Τετάρτη

Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία!

Για ακόμα μια φορά η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” υπάκουσε τυφλά στους πολιτικούς προϊσταμένους της. Δεν ξεχνάμε την σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση Σαμαρά με τους Δένδια και Αθανασίου .
Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που ενω αναγνωρίζουν ελαφρυντικά, σε βιαστές, παιδεραστές, δολοφόνους στην υπόθεση των Ελλήνων εθνικιστών πέσανε έως ύαινες να τους κατασπαράξουν.
Ψεύτες και υποκριτές που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατηγορουμένων . Όταν μέχρι και πριν ανάγνωση της απόφασης υπήρχε πολιτική πίεση από τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.
Δεν σας αναγνωρίζουμε έως Έλληνες .
Εξάλλου σε αυτά που έρχονται με την δική σας ευθύνη, για την πατρίδα, θα παρακαλάτε να υπάρξουν παλικάρια όπως ο Ιωάννης Λαγός, ο Ηλίας, ο Παναγιώτης, ο Γιώργος.
Όλοι εσείς που φέρατε μνημόνια και χιλιάδες αυτοκτονίες ,όλοι εσείς που προδώσατε την Μακεδονία και ετοιμάζεται την τελική οικονομική και κοινωνική
σφαγή των Ελλήνων θα μας βρείτε απέναντι δυνατότερους.

Έλληνες ο Ιωάννης Λαγός και η ΕΛΑΣΥΝ λένε σηκώσετε το κεφάλι όρθιο ο αγώνας συνεχίζεται πιο δυνατός από ποτέ. Έλληνα πύκνωσε την έσχατη γραμμή ανάσχεσης, στάσου δίπλα μας.

Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία.

 

Γεώργιος Κούτκας

Μέλος ΕΛΑΣΥΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: