Τρίτη

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια – Διαφορές και ομοιότητες με το 2009 και τα 24 εκ. εμβόλια!


Μια εικόνα 24 εκατομμύρια εμβόλια, σε μια χώρα 10 εκ. κατοίκων, όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια διαφορές και ομοιότητες με το 2009 και τα 24 εκ. εμβόλια!
Κι αν πιστεύεται ότι η φωτογραφία είναι από κάποια ενημέρωση των τελευταίων ημερών και αναρωτιέστε που είναι ο κ. Χαρδαλιάς αλλά και τι δουλειά έχει εκεί ο Δ. Αβραμόπουλος, απατάστε.
Η φωτογραφία είναι από το μακρινό 2009, όταν ζούσαμε την προηγούμενη πανδημία, την γνωστή ως “η Πανδημία των ΜΜΕ” γνωστή επίσης ως γρίπη H1N1.
Πάμπολλες οι ομοιότητες, ελάχιστες οι διαφορές του τότε με το τώρα. Κατ’ αρχάς τα πρόσωπα της πανδημίας πέρα από τον τότε υπουργό υγείας Δ. Αβραμόπουλο, είναι τα ίδια. Ο κ. Τσιόδρας πολεμούσε από τότε τους ιούς, από τη θέση του συμβούλου του “αμαρτωλού” ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ ο κ. Κοταζαμάνης κατείχε τότε την θέση του διευθυντή του ΕΟΦ.
Ολα άρχισαν το 2009, όταν έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα ο ιός Η1Ν1. Για μήνες ολόκληρους η ελληνική κοινωνία βομβαρδίστηκε από τα ΜΜΕ για το πόσο θανατηφόρος και επικίνδυνος ήταν ο νέος ιός. Ενας κατασκευασμένος πανικός, όπως είχε αποκαλύψει τότε το τηλεοπτικό «Κουτί της Πανδώρας». Ο επιστημονικός κόσμος είχε χωριστεί στα δύο. Από τη μια πλευρά υπήρχαν οι γιατροί που μιλούσαν για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και από την άλλη εκείνοι που μιλούσαν ξεκάθαρα για παιχνίδι των φαρμακευτικών ώστε να πουλήσουν ένα πειραματικό εμβόλιο.
https://crashonline.gr/…/krataei-chronia-afti-i-kolonia-di…/
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο περίφημος – διάσημος Γάλλος λοιμωξιολόγος ο κος Ντιντιέ Ραούλ έδωσε συνέντευξη σε ένα βελγικό μέσο ενημέρωσης και οι συνεργάτες του μου έστειλαν αντίγραφο της συνέντευξης.
Ο κος Ραούλ, του οποίου το φαρμακευτικό πρωτόκολλο χορηγείται πλέον σε όλα τα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να εξέρχονται ο ένας μετά τον άλλον οι ασθενείς από covid-19 αποκάλυψε και ουσιαστικά κατήγγειλε ότι η ανακάλυψη της θεραπευτικής δράσης δύο παλαιών φαρμάκων, δοκιμασμένων σε εκατομμύρια ανθρώπους, με ελάχιστο κόστος, προκάλεσε βίαιες αντιδράσεις από διάφορους κύκλους που έχουν συμφέροντα δισεκατομμυρίων.
Ο κος Ραούλ επισήμανε ότι ο covid-19 έχει μία πτωτική τάση, μία μείωση κρουσμάτων και ότι θα είναι μία ασθένεια εποχική σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Μιλώντας για τα συμφέροντα – κε Μητσοτάκη – είπε ότι «εγώ σκέφτηκα, πρέπει να θεραπεύσουμε την ασθένεια ή να κάνουμε δοκιμές και μελέτες;
Γιατί υπάρχει περίπτωση, όταν θα τελειώσουν οι μελέτες, να έχει περάσει και η ασθένεια. Χρησιμοποιήσαμε ότι ήταν πιο λογικό. Φάρμακα πολυδοκιμασμένα. Τα λιγότερο επικίνδυνα στον κόσμο. Τα πιο φτηνά. Υδροξυχλωροκίνη και αζυθρομυκίνη. Αυτό έφερε μια τρέλα. Μια αντίδραση. Είπαν ότι το πλέον συνταγογραφούμενο φάρμακο στον κόσμο, ήταν το πιο επικίνδυνο. Ένα φάρμακο, το οποίο δίδεται σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους, το αποκάλεσαν επικίνδυνο. Γιατί μετά από χρήση 2 ή 3 ετών μπορεί να επηρεάσει τα μάτια. Εμείς το δίναμε στον covid-19- για να θεραπεύσουμε την πνευμονία, το πολύ για 10 ημέρες. Ήταν αδιανόητο για εμάς να σκεφτούμε ότι θα προκαλούσε τοξικότητα εντός μερικών 24ώρων».

Αυτά τα λένε – είπε ο Ντιντιέ Ραούλ, όσοι δεν θέλουν να θεραπεύσουν. Άρχισαν λοιπόν – είπε ο Γάλλος- να μιλάνε για τον ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ. Ένα φάρμακο, το οποίο ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί και σε κάποιες μελέτες δείχνει να είναι πολύ τοξικό. Μοιάζει με ένα εστιατόριο που έχει site και αποκτά πελατεία, χωρίς ακόμη να έχει νοικιαστεί ο χώρος και δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί. Και κλικάρουν όλοι και προωθείται το εστιατόριο πριν ακόμη γίνει.
Ο Γάλλος καθηγητής υπογραμμίζει ότι οι φτωχές χώρες (μεταξύ αυτών φυσικά και η Ελλάδα που χρησιμοποίησε την χλωροκίνη) αντιμετώπισαν τον covid-19 με φθηνά φάρμακα. Ενώ οι πλούσιες χώρες – όπως οι ΗΠΑ- όπου εκεί αναπτύσσονται οι συσχετισμοί πλούτου και δισεκατομμυρίων, υπέστησαν τρομακτικές απώλειες από τον covid-19. Το ερώτημα εκεί ήταν: θα αντιμετωπιστεί η πνευμονία με τα γνωστά φάρμακα ή θα περιμένουμε τα καινούργια; Αυτό το ερώτημα έχει σχέση με συμφέροντα δισεκατομμυρίων.
Επίσης, ο Γάλλος -μεταξύ άλλων- είπε ότι η ακτινοβολία μειώνει τη μεταδοτικότητα και ανέφερε ότι στη Μασσαλία επιστρέφουν οι μουσουλμάνοι προσκυνητές που πάνε στη Μέκκα, χωρίς να μεταδίδουν τη νόσο. Ο Γάλλος καθηγητής αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται από οργανωμένα συμφέροντα αλλά και στα δώρα που του στέλνουν οι εκατοντάδες που θεράπευσε. Όπως είπε, «η μοίρα μου δεν εξαρτάται από αυτό που σκέφτονται για εμένα. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και τα πήγαμε καλά σε όλη την περιοχή της Μασσαλίας».

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, μπορώ να σας στείλω όλο το κείμενο του Γάλλου, στα γαλλικά ή σε μετάφραση αν και είστε πολύγλωσσος, ιδιαίτερα μορφωμένος και δεν χρειάζεται να σας το μεταφράσω.
https://crashonline.gr/…/g-tragkas-choros-disekatommyrion-…/
Τα ιδια λεει και η Ingraham στο Fox News
https://www.youtube.com/watch?v=RexUJeWmzSE

Δεν υπάρχουν σχόλια: