Δευτέρα

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα περί αποδοχής του όρου «Βόρεια Μακεδονία» ως εθνολογικού προσδιορισμού, εάν τελικά υλοποιηθεί θα αποτελέσει αιτία δυσεπίλυτων προβλημάτων στα βόρια σύνορα μας. Είναι γνωστό ότι η ονομασία των Σκοπίων με οιανδήποτε λέξη που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» θα επικυρώσει από πλευράς δικής μας την επεκτατική προπαγάνδα των Σκοπιανών, που ήδη ασκείται στα σχολεία , στο στρατό και στην εξωτερική πολιτική τους. Είναι ολοφάνερο πως η αποδοχή του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων αποτελεί ευθυγράμμιση με την Αμερικανό-σιωνιστική γραμμή. Πιθανόν το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος , η ολιγαρχία των γνωστών οικογενειών, να επωφεληθεί από μια τέτοια υποχώρηση, ο Ελληνικός λαός όμως και το έθνος ολόκληρο θα ζημιώσει σε βάθος χρόνου.

Μοναδική άμυνα του έθνους είναι να μην αποδεχτεί την υποχώρηση της κυβερνήσεως Παπανδρέου σε αυτό το θέμα. Να τολμήσει να εναντιωθεί και να απαιτήσει εθνοπρεπή στάση ενάντια στην απειλή των Σκοπίων. Πρέπει να καταλάβουν οι Σκοπιανοί , με την όλη συμπεριφορά μας, ότι οι παράλογες αξιώσεις τους θα προσκρούσουν πάνω στην σθεναρή αποφασιστικότητα του Ελληνικού έθνους να προστατέψει τα εδάφη του και την ιστορία του. Μια αποφασιστικότητα που δεν θα αποκλείσει την ένοπλη ρήξη με τους παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας.
Η αποδοχή του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων είναι Εθνική Προδοσία. Οι όπου γης Έλληνες έχουν ιερό καθήκον να αποτρέψουν τους κατάπτυστους εθνοπροδότες από το ανόσιο έργο της υποχώρησης στον Σκοπιανό παραλογισμό.
Όταν οι κυβερνώντες συρρικνώνουν με τις πράξεις τους την εθνική μας κυριαρχία, προσβάλλουν και αναιρούν την ιστορία μας και τους εθνικούς αγώνες, τότε λαός και στρατός έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν και να επιβάλλουν την εθνική αλήθεια και νομιμότητα συνθλίβοντας τους κάθε λογής παραχαράκτες της.
Κάθε μορφή αντίστασης στην προδοσία είναι ιερή.
Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: