Δευτέρα

Είμαστε Αθώοι!


“ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ” για τα Μνημόνια, το ORUC REIS, τις Πρέσπες, τα Hotspots, για το κατάντημα μιας ολόκληρης χώρας.

Σε απάντηση του “δεν είναι αθώοι”, απαντούμε: Είμαστε αθώοι για τα Μνημόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπούλησαν την Πατρίδα μας και παραχώρησαν εθνική κυριαρχία. Που οδήγησαν στην ξενιτιά 500 χιλιάδες Ελληνόπουλα.

Είμαστε αθώοι για τον εθνικό εξευτελισμό, που υφίσταται η Πατρίδα μας και τις ημέρες αυτές με την παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας από το Oruc Reis από τους Τούρκους. 

Είμαστε αθώοι για την συμφωνία των Πρεσπών, που έχει αποδεχθεί πλήρως ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο και παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία μας, την ψυχή μας χωρίς καμία αντίσταση. 

Είμαστε αθώοι για το κατάντημα μιας ολόκληρης χώρας σε ένα απέραντο hot spot και τους Έλληνες να ζουν μέσα σε καθεστώς φόβου και τρόμου με την εγκληματικότητα να καλπάζει. 

Είμαστε αθώοι για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που σαπίζουν στην ανεργία και ανάμεσα σε αυτούς πολλά νέα παιδιά με φλόγα για ζωή και δημιουργία.

Είμαστε αθώοι για την παρακμή και την ξεφτίλα μιας ολόκληρης χώρας, που κατάντησε ένα άθλιο προτεκτοράτο των ξένων και μια σάπια κοινωνία του “big brother”. 

 ...Και είμαστε, λέει “ένοχοι”, και μας δίκασαν γι’ αυτό τα ορφανά του Μαρξ και ένας ετερόκλητος όχλος για μία “εγκληματική οργάνωση”, που δεν υπήρξε ποτέ, χωρίς βρώμικο χρήμα, χωρίς οπλοστάσια, με δύο νεκρά παλληκάρια και δεκάδες οικογένειες να καταστρέφονται από ένα ανήθικο καθεστώς. 

Είμαστε αθώοι και είναι ένοχο αυτό το σάπιο Σύστημα και θα είναι συνένοχος και ο Λαός εάν δεν αντισταθεί και διεκδικήσει τα δίκαιά του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: