Τετάρτη

Σφοδρή και παλλαϊκή αντίδραση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης

epitropi

Πλημμύρισε την Δευτέρα το βράδυ στην κυριολεξία η αίθουσα στο ξενοδοχείο «President», όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και η Επιτροπή  Ενημερώσεως Επί των Εθνικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών.
Ηχηρό το μήνυμα άνω των 2.000 μαχητικών και εξοργισμένων με την κυβέρνηση πολιτών, που είπαν όχι στη μεθόδευση της κυβέρνησης σχετικά με το εθνοκτόνο σχέδιο νόμου για τη χορήγηση «ιθαγένειας» για αρχή, σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε μετά την εκδήλωση, οι μετέχοντες, εκφράζουν την έντονη πατριωτική και εθνική τους αγωνία για την επιταχυνόμενη κατρακύλα της χώρας προς το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό χάος.
Αφού, δε, διαπιστώνουν την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την κρισιμότητα των εθνικών στιγμών, κάνοντας παράλληλα λόγο για αφελληνισμένη παιδεία και αναποτελεσματική και φοβισμένη δικαιοσύνη, λέγοντας όχι στον νέο-Οθωμανισμό και στον εθνομηδενισμό, καλούν τους πολίτες να αντισταθούν στις παραβιάσεις του Συντάγματος, απαιτεί την άμεση απόσυρση του αντισυνταγματικού και εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου για τις αλλαγές στον κώδικα Ιθαγένειας και την εγκατάλειψη των σχεδίων της κυβέρνησης για τον εξισλαμισμό, την ομοσπονδοποίηση  και τον διαμελισμό τής Ελλάδος, αλλά και την άμεση απόσυρση του ολιγαρχικού εκλογικού νόμου που αποβλέπει στην χειραγώγηση της Δημοκρατίας.
Τέλος, απευθύνουν έκκληση στην πλειοψηφία της Βουλής να ανατρέψει την εθνομηδενιστική κλίκα που περιβάλει τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: