Δευτέρα

ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ


ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

Το ότι η Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την υπονόμευση από τους εγχώριους υποστηρικτές των Σκοπίων είναι γνωστό. Το να αδρανεί όμως όταν της δίνονται στοιχεία είναι κάτι περισσότερο από ένοχο. Αυτά τα στοιχεία προσκόμισε στις 4 Απριλίου με την παρακάτω ερώτησή του, ο βουλευτής της Α' Αθήνας Αθανάσιος Πλεύρης:
"Προς τον αξιότιμο υπουργό Δικαιοσύνης
Θέμα: πρόκληση φιλοσκοπιανών

Η πολιτική οργάνωση Ουράνιο τόξο και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι φημίζονται για την αντεθνική και φιλοσκοπιανή τους προπαγάνδα. Στην ιστοσελίδα του Ουρανίου τόξου παρουσιάζεται ο χάρτης της Ευρώπης όπου τα Σκόπια ονομάζονται ως Μακεδονία και προκλητικά στα σύνορά τους κατέχουν και την Μακεδονία μας. Το δε Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι το οποίο χρηματοδοτεί η Κυβέρνηση εκτός του ότι αναφέρει ξεκάθαρα για μακεδονικό κράτος και μειονότητα, στην ιστοσελίδα του προβάλλει ως γλώσσα τα "Μακεδονικά" εννοώντας τα Σλάβικα. Αυτές οι προκλητικές κινήσεις μειοψηφίας ανθρώπων προκαλούν έντονα τον Έλληνα πολίτη όταν γίνονται από Μ.Κ.Ο. που χρηματοδοτείται από το κράτος και από υποτιθέμενο πολιτικό κόμμα."
Ερωτήθηκε λοιπόν ο υπουργός αν πρόκειται να ασκήσει ποινικές διώξεις και αφού προβληματίστηκε επί είκοσι (20) ημέρες μετά απάντησε:
"Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης, παρακαλώ να ενημερώσετε τον αξιότιμο κύριο συνάδελφο ότι ως άνω Ερώτηση διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να εξετασθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της."
Ο έχων ευαισθησία για το θέμα του βιβλίου της κ. Σωτηροπούλου (Ζιγκ Ζαγκ στις Νεραντζιές) Υπουργός Δικαιοσύνης, εδώ απλώς διαβίβασε την ερώτηση.
Και έτσι έκανε το χρέος του.
Η δε Εισαγγελία ακόμα εξετάζει τα στοιχεία της ερώτησης. Φαίνεται παίρνει πάνω από μια μέρα για να διαβάσεις την κάθε σειρά του εγγράφου. Εκτός και αν εφαρμόζουν σαν μέθοδο διαβάσματος το Ζιγκ Ζαγκ και δεν βρίσκουν το τέλος!
> Βασίλειος Τσιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: