Τετάρτη

Μας ξεφτελυσε ο Παπανδρεισμος στην Αμερικη!!!!

Ενω κατηργησε τους εορτασμους  για την Εθνικη Επετειο στο Εξωτερικο ο Ιδιος τα επινε στη Δεξιωση που οργανωσε ο Λευκος Οικος για την 25η Μαρτιου,  χωρις τσιπα και ντροπη!!!

Το θρασος του Παπανδρεισμου ξεπερασε καθε οριο!! Ο γονος της πιο βρωμικης Οικογενειας που ο πατερας επρεπε να ειχε παει φυλακη για τις παντοειδεις κομπινες και λαδιες που ωργανωσε εις βαρος της Πατριδας μας.Ο γιος της γνωστης ΠωλονοΕβραιας  που ποτε δεν παρουσιασε ποιστοποιητικο Βαφτισης στην Ορθοδοξη πιστη ξεπερασε καθε οριο αναλγησιας στην Αμερικη, περνωντας εμας τους ΕλληνοΑμερικανους για καφρους!!!

Μαλιστα κυριες και κυριοι Συνελληνες και Πατριωτες Αμερικανοι.....

Ο Γιωργακης που χωρις αιδω κατηργησε τους Εορτασμους για την Εθνικη Παλιγγενεσια στο Εξωτερικο χωρις την παραμικρη τσιπα ΠΑΡΕΣΤΗ στην Δεξιωση που Ο Λευκος Οικος ωργανωσε για να τιμησει την 25 Μαρτιου και τους ΕλληνοΑμερικανους.Αντιθετα  ο Παπανδρεισμος διατηρησε τις  καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά το... Ολοκαύτωμα ή προς τιμήν επισκεπτών...Ελλήνων διεφθαρμένων και μη πολιτικών. (Δεν αντέδρασε καμία ομογενειακή Οργάνωση, επειδή είναι όλες εξαγορασμένες με μικρο''χορηγίες'' των γενικών προξενείων μας στις ΗΠΑ)Αισχος !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: