Τετάρτη

Η ΝΔ και εγω!!



Είναι γνωστό, ότι αν επιθυμεί κάποιος να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος και δη, κυβερνητικού, όπως η ΝΔ, μια εκ των προϋποθέσεων συμμετοχής του, είναι να αποδεχτεί και την ιδεολογία του κόμματος του οποίου θα είναι υποψήφιος.
Δεν νοείται να κατέρχεσαι υποψήφιος και μάλιστα με αρχηγικό χρίσμα και να μην ενστερνίζεσαι τουλάχιστον την ιδεολογία του κόμματος που σε εντάσσει στους κόλπους του, ενώ, πχ. αν είσαι απλό μέλος και πληρώνεις εισφορά, πρέπει να κάνεις 32 υπεύθυνες δηλώσεις και 25 μετάνοιες για το πόσο ΝΔκράτης είσαι…
Αλλιώς, αν δηλαδή η ιδεολογία είναι για το πόπολο, αλλά για την ελίτ είναι ψιλά γράμματα, απλώς, άπαντες στο κόμμα δουλευόσαστε (που λέμε και στην Αμαλιάδα) μεταξύ σας.
Εγώ δεν θέλω να πιστέψω ότι δουλευόσαστε, οπότε μένω στο politically correct συμπέρασμα.
Ότι δηλαδή, η αποδοχή από μέρους του κ. Τατσόπουλου του ιδεολογικού βάθρου της ΝΔ, αποδεικνύει ότι ο ίδιος, αριστερός όπως έχει δηλώσει πολλάκις, βρίσκει κοινά στην ιδεολογική πλατφόρμα της ΝΔ.
Με άλλα λόγια, η ΝΔ, αποτελεί πολιτικά και ιδεολογικά για τον κ. Τατσόπουλο οικείο και γνώριμο πολιτικό χώρο με αυτόν της Αριστεράς, που ο ίδιος τόσο πολύ αγαπά και πολιτικά είχε υπηρετήσει από τα έδρανα του …ΣΥΡΙΖΑ.
Αποτελεί δε τον τελευταίο κρίκο μιας σειράς «διευρύνσεων», που έχουν υλοποιηθεί με σπουδή και πρόγραμμα, όχι τώρα, αλλά από πολλά έτη πριν, με διάφορα μπουμπούκια του εθνομηδενισμού και του εθνικού αναθεωρητισμού, από Σημιτανθρώπους μέχρι ΜΚΟτζήδες και άλλους παράξενους και missionized συμβούλους ex ΚΚΕ & others, που όταν ακούν για Έθνος, Χριστό και Καπιταλισμό, γυρνάει το σαγόνι τους σα δαιμονισμένοι.
Οπότε, μην απορείτε για το ότι η θέση της ΝΔ, πχ. για τις καταλήψεις των πιτσιρικάδων για το εθνικό θέμα της παράδοσης της Μακεδονίας μας σε Σλαϋοαλβανούς, προσομοιάζουν του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμουνιστών. Μα, η ΝΔ, θα πουν μερικοί δεν ήταν ποτέ διαχρονικά με τους καταληψίες. Σωστό. Τι πιο λογικό λοιπόν, ένα πατριωτικό αλλά και σοβαρό κόμμα να πει «Σας υποστηρίζω ολόθερμα και αγκαλιάζω τον αγώνα σας, διότι διαφωνώ με το πνεύμα και το γράμμα της συμφωνίας αυτής. Ανοικτά σχολεία λοιπόν και μετά το μάθημα, ραντεβού στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούμε.» Κανείς δεν θα της έλεγε τίποτα. Αντ ΄αυτού, διφορούμενα και ακαταλαβίστικα μηνύματα και πολιτική από το γραφείο. Σαν αυτά προ των συλλαλητηρίων του Φεβρουαρίου - Μαρτίου, μέχρι που αρχίσανε οι φάπες από τους Θεσσαλονικείς και ανέκρουσαν πρύμνα.
Τελοσπάντων, μέχρι τις εκλογές, θα δούμε και άλλα όμορφα τέτοια.
Η συγκυβέρνηση των δύο κυρίαρχων πόλων του συνταγματικού τόξου (ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει πλέον στο συνταγματικό τόξο, δεν είναι άκρο) είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν μερικοί.
Απλά τώρα μπαίνουν τα τελευταία υλικά της μαγιάς. Το φτιάξιμό της έχει ξεκινήσει χρόνια…
Btw, εγώ, όπως ίσως θυμάστε, είμαι Δεξιός, Πατριώτης, Χριστιανός Ορθόδοξος, Καπιταλιστής, δηλαδή ταξικός και ιδεολογικός αντίπαλος του κ. Τατσόπουλου.
Δυσκολεύομαι επομένως ακόμα να βρω κοινά με τον κ. Τατσόπουλο και όσους προμοτάρουν όμοιες καταστάσεις, όσο και αν το προσπαθώ.
Νερώνω το κρασί μου, το ξανανερώνω, άντε να ρίξω άλλο λίγο νερό, τελικά, θα πρέπει μάλλον να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι δεν θα πιω κρασί….
Συγνώμη, αλλά δεν θέλω να πιω νερό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: