Πέμπτη

Το 2010 να είναι η Τελευταία Χρονιά που θα μας απασχολούν και θα μας τσαντίζουν Προδότες, Βλαχαδερά και… Ναπολέοντες!!!






Θα αποφασισει να μαζεψει απο τα ραδιοφωνα το ανεκδιηγητο βλαχαδερο;

Από τον Poleatics

Αυτο το ανεκδιηγητο βλαχαδερο, που εχει παρει σβαρνα τα μισα ραδιοφωνα της χωρας και περα απο αρχισυνδικαλιστης της Νεας Δημοκρατιας, το παιζει και traffic controller για το ποιος πρεπει να μεινει και το ποιος πρεπει να φυγει απο το κομμα, θα αποφασισει κανας Σαμαρας να το μαζεψει;
Εκτος και αν το εν λογω βλαχαδερο απηχει επακριβως τις αποψεις και διαθεσεις του προεδρου της ΝΔ...

Αντε, γιατι η πολλη αμετροεπεια, εξαντλει καθε περιθωριο υπομονης και η κατασταση μπορει να ξεφυγει απο τα ορια, ευκολα και ανα πασα στιγμη!

Το δικό μας σχόλιο: Ο λόγος του φίλου Poleatics για ποιον άλλον; Τον... Κοκκινούλη! Εκείνο το κωθώνι της Λαρίσης που παρίστανε την... Πυθία, κάνοντας "αμφίσημες" δηλώσεις όταν συναντούσε τη Ντόρα Μπακογιάννη πριν τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου, δίνοντας την εντύπωση ότι στηρίζει την υποψηφιότητά της και μετά βγαίνοντας στα κανάλια σε διατεταγμένη υπηρεσία για να το διαψεύσει!!! Προκαλώντας την αγανάκτηση και τη χλεύη και των πιο υπομονητικών δημοσιογράφων... Με τέτοια υποπροϊόντα "αγκαζέ" πορεύεται ο Ελεεινός Προδότης στο έργο της Διάλυσης της ΝΔ που έχει αναλάβει από τα υπερατλαντικά αφεντικά του!
Κάθε Νεοδημοκράτης που δεν το συνειδητοποιεί και εξακολουθεί να στηρίζει αυτό το Ανδρείκελο, αυτό το Μιαρό Σφουγγάρι, είναι εξίσου Προδότης μ' εκείνον! Δεν συγχωρούνται "παρανοήσεις", φίλοι μου! Σας τα έχουμε παρουσιάσει όλα! Ή είστε με τη Νέα Δημοκρατία ή με το Άθλιο Μεσσηνιακό Κουτσάλογο! Να τ' ακούει κι ο... Καζαντζίδης από "τα χάλια" και να βγάζει καντήλες!


Και μια που το περιοδικό του τα χώνει ακόμη πιο σκληρά (όπως του αξίζει του λουκουμά καράβλαχου!) αναδημοσιεύουμε και το εύστοχο σχετικό ποστ:


Αστείους τύπους χρησιμοποιούν οι εθνοδέξιοι μυστικοσύμβουλοι του συστήματος Σαμαρά για να πλήξουν(έτσι νομίζουν) τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα. Φαίνεται φοβούνται να βγουν ανοιχτά και να διαφωνήσουν με την πρόταση του Κ. Μητσοτάκη (για κυβέρνηση εθνικής ενότητας) και την ηχηρή σιωπή που έχει επιλέξει η Ντόρα Μπακογιάννη. Γι΄αυτό βγάζουν με δόσεις, περίεργους τύπους που δεν προτείνουν κάτι διαφορετικό αλλά απειλούν και βρίζουν. Συμβάλλουν με τον τρόπο τους και στις τέχνες και στον πολιτισμό. Μια και έχει γεμίσει ποιητές βήτα διαλογής, η λαϊκή δεξιά. Είναι μόδα σήμερα η ποίηση στην Ρηγίλλης!
Αφού δεν πέρασε η στημένη και προβοκατόρικη επίθεση του στρατηγού Μαρκόπουλου, βγάζουν το βαρύ πυροβολικό της λαϊκής και βαθιάς δεξιάς. Τον κύριο εκπρόσωπο του κρατικοδίαιτου αγροτοσυνδικαλισμού. Τον Κοκκινούλη. Το βλαχαδερό που υποτίθεται ότι έχει λαϊκό έρεισμα, μια και μοιράζει επιδοτήσεις, κλείνοντας τους δρόμους. Ο κύριος εκπρόσωπος αυτών που αρμέγουν τους Έλληνες σαν αγελάδα γιατί κανένας δεν θέλει να αγοράσει τα σάπια μπαμπάκια τους. Με τις ελαφροδέξιες λύσεις και προτάσεις. Είναι αυτός που βλέπει σχεδιασμούς, συνωμοσίες και τρικλοποδιές πίσω από μια ρεαλιστική κεντρώα πρόταση. Κρίνουν βέβαια εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι σκοτεινοί συνωμότες είναι φυσικό να βλέπουν παντού περίεργες συνωμοσίες. Συμβουλεύει λοιπόν το Μητσοτάκη να μην κάνει τέτοιες προτάσεις.
Παρατηρούμε μια εξέλιξη στο σκεπτικό των μυστικοσυμβούλων του συστήματος Σαμαρά. Από τις φασιστικές φούσκες του «δεν δικαιούσθε δια να ομιλείται» και τις υβριστικές απειλές του «μικρού Νικολά» Μαρκόπουλου, κατεβήκαμε δυο σκαλοπάτια, στον Κοκκινούλη. Φαίνεται ότι κατάλαβαν τη γκάφα τους και επεξεργάστηκαν περισσότερο την παρασκηνιακή τους αντίδραση. Τι θεωρίες των παιγνίων σπούδαζαν;
Τώρα να βάζουν τον Κοκκινούλη με το ύφος τριών βουβάλων να εκφράζει δημόσια τις «επεξεργασμένες» απόψεις τους, δεν θα έλεγα ότι ήταν το καλύτερο. Μάλλον δεν παρακολούθησαν όλα τα μαθήματα μαζικής χειραγώγησης ή έχουν υπερεκτιμήσει το μυστικοπαθές ύφος που καλλιέργησαν συνειδητά τα τελευταία 10 χρόνια. Τότε ξεκίνησε η συμμαχία Καραμανλή- Σαμαρά Αν και από φάτσες η λαϊκή δεξιά … σκίζει. Πάρτην Πιπιλή και χτύπα το Μανώλη. Αλλά και αυτός ο Κοκκινούλης είναι ακόμα πιο αστείος. Διασκεδάζει τον κόσμο με τις "προτάσεις" του. Ιδίως όταν συμβουλεύει τη Ντόρα να πάει στο …. μοναστήρι. Μη δει μαρκούτσι ο αυτοκράτωρ του κάμπου και τούρχονται τα μοναστήρια στο μυαλό. Τον επηρεάζουν θρησκευτικά τα μικρόφωνα!
Μάλλον μόνο έτσι καταλαβαίνουν την εσωκομματική δημοκρατία τα εθνικιστικά alter ego του Αντωνάκη. Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατική λειτουργία ενός πολυσυλλεκτικού κόμματος όπως είναι η Νέα Δημοκρατία. Ξυπνά το δεξί DNA μέσα τους. Το αρρωστημένο παρελθόν. Αποφασίζουν και διατάζουν. Όλοι οι άλλοι υποχρεούνται να είναι χειροκροτητές και συνοδοιπόροι με το πιστόλι της λαϊκής εθνοδέξιας καμαρίλας στον κρόταφο. Είναι πράγματι αστείοι!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα Καραμανλόσκυλα μαζί με τα νεώτερα Σφουγγαρόσκυλα ονειρεύονται την ημέρα που θα διαγράψουν τον Μητσοτάκη. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης την έχει κάνει ήδη και θα μείνουν μόνοι τους με το παγωτό χωνάκι στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: