Σάββατο

Ζητω η Δημοκρατια των Παρανομων Μεταναστων του κ Παυλοπουλου

"Συμμορίες ληστεύουν ανεξέλεγκτα ανηλίκους στα Τραμ"

"Σήμερα το πρωί στο τράμ της γραμμής Βούλα - Σύνταγμα και περί ώρα 06.00 πμ ,είχαμε ένοπλη ληστεία.Την ώρα που το τράμ ανέβαινε προς Σύνταγμα ,στο ύψος ης Ν.Σμύρνης 3 έγχρωμοι νεαροί και 5 λευκοί (αλβανικής καταγωγής) 17-18 χρονών ,απείλησαν με πιστόλι και πήραν κινητά και χρήματα απο 9 Ελληνες νεαρούς ηληκίας 16-17 ετών που εκείνη την ώρα ήταν και αυτοί επιβάτες του ιδίου τράμ.
Τους απείλησαν ότι εαν καταγγείλουν το γεγονός στην αστυνομία θα επανέλθουν για τα περαιτέρω...
Το γεγονός κατήγγειλε τηλεφωνικά στην άμεση δράση ένας απο τους νεαρούς που λήστεψαν οι παραπάνω ληστές και ουδείς γνωρίζει εάν ελήφθει σοβαρά η καταγγελία αυτή ώστε να υπάρξουν ενέργειες.
Είναι σίγουρο ότι οι κάμερες του τράμ κατέγραψαν τα πρόσωπα των νεαρών ,την στιγμή που επιβιβάστηκαν και αποβιβάστηκαν στο τράμ οι μεν 4 πρώτοι (3 έγχρωμοι και 1 λευκός) επιβιβάστηκαν μιά στάση μετά την Στάση της Γλυφάδας και οι άλλοι 4 κοντά στο Π.Φάληρο και πρέπει να αποβιβάστηκαν όλοι μαζύ μετά την Ν.Σμύρνη ,ίσως στο Σύνταγμα.
Στο τράμ εκείνη την ώρα επαίβαναν ελάχιστα άτομα.
Είναι πολύ πιθανό τα άτομα αυτά μεταξύ 4-6,30 πμ ,να διέπραξαν και άλλες ληστείες στην περιοχή μεταξύ Βούλας -Π.Φάληρο παραμονεύοντας για νεαρούς/νεαρές που έβγαιναν από τα clubs της παραλιακής και έμπαιναν στο τραμ,και σίγουρα δεν το έκαναν για πρώτη φορά.
Περιμένουμε την αντίδραση της Αστυνομίας αλλά και της Τράμ ΑΕ ,για το πώς θα αντιμετωπίσει το απίστευτο αυτό φαινόμενο ,όταν με τις κάμερες που έχει στις στάσεις του τράμ ,μπορούν να διασταυρωθούν όλα τα καταγγελόμενα.
Πρός επιβοήθηση της Αστυνομίας οι 3 έγχωμοι νεαροί φέρουν ντύσιμο στύλ ράπερ και απο τους υπολοίπους 5 αλβανικής καταγωγής ένας έχει μάλον ψεύτικο μάτι και ένας άλλος έχει σπασμένα δόντια.
Και οι 8 συχνάζουν συχνά στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Μέχρι να αντιδράσει η Αστυνομία ,προσοχή ,να αποφεύγουν το τραμ νεαρά άτομα τις πρωινές ώρες ,γιατί κινδυνεύουν απο τις συμμορίες .
Κύριε Υπουργέ ,πιά αστυνόμευση προβλέπεται απο το Υπουργείο σας ,για τους επιβάτες του τράμ;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: