Σάββατο

Δουλέμποροι ενωμένοι.

Δεν αλλάζουν συνήθειες. Έχουν ξεσαλώσει βλέποντας την “ατιμωρησία και την ανομία” να γιγαντώνονται τώρα, με τη Νέα Διακυβέρνηση – τσίρκο.
Κανένας δεν θα τιμωρηθεί για το “τουρκικό” χρήμα της Siemens, κανένας δεν τιμωρείται για το μαύρο χρήμα της Εργένεκον που μοιράζονται Έλληνες δουλέμποροι και έμποροι ναρκωτικών.
Κανένας δεν θα τιμωρηθεί για τις εκατοντάδες σφαγές και εξαφανίσεις μεταναστών από τους δουλέμπορους, καμμια επερώτηση στη βουλή δεν θα γίνει.
Και η δημοσιογραφική έρευνα; Από τους φίλους των Γερμανών και αυτή. Αντιγράφουμε από το Δεξί Εξτρέμ:
Για άλλη μια φορά η αποκαλυπτική εκπομπή του Λοιμοκοντόρου έκανε το μπαμ! Με μια εμπεριστατωμένη έρευνα (μη γελάτε από τώρα…) όπως μόνο ο έγκριτος πρώην Κομμουνιστής και νυν συνοδοιπόρος του Χριστοφοράκου ξέρει να κάνει… αποκάλυψε τους Χρυσαυγίτες της πλατείας Αγ. Παντελεήμονα που βρίσκονται πίσω από τις “επιθέσεις”, τις “ληστείες”, τους “προπηλακισμούς” και τις “σεξουαλικές παρενοχλήσεις” που δέχονται οι ταλαίπωροι λαθρομετανάστες…
Οι αποκαλύψεις του έγκυρου λοιμοκοντόρου συνταξιδευτή του Χριστοφοράκου έγιναν χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της γνωστής κατοίκου και των 40 Δήμων του Λεκανοπεδίου, της κ. Μαρίνας Γκούχου-Γκούχου…
Σας παρουσιάζουμε την οργανωτική δομή του Πυρήνα της ΧΑ του Αγ. Παντελεήμονα όπως την αποκάλυψε ο Λοιμοκοντόρος και η κάτοικος για να δείτε τα “παλικάρια” της ΧΑ:

Τα παραπάνω “παλικάρια” της ΧΑ, σύμφωνα με τον έγκυρο Παύλο και την κάτοικο Μαρίνα, “τρομοκρατούν” και καταδυναστεύουν τους “αθώους” λαθρομετανάστες λειτουργώντας σαν ομάδες κρούσης της ΧΑ:

Να και το βίντεο απόδειξη του Παύλου…

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΟ… ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΠΑΛΙ!!!

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΟΥ

http://4.bp.blogspot.com/_b0nSzdIZ8-U/SuXsc6DddVI/AAAAAAAAFBY/u9bN7HmoR5Q/s400/Double_Moutza.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: