Πέμπτη

Συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ: Μία φωνή ἀλήθειας καί λογικής για τήν κρίσιν στήν Οὐκρανία…



Υπάρχουν πολύ λίγες φωνές λογικής στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Κάποιος πρέπει να ψάξει σε εξειδικευμένους ιστότοπους για να βρει την αλήθεια – και εμείς το κάνουμε και σας το παρουσιάζουμε. Στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, μόνο λίγοι άνθρωποι τολμούν να το γράψουν όπως είναι και απειλούνται καθημερινά. Ο κυριότερος από αυτούς είναι ο Tucker Carlson στο FOX news, ακολουθούμενος από τον Dan Bongino. Αλλά όταν πρόκειται για στρατιωτικές «αναφορές κατάστασης» κλπ. ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ είναι υπέροχος. Απολαύστε τον να αναλύει την πραγματικότητα επί τόπου στην Ουκρανία!!

=======================

Ο Macgregor βγάζει νόημα!

Οι μυστηριώδεις αισθήσεις μου λένε ότι ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ δεν θα γίνει ευπρόσδεκτος ξανά στο Fox News αφού έδωσε μια μάλλον διαφορετική αντίληψη για το τι συμβαίνει εν μέσω της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας που δεν ακολουθεί την κοινή γραμμή των μέσων ενημέρωσης. [ ένα μέρος ΕΔΩ] Η Jennifer Griffin ήταν έξαλλη. ( Η Jennifer Griffin είναι μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος που εργάζεται ως ανταποκρίτρια εθνικής ασφάλειας στο Πεντάγωνο για το Fox News ...διαβᾶστε ἐδῶ γιά τήν κυριολεκτικῶς ἐπιλεγμένη κυρία καί τόν σύζυγό της. Κάτι σάν τό ζεῦγος Εὐαγγελάτου -Στεφανίδου...καταλάβατε...

Η πρώτη παρουσίαση ήταν κατά τη διάρκεια ενός τμήματος με τον παρουσιαστή του Fox Dan Bongino (παρακάτω). Η δεύτερη παρουσίαση της ίδιας ουσιαστικά ανάλυσης έγινε με τον Trey Gowdy [ένα μέρος ΕΔΩ]. Και στις δύο συζητήσεις, η άποψη του Macgregor συνδυάζει την αντίθεση μεταξύ των όσων λέει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το βαθύ κράτος και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης - έναντι της πραγματικότητος.

Ουσιαστικά, ο Macgregor λέει ότι η Ρωσία δεν θέλει να εμπλέξει έναν άμαχο πληθυσμό και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τη σύγκρουση των πολιτών σε αυτά τα πληθυσμιακά κέντρα. Εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι ο Πούτιν γνωρίζει ότι η δυτική προσέγγιση είναι ένας πόλεμος προπαγάνδας που θα τροφοδοτούνταν από το πώς θα έμοιαζε αν γινόταν σφαγή πληθυσμού. Ωστόσο, εάν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelenskyy δεν συμβιβαστεί με τους όρους, ο Πούτιν θα μπορούσε εύκολα να συντρίψει αυτά τα κέντρα με πυροβολικό και ρουκέτες. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ :

Αυτό που περιγράφει ο Macgregor θα εξηγούσε γιατί αυτές οι αψιμαχίες φαίνονται πάντα από «μακριά».

Η προοπτική της δυτικής κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης είναι να φαίνεται ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και οι εξεγερμένοι άμαχοι νικούν τον ρωσικό στρατό γιατί αυτό πλαισιώνει μια καλύτερη ιστορία. Ωστόσο, αυτό που περιγράφει ο Μακγκρέγκορ είναι ότι ο Πούτιν δεν θέλει να τροφοδοτήσει την αφηγηματική μηχανική των Ηνωμένων Εθνών, του ΝΑΤΟ και του Κρατικού Τμήματος, άρα την απουσία ορατών μαχών.

Το δεύτερο τμήμα με τον Trey Gowdy είναι ΕΔΩ… και παρακάτω:

Η πωλήτρια πολέμου του Fox News στο Πεντάγωνο, Τζένιφερ Γκρίφιν, γνωστή και ως η γυναικεία εκδοχή του Μαρκ Μίλι (ο Αμερικανός στρατηγός και ανώτατος αξιωματικός, που υπηρετεί ως 20ος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Σεπτέμβριο του 2019 ἐδῶ), έβγαζε αφρούς...


Πάντως σ᾿ὁλόκληρο τόν πλανήτη συμβαίνει ἀκριβῶς τό ἴδιο πρᾶγμα! Ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν πολιτικάντιδων,τῶν μμε,τῶν πολιτῶν πού χειραγωγοῦνται ἕνα καί τό αὐτό ! Καρμπόν ὑπόθεσις. Κι᾿ἄν κάνῃ κάποιος νά ξεφύγει,ἄν ἀκουστῇ,ἐντελῶς κατά λάθος,μία ἄλλη ἄποψις... Ὅλοι γνωρίζουμε πώς πέφτουν πάνω του τά λυσσασμένα σκυλιά τῆς ΝΤΠ...

Πραγματικῶς,παίζονται πάρα πολλά σ᾿αὐτή τήν ἀναμέτρησιν. Πάρα πολλά γιά τήν ἀνθρωπότητα. Τό θέμα εἶναι ἀξίζει νά θυσιαστῇ κανείς γιά τούς ἐλαχίστους ( αὐτοί ἀξίζουν μόνον...) ; Δέν ξέρω,εἰλικρινῶς. Τελευταίως ἔχω ἀπελπιστεῖ ἀπό τό μέγεθος τῆς βλακείας πού βασιλεύει ... !  



Δεν υπάρχουν σχόλια: