Παρασκευή

Χωρίς εθνική πολιτική η χώρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Χωρίς εθνική πολιτική η χώρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Η τουρκική παγίδα στο Αιγαίο και το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα
Την ίδια ώρα κατά την οποία το Ελληνικό κράτος έχει κυριολεκτικά διαλυθεί, με τον Στρατό να καταβάλλει, χωρίς βεβαίως σε καμμία περίπτωση να είναι αυτή η αποστολή του, προσπάθειες σε βαθμό εξαντλήσεως, προκειμένου να ετοιμάσει τα περίφημα hot spot, την ίδια ώρα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες φεύγουν αλλόφρονες από αυτά γιατί… φοβούνται μήπως παραμείνουν στην Ελλάδα! Έτσι κατάντησαν την χώρα… Να μη την θέλουν σαν τόπο κατοικίας τους ούτε οι πρόσφυγες που έρχονται από τα πεδία των μαχών!
Όσο για την έμπνευση του ΣΥΡΙΖΑ για ίδρυση υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, με το μόνο που δεν ασχολείται είναι με τους μετανάστες. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες είναι οι Έλληνες που φεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες από την χώρα και όχι βεβαίως αυτοί που εισέρχονται παράνομα στην χώρα.
Μία παρένθεση για την λέξη λαθρομετανάστες, την οποία θεωρούν οι “προοδευτικοί” ρατσιστική! Στην τελευταία μου ομιλία στην Βουλή κατέθεσα στα πρακτικά την επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από τον επίσημο ιστότοπό της στην οποία αποκαλούνται οι λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες και όχι βέβαια “παράτυποι” μετανάστες!
Παρ’ όλη την εφιαλτική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η Πατρίδα μας, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο hot spot, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι βλέπουν την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση και αντίθετα την Τουρκία σε… μειονεκτική! Είναι οι ίδιοι “έγκριτοι” αναλυτές, οι οποίοι όταν οι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ίδρυση αυτόνομου Κουρδικού κράτους στο Ιράκ πριν από χρόνια, έγραφαν ότι η Τουρκία πλήττεται καίρια. Τότε είχαμε γράψει ότι ό,τι χάσει η Τουρκία στα Ανατολικά, θα της το δώσουν Δυτικά και Δυτικά βρίσκεται η Ελλάδα και βεβαίως το Αιγαίο…
Οι ίδιοι αυτοί “έγκριτοι” αναλυτές, θεωρούν ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων. Στην πραγματικότητα αποτελεί μία θαυμάσια παγίδα της Τουρκίας (με την βοήθεια του ΝΑΤΟ βεβαίως!) εις βάρος της Ελλάδος και με σκοπό την κυριαρχία στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος.
Ένα παράδειγμα σχετικό με τα παραπάνω θα πείσει κάθε κακόπιστο. Εάν υποθέσουμε ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ εντοπίσουν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, τότε έχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να ειδοποιήσουν τις Ελληνικές αρχές, οπόταν και θα τους φέρουν στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο γίνεται και χωρίς την παρουσία του ΝΑΤΟ. Εάν όμως ειδοποιήσουν τις τουρκικές, τότε οι Τούρκοι αποκτούν de facto δικαίωμα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, δηλαδή συγκυριαρχία! Ας μη μιλήσουμε για τον εναέριο χώρο γιατί το ΝΑΤΟ, για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν αναγνωρίζει εθνικό εναέριο χώρο στα δέκα μίλια, αλλά συντάσσεται με την άποψη της Τουρκίας ότι είναι μόνον έξι μίλια!
Ταυτόχρονα, η Τουρκία με αιχμή του δόρατος τον γιο του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος οι φήμες λένε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές, αγοράζουν τα πάντα στην Θράκη. Όπως έγινε γνωστό, ο Λεβέντ Σαδίκ αγόρασε τα χρέη της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδης στην Θράκη, ενώ μέσω της εταιρείας του εμπορίας βαμβακιού διακινεί σχεδόν την μισή παραγωγή του προϊόντος στην Ελλάδα. Σκοπό έχει επίσης μέσα από την εταιρεία του να αγοράσει μεγάλες εκτάσεις και να πάρει στα χέρια του την παραγωγή κερασιού της Θράκης. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Θράκη, η Ελλάδα χωρίς συμμάχους αντιμετωπίζει μία εχθρική πολιτική τόσο από την Αλβανία, όσο και από τα Σκόπια και την Βουλγαρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο των συνόρων.
Η χώρα μας διέρχεται περίοδο κρίσεως χωρίς να διαθέτει μία εθνική πολιτική και πώς θα ήταν δυνατόν να διαθέτει εθνική πολιτική, έχοντας στην κυβέρνησή της τον ΣΥΡΙΖΑ ή και την Ν.Δ. για να είμαστε δίκαιοι; Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η κρίση θα φέρει τη λύση ή θα οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που ήταν μέχρι το 1912, δηλαδή μία μικρή χώρα χωρίς την οποιαδήποτε επιρροή στα Βαλκάνια;
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: