Τετάρτη

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!II!!!!

FFF

“Διοργανωτής της ανθελληνικής εκδήλωσης ήταν ο προκλητικός ρουμάνος ευρωβουλευτής Csaba Sogor (πράκτορας σκοπιανών και τούρκων) που φαίνεται στα επίμαχα πλάνα. Ο τύπος που αντιδρά υβρίζοντας σε άπταιστα ελληνικά τους ευρωβουλευτές μας (ο καθιστός) για να δεχτεί τις ανάλογες απαντήσεις και να κάτσει… κότα στ’ αυγά του, είναι τούρκος πράκτορας του DEB.
F2
Τι δουλειά έχουν στην ίδια εκδήλωση οι έμμισθοι του τουρκικού προξενείου, ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και οι Φιλανδοί Νέο-φιλελεύθεροι, ομοϊδεάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη;
Φαινομενικά καμία, αλλά όλοι μαζί ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν πρόκειται να υποστηρίξουν ανθελληνικά σχέδια και επιδιώξεις.
Εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, με θέμα την “καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της τουρκικής και μακεδονικής Μειονότητας”.
F1
Στην δε αίθουσα ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση αφίσα που απεικόνιζε τα σύμβολα της αυτοαποκαλούμενης “Τουρκικής Ένωσης Θράκης”, καθώς και χάρτης με την Θράκη ως ξεχωριστό κράτος από την Ελλάδα.
Φυσικά, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση αυτή. Εισέβαλλαν στην αίθουσα δυναμικά και έκαναν ξεκάθαρο σε όλους τους ανθέλληνες παρευρισκόμενους πως τουρκική μειονότητα στην Θράκη δεν υπάρχει και προέτρεψαν όποιον αισθάνεται Τούρκος, να μετακομίσει στην Τουρκία του Ερντογάν.
F3
Ας γνωρίζουν όλοι πως η Χρυσή Αυγή θα είναι μόνιμο και ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια τους.
F4
Υ.Γ. Όπως ήταν φυσικό, κανείς άλλος Έλληνας (;) Ευρωβουλευτής δεν ενδιαφέρθηκε, παρά το γεγονός πως είχαν όλοι ειδοποιηθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση” καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: