Παρασκευή

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χρήστος Κέλλας! Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Λαρισαίου βουλευτή μετα απο αιτημα του Στελιου Σουρλα!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χρήστος Κέλλας! Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Λαρισαίου βουλευτή
Την άρση της ασυλίας του Λαρισαίου βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Κέλλα αποφάσισε τo μεσημέρι της Τετάρτης 11 Μαϊου η Βουλή των Ελλήνων μετά από ψηφοφορία.
Ο Λαρισαίος βουλευτής κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου με ελαφρές σωματικές βλάβες το καλοκαίρι του 2014 στον Πλαταμώνα.
Υπενθυμίζουμε πως στη συνεδρίαση της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής  είχε εισηγηθεί ομόφωνα προς την Ολομέλεια του Σώματος την άρση της ασυλίας του Χρήστου Κέλλα για πρόκληση τροχαίου με υπαιτιότητα του Λαρισαίου βουλευτή.
Μετά την απόφαση του Κοινοβουλίου με την όποια ήρθη η ασυλία του Χρήστου Κέλλα, ο Λαρισαίος δικηγόρος Στέλιος Σούρλας που επιλήφθηκε εξαρχής της υπόθεσης για λογαριασμό του παθόντος πολίτη δήλωσε τα εξής: ''Βασική και θεμελιώδης αρχή του Δημοκρατικού πολιτεύματος αποτελεί και η ισονομία. Με βάσει αυτήν την αρχή, ορθώς η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε να άρει τη βουλευτική ασυλία και να επιτρέψει να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως κοινός θνητός ο συγκεκριμένος Βουλευτής Λαρίσης ο οποίος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με σωματικές βλάβες το καλοκαίρι του 2014 εντός του οικισμού του Πλαταμώνος Πιερίας. Είμαστε σίγουροι ότι η Δικαιοσύνη θα ενεργήσει το ίδιο αμερόληπτα και θα αποδώσει την προσήκουσα ετυμηγορία.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: