Παρασκευή

Αισχος!!!Δημος Κιλελερ με Εδρα τη ΝΙκαια

Στη Βουλή αιφνιδιαστικά σήμερα, κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης το σχέδιο νόμου για τον «Καλλικράτη». Με δεδομένες τις ημερομηνίες ο Καλλικράτης θα έχει γίνει νόμος του κράτους μέχρι το τέλος του μήνα. Το σχέδιο τελικά προβλέπει τη δημιουργία 325 ισχυρών δήμων σε όλη τη χώρα.
Σε ότι αφορά στο Νομο Λαρισας, με τον «Καλλικράτη», δημιουργούνται οι εξής δήμοι:


ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Α. Συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
1. Δήμος Ελασσόνας με έδρα την Ελασσόνα αποτελούμενος από τους δήμους α. Αντιχασίων β. Ελασσόνας γ. Λιβαδίου δ. Ολύμπου ε. Ποταμιάς στ. Σαρανταπόρου και τις κοινότητες α. Βερδικούσης, β. Καρυάς γ. Τσαρίτσανης, οι οποίοι καταργούνται.
2. Δήμος Φαρσάλων με έδρα τα Φάρσαλα αποτελούμενος από τους δήμους α. Ενιππέα β. Ναρθακίου γ. Πολυδάμαντα και δ. Φαρσάλων, οι οποίοι καταργούνται.
3. Δήμος Αγιάς με έδρα την Αγιά αποτελούμενος από τους δήμους α. Αγιάς β. Ευρυμενών γ. Λακέρειας και δ. Μελιβοίας, οι οποίοι καταργούνται.
4. Δήμος Τεμπών με έδρα το Μακρυχώρι και ιστορική έδρα τα Αμπελάκια αποτελούμενος από τους δήμους α. Γόννων β. Κάτω Ολύμπου γ. Μακρυχωρίου δ. Νέσσωνος και την κοινότητα Αμπελακίων, οι οποίοι καταργούνται.
5. Δήμος Τυρνάβου με έδρα τον Τύρναβο αποτελούμενος από τους δήμους α. Τυρνάβου και β. Αμπελώνος, οι οποίοι καταργούνται.
6. Δήμος Λαρισαίων με έδρα τη Λάρισα αποτελούμενος από τους δήμους α. Λαρισαίων β. Κοιλάδας και γ. Γιάννουλης, οι οποίοι καταργούνται.
7. Δήμος Κιλελέρ με έδρα τη Νίκαια και ιστορική έδρα το Κιλελέρ αποτελούμενος από τους δήμους α. Πλατυκάμπου β. Κραννώνος γ. Αρμενίου δ. Κιλελέρ και ε. Νίκαιας, οι οποίοι καταργούνται.

Κατεβάστε ολόκληρο το κείμενο πατώντας, εδώ… 



Κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο link και αμέσως μετά “Αποθήκευση ως…”, αποθηκεύεται τα αρχεία pdf , που αφορούν το προσχέδιο νόμου και το χωροταξικό του Καλλικράτη, καθώς και την έκθεση των συνεπειών της ρύθμισης και την αιτιολογική έκθεση!
  • Για να κατεβάστε όλο το Προσχέδιο Νόμου για τον «Καλλικράτη» κάντε κλικ εδώ…
  • Για να κατεβάσετε την αιτιολογική έκθεση κάντε κλικ εδώ…
  • Για να κατεβάσετε την έκθεση των συνεπειών της ρύθμισης κάντε κλικ εδώ…
  • Για να κατεβάσετε τους χάρτες του «Καλλικράτη» κάντε κλικ εδώ (σχέδιο 1), εδώ (σχέδιο 2) και εδώ (σχέδιο 3)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: