Δευτέρα

Σας βρωμάει κάτι; ΟΧΙ; Είναι γιατί συνηθίσατε στο βόθρο.


250 δισεκατομμύρια το εσωτερικό χρέος, δηλαδή αυτά που χρωστάμε...μεταξύ μας , 400 δις το εξωτερικό που χρωστάμε στους τοκογλύφους, 60 δις πρέπει να δώσουμε την επόμενη πενταετία λόγω μετακύλισης του χρέους εκτός από τα καθιερωμένα ετήσια δις,όλα τα έσοδα τα αρπάζουν οι γνωστοί ΞΕΝΟΙ εισπράκτορες ΑΑΔΕ κ.λπ , Στο υπερΤαμείο γίνεται το σώσε και θέλουν και άλλα 10 δις ευρώ δάνειο για παροχές για του χρόνου. Ο Μητσοτάκης με τη σιωπή της Γερμανίας ευνοεί το μετακυλιόμενο χρέος. αλλά δεν είμαστε πτωχευμένοι. 
Θυμάστε τον Παυλόπουλο όταν μίλαγε για “αναγκαστικό νόμο” για τα μνημόνια στη Βουλή για να περάσουν τα μνημόνια εκατονταετίας; Θυμάστε ότι ο Πικραμμένος με το ΣτΕ έβγαλε τα μνημόνια συνταγματικά και τώρα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν σας λέει κάτι; Ο “αυτοδημιούργητος” μιλάει για “ψυχραιμία” και ζητάει “ησυχία” απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για τη Τουρκία, για να ξεπουλήσει στα μουλωχτά ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και Αιγαίο; Είναι στο δρόμο του πατέρα του, που διπλασίασε σε μια νύχτα το κρατικό χρέος. Εχει και τον κράχτη τον Αδωνη να φωνάζει “τώρα είναι η ευκαιρία για επενδύσεις”. Εννοεί “ελάτε τώρα που όλοι κοιτάνε τη Τουρκία και δεν βλέπουν  τι περνάει κάτω απο το χαλί”. 
Μειοδοσίες και παρανομίες συνέχεια. Στην εν δυνάμει Ελληνική ΑΟΖ στο Καστελλόριζο οι Τούρκοι έκαναν έρευνες με τις κραδαίνουσες ΕΔ να τις κοιτάνε και το Μητσοτάκη να κάνει τουρισμό .Πρόκειται για καθαρή μειοδοσία. Ενα δις ευρώ τη μία αγοράζει τη Γαλλική Belharra ο Μητσοτάκης όταν την ίδια τιμή στοίχησε το αεροπλανοφόρο IZUMO της Ιαπωνίας .Πρόκειται για σκάνδαλο. Και η πώληση του λιγνιτικού εργοστασίου της ΔΕΗ αξίας 1 δις ευρώ την οποία ως πώληση διαφήμισε στον ΟΗΕ ο Μητσοτάκης σκάνδαλο είναι. Οπως και ο χρυσός και το εργοστάσιο για τα ηλιακά του Μυτηλιναίου θα εξαχθεί και αυτό στη Τουρκία (ή στη Κίναι); Ενα δις ευρώ δόθηκε χωρίς διαγωνισμό το καλώδιο σύνδεσης Αττικής Κρήτης στη Κίνα Άλλο σκάνδαλο υπετιμολόγησης. Στη Νοvartis, στη Siemens, στις λίστες βρέθηκαν διεθνώς παντού ένοχοι απο τη δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη αργεί. Είναι a la carte.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: