Παρασκευή

Τερμα οι σωτηρες .Το Σαββατο 4 το απογευμα στην Κ Πλατεία με τις Σημαιες ανα χειρας θα βροντοφαναξουμε .Οχι στην ισλαμοποιηση της Πατριδος.



Το πολιτικό προσωπικό, εν γένει, της χώρας είναι κατώτερο των περιστάσεων και περιορισμένων δυνατοτήτων, για να αντιμετωπίσει ''τις δύσκολες αποφάσεις που έπονται'', όπως είπε αυτός ο περίεργος πολιτικός ΚΚ. που χρημάτισε και πρωθυπουργός της χώρας χάριν του ονόματός του. 
Τον λέω ''περίεργο'', γιατί - αφού τήρησε για δέκα χρόνια ένοχη σιωπή λόγω των αποτυχημένης διακυβέρνησής του και πολλών επιπόλαιων ενεργειών του, που άφησαν ουρές πίσω τους - βγήκε σαν την Πυθία ή σαν την Μπενάκη, αν θέλετε, για να προειδοποιήσει για τα χειρότερα παραμονές της εθνικής επετείου του ''ΟΧΙ''. 
Πιστεύω πως δεν ήταν τυχαία η παρέμβασή του και ενήργησε ως λαγός της κυβέρνησης, για να μας προετοιμάσει για νέες επώδυνες εθνικές υποχωρήσεις...Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Ο ανδρισμός στον πολιτικό λόγο έχει εκλείψει προφανώς σ' αυτήν τη χώρα, για να μη μπορεί ένας πρωθυπουργός να πει καθαρά και ξάστερα τι συμβαίνει και να βάζει έναν παροπλισμένο πρώην, που του έμεινε πλέον μόνο το όνομα και τίποτε από τις χάρες, να εκστομίσει ως νέα Πυθία τα μέλλοντα να συμβούν...

ΟΙ Ελληνες -Οι Λαρισαιοι δεν εχουμε αλλη επειλογη !!!Τερμα οι σωτηρες .Το Σαββατο 4 το απογευμα στην Κ Πλατεία με τις Σημαιες ανα χειρας θα βροντοφαναξουμε .Οχι στην ισλαμοποιηση της Πατριδος. Οχι τζιχαντιστες στις γειτονιες μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: