Σάββατο

Επίσημα τώρα με τζαμί, άντε και γιουσουφάκια!

Share/Save/Bookmark
Acropolis-ala-pasokΚαι ενώ τα ΜΜΕ συνεχίζουν ακάθεκτα την αποστολή αποπροσανατολισμού των Ελλήνων, ασχολούμενα με το πορνοβίντεο της Αλεξανδράτου και το μεσαίο δάχτυλο  της Αφροδίτης στο Focus, τα μεγάλα κεφάλια (κυριολεκτικά μεγάλα), αποφάσισαν να χτίσουν Τζαμί σε Ναυτική Βάση στο Βοτανικό, και μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό.
Όχι που θα άφηνε σε εκκρεμότητα και αυτό το ζήτημα, η πολυπολιτισμική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μην ξεχάσουμε να στρώσουμε με βάγια το "δρόμο" που άνοιξαν  για την ανέγερση, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος!
Τυχαίο άραγε ή μήπως συμβολικό το γεγονός ότι η τοποθεσία που επιλέχθηκε ανήκει σε Ελληνική Ναυτική Βάση στο Βοτανικό; Βάση η οποία, όπως μαθαίνουμε, θα κοπεί  ουσιαστικά στα δύο και έχει ήδη προκαλέσει "ζαλάδα" στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς πέραν των διαδικαστικών θεμάτων, είναι πολύ μεγάλο και το κόστος.

Το υψηλό βέβαια κόστος, το οποίο καθυστερούσε την ανέγερση επί κυβερνήσεως ΝΔ (είχαν ακουστεί ποσά ύψους μέχρι και 10 εκατ ευρώ) δε φαίνεται να στέκεται  εμπόδιο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που εν μέσω οικονομικής κρίσης και περικοπών ακόμη και στον αέρα που αναπνέουμε, βρίσκει παρόλα αυτά τα χρήματα για κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου..
Σχετικές συζητήσεις είχαν πραγματοποιηθεί το 2006, όπως και πριν ένα χρόνο. Τότε το ζήτημα της άμεσης υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων για την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό είχε επαναφέρει η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Με επιστολές που είχε στείλει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ναΐμ Ελγαντούρ, ((πρωταγωνιστής στο ζήτημα του κορανίου και Αιγύπτιος στην καταγωγή, ζει στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια και έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας),  στους τότε αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και Αρη Σπηλιωτόπουλο, ζητούνταν το άμεσο ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών που απαιτούνται. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ένωσης είχε αναφέρει πως εξαιτίας της κωλυσιεργίας του ελληνικού κράτους, μουσουλμάνοι βρίσκουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν άτυπους χώρους προσευχής «με τη διαφορά ότι δεν έχουν ως κέντρο αναφοράς την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων και το καλό της Ελλάδας αλλά προωθούν τις δικές τους βλέψεις προς ίδιον όφελος»...
Τα αυτομετατρεπόμενα νούμερα των μουσουλμάνων μεταναστών
Η Μουσουλμανική Ένωση δηλώνει πως στην Ελλάδα ζουν επίσημα 1.000.000 περίπου μουσουλμάνοι - δηλαδή, ποσοστό 10% του ελληνικού πληθυσμού!
Από μικρό, από τρελλό αλλά και από Μουσουλμάνο μαθαίνει κανείς τις επιμελώς κρυμμένες αλήθειες.
Σύντομα και γιοσουφάκια, παίδες Ελλήνων!


Hellas on the Web

Δεν υπάρχουν σχόλια: