Κυριακή

Νυν Υπερ παντων η Ελλας

Image result for νυν υπέρ πάντων αγών
Ο αποκλεισμος μου απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης με δυσκολευει να αρω τις οποιες δημοσιευσεις με ανακοινωναν ως υποψηφιο Περιφερειακο Συμβουλο με την Μαρια Μπιλλη .
Πραγματι για λογους τυπικους - που εχουν σχεση με την καταθεση των αναγκαιων νομοτυπων εγγραφων εντος των οριων της ορισθεισης προθεσμιας-δεν θα ειμαι τελικα υποψηφιος .
Θελω να ευχαριστησω την Μαρια Μπιλλη και οσους μεχρι τωρα στηριξαν την υποψηφιοτητα μου .
 Το οτι δεν θα ειμαι υποψηφιος δεν σημαινει οτι θα παραμεινω απλα θιασωτης αυτου του γραφικου τσιρκου που ονομαζεται Ελληνικη Δημοκρατια . Αντιθετα θα παρεμβαινω οπως κανω αλλωστε ολα αυτα τα χρονια .
Αυτες οι εκλογες οπως και εκεινες που θα ακολουθησουν ειναι ιδιαιτέρως κρίσιμες .Το παιχνιδι της εξουσιας ειναι αναμφισβητητα σικε και στημενο .Οι Ελληνες ψηφοφοροι θα κληθουν απλα να επικυρωσουν τις οποιες αποφασεις εχουν παρει καποιοι αλλοι για αυτους .
Δεν μπορεις να πας σε εκλογες και να ισχυριζεσαι οτι εισαι Δημοκρατια οταν αποκλειεις καποιους εις βαρος καποιων αλλων .Εδω τωρα εχουμε τον Λαικο Συνδεσμο και τους υποψηφιους του εντελως αποκλεισμενους απο τον δημοσιο λογο . Το συστημα δινει βημα μονο στους απογονους των κατσαπλιαδων και στον περιξ αυτων καθεστωτικο θιασο .
Ο αντιλογος ,η ελευθερια της εκφρασης ,τα επιχειρηματα και οτι τσπ ξεβρακωνει την καθεστωτικη προπαγανδα βαφτιστηκαν ρητορικη μισους και εξωστρακισθηκαν .
Καποιοι δυστυχως στην Ελλαδα αυτοανακηρυχτηκαν ιδιοκτητες της Δημοκρατιας που μετα την λογοκρισια που επέβαλλαν εχουν ιδρυσει και την Αστυνομια Σκεψης .Η σταλινοποιηση της πολιτικης ζωης ειναι πλεον γεγονος.
Απο αυτες τις εκλογες θα εξαρτηθει εαν οι Ελληνες θα αποδεχθουν αυτο το εμπριμε καθεστως η θα το αλλαξουν.
Η συνεχης ανυπαρξια ιδεολογιας -παραγωγης πολιτικου εργου- η ανυπαρξια ΙΔΕΩΝ και ΠΡΑΞΕΩΝ που να απαντούν αποτελεσματικά στις αγωνίες της κοινωνίας, εχει εκφυλισσει την πολιτική σε ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΑΝΕΜΟ-ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟ-ΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ όπου οι υποψήφιοι "πατριώτες" βλέπουν τα κόμματά τους ως οχήματα για την μεταφορά τους σε κάποια καρέκλα του παράδεισου των οποιων 8χίλιαρων, δηλαδή για την επίλυση προσωπικών τους συμφερόντων και όχι της Ελλάδας.
Και είναι ΝΤΡΟΠΉ ακόμα και την ώρα που η μάνα Ελλάδα ψυχοραγεί να την βλέπουν κάποιοι ως πολιτικό προιόν για την προσωπική τους κερδοφορία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: