Τρίτη

Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!

Να τιμήσουμε τους 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ που αγωνιούν και νοιάζονται για τα δίκαια της Ελλάδας!


Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

Έκκληση προς Μίκη Θεοδωράκη και τον επί Γης Ελληνισμό, να τιμήσουμε ανάλογα την υπέροχη αυτή ομάδα των 350 ευγενών Φιλελλήνων, κορυφαίων επιστημόνων απ’όλες τις άκρες της Γης, οι οποίοι (πασίγνωστον εις πάντας) αγωνιούν και νοιάζονται για τα δίκαια της Ελλάδας.

Η έκκληση αυτή προέρχεται απ’τη ...’’Νήσο των Μακάρων’’ και είναι ουρλιαχτό απόγνωσης του Μεγαλέξανδρου και ...συγκατοικούντων Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη...!
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συν τους πρώην και νυν κυβερνώντες περιφρόνησαν και περιφρονούν, παράδοξα, αυτούς τους Υπέρ-Πολύτιμους, τη στιγμή αυτή για...

την πατρίδα μας, 350 ευγενείς φιλέλληνες - που είναι ο καλύτερος ...αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας...!
Μίκη Θεοδωράκη, τώρα ήρθε η σειρά σου...!

Με την απόλυτη υποστήριξη του επι Γης Ελληνισμού, να διοργανώσης/ δημιουργήσεις τη μεγαλύτερη Γιορτή/Πανήγυρη/Δεξίωση που έγινε ποτέ στον ελληνικό ιερό αυτόν τόπο – προς τιμήν των 350 ευγενών φιλελλήνων! Δεν θα υπάρξει Έλληνας (εντός κι’εκτός Ελλάδος) που να μην τρέξει αμέσως και βρεθεί, αφιλοκερδώς στο πλευρό σου, για το σκοπό αυτό...!
Ήρθε η ώρα να δείξεις ξανά – όπως τόσες φορές στη ζωή σου –το ελληνικό μεγαλείο που φωλιάζει στην ψυχή σου...! Οι πάντες θα συμβάλλουν μεν αφιλοκερδώς, θα υπάρξει όμως και οικονομική ανάγκη. Γι’αυτό είναι απαραίτητος ένας ειδικός για το σκοπό αυτό Τραπεζικός Λογαριασμός εις τον οποίο πρώτοι-πρώτοι οι 300 Έλληνες πατριώτες βουλευτές (που όλοι αυτήν τη στιγμή διαβάζουν αυτές τις γραμμές) με υπερηφάνια θα καταθέσουν το μισθό τους – του μηνός Φεβρουαρίου...!
Και παρέα με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο (με την τεράστια περιουσία που ελέγχει) να γίνουν παράδειγμα για τον υπόλοιπο απανταχού Γης Ελληνισμό...!

Η Ολυμπιακή θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά τους προς την Ελλάδα με επιστροφή και τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Αττικής τη δωρεάν διαμονή τους...! Επίσης, είμαι σίγουρος πως οι φημισμένοι πατριώτες του οίκου ’’VOULGARIS’’ θα σχεδιάσουν αμέσως και θα κατασκευάσουν, σε τιμή κόστους τουλάχιστον, τα χρυσά μετάλλια που θα προσφέρεις ιδιοχείρως, εσύ προσωπικά στον καθέναν απ’τους 350 Φιλέλληνες το συντομότερο δυνατό - των οποίων η παρουσία αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε...! Ήδη, κάποιοι εντολοδόχοι ’’Σκοτεινών Κέντρων Αποφάσεων’’, πηγαινοέρχονται σαν τις ...αναστατωμένες σφήκες στη ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ (ΒΑΡΔΑΡΙΑ) με σκοπό να την μπάσουν το ταχύτερον στην Ε.Ε. σαν κανονικό μέλος, με τ’ όνομα ’’Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – εκμεταλλευόμενοι τη φοβερή οικονομική μας κατάσταση, την οποία αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν και για να αποπροσανατολήσουν τον ελληνικό λαό απ’ τη φοβερή αυτή ταπείνωση που ετοιμάζουν εις βάρος μας, εις βάρους του Ελληνισμού...!

Έλληνα Πατριώτη Μίκη Θεοδωράκη,
ο επί Γης Ελληνισμός περιμένει οδηγίες σου και τον αριθμό του Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού - εις τον οποίον (να είσαι σίγουρος) ότι θα συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα, έτσι ούτως ώστε να κατασκευάσουμε και 30 Παραθεριστικά Συγκροτήματα των 12 διαμερισμάτων) σκορπισμένα σ’ όλες τις παραθαλάσσιες Περιοχές της Ελλάδας. Και τα οποία διαμερίσματα θα χαρίσουμε σ’αυτούς τους 350 φιλέλληνες, γιά να τους έχουμε ...’’σκορπισμένους’’ σ΄’ολη την Ελλάδα - μονίμως τα καλοκαίρια και για πάντα κοντά μας όταν πέρνουν σύνταξη...!

Με απέραντη εκτίμηση, και πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία
KostasGalimanis@yahoo.de

<<...O μόνος λαός στον κόσμο που πάλεψε τόσο πολύ για την τύχη του και πάντα σχεδόν βγήκε νικητής είναι ο ελληνικός λαός...>> Νίτσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: