Παρασκευή

Οι εκκλησίες άδειασαν επειδή η Ομογένεια σιχάθηκε τα ''ρασοφόρα αρπακτικά'' και τον φιλοχρήματο, που υποδύεται τον πατριάρχη.

 


Μας λένε «ε και τι έγινε;;; Απάτες, μίζες, αρπαχτές, ψεύτικοι οικονομικοί απολογισμοί, υπερκοστολογήσεις κλπ κλπ με χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάτταν. Ο λογαριασμός έφτασε στα 100 εκατ. δολ. από τα 20-25 εκατ.. Ξεχάστε τα όλα, σαν να μην έγινε τίποτα, βρήκαμε και τα υπόλοιπα χρήματα να ολοκληρωθεί το ''προσκύνημα'', που θα είναι πατριαρχικό μαγαζί... Και πάμε γιά άλλα. Ξεχάστε τις βρωμιές-ατιμίες. Το ''ποίμνιο'' οφείλει να πιστεύει, να πληρώνει και να μην ζητά εξηγήσεις. Να τρώει αδιαμαρτύρητα το κουτόχορτο που του δίνουμε εμείς, μέσω εξαγορασμένων ΜΜΕ Αστόριας. Και όσοι μας κάνουν κριτική και ζητούν εξηγήσεις και απολογισμούς, είναι ''υβριστές'', είναι ''αλήτες'', είναι ''εχθροί της Εκκλησίας'' κλπ».Τα ''οργανωμένα συμφέροντα'' της ανώμαλης ''ελληνο-ορθόδοξης'' Αρχιεπισκοπής σκανδάλων, βασίζονταν πάντα στον σκοταδισμό και στην φοβία. Που;;; Στις... ΗΠΑ !!! Είχαν ένα -σκοταδιστικό- δόγμα: ''Πίστευε, πλήρωνε, σκάσε και μη ερεύνα''. Το εφάρμοζαν γιά χρήμα, με την σύμπραξη και βοήθεια εξαγορασμένων ΜΜΕ της Ομογένειας, με πρώτον τον ''Εθνικό Κήρυκα'' Αστόριας Νέας Υόρκης, ιδιοκτησίας του ανυπόληπτου Αντ. Διαματάρη και της οικογενειας Μητσοτακη . Ουδέποτε άντεχαν την κριτική. 'Ηθελαν μόνο ''ύμνους'' και ''ζήτω'' με συγκάλυψη σκανδάλων, από τον κάθε ασοβάρευτο και ''σερνόμενο'' της παραπληροφορούσας ''δημοσιογραφίας'', με πρωτοπόρο τον Θεοδ. Καλμούκο, ''συντάκτη'' της -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδας.

Και τώρα που ''παρουσιάζονται γυμνοί'' στον κόσμο, από ολίγα ΜΜΕ, τώρα που η δυσοσμία από τα ''έργα'' τους είναι αποπνικτική και δημιουργεί τάση γιά εμμετό στον Ελληνισμό, έχουν αφηνιάσει, καταφεύγοντας σε εκβιαστικές... ''απειλές'' και ''μαγκιές'', μετατρεπόμενοι σε ''εκκλησιαστική μαφία'', του ''πίστευε και μη ερεύνα''. Και οι εκκλησίες άδειασαν επειδή η Ομογένεια σιχάθηκε τα ''ρασοφόρα αρπακτικά'' και τον φιλοχρήματο, που υποδύεται τον πατριάρχη.

Σημ.: Την Αρχιεπισκοπή -επί Δημήτριου και Ελπιδοφόρου- ουσιαστικά την διοικεί ο ''άτυπος αρχιεπίσκοπος'' π. Αλεξ. Καρλούτσος, ''εισπράκτορας'' του άπληστου Βαρθολομαίου. Αυτοί ευθύνονται και γιά το μεγάλο σκάνδαλο ''απάτες με χρήμα γιά ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου''. Ο αρχιεπ. Ελπιδοφόρος, αποδείχτηκε ''μικρός'', περιοριζόμενος σε ρόλο ''γλάστρας''.



Δεν υπάρχουν σχόλια: