Πέμπτη

ΚΚΕΔΕΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

«Το πλακάτ που κρατούσε σήμερα στην πορεία ένας αλήτης έγραφε “απόψε πεθαίνει ο φασισμός”! Τι ειρωνεία, απόψε σκοτώσατε 4 Έλληνες. Εκτός αν αυτοί για σας ήταν φασίστες οπότε το έγκλημα θεωρείται δικαιολογημένο. Έτσι δεν είναι φιλάνθρωποι;» Όποιος έχει καθαρά μάτια και μυαλό γνωρίζει πολύ καλά ποιοι και γιατί πέταξαν τις μολότοφ, από τις οποίες θρηνούμε σήμερα 4 θύματα. Εκφράζουμε την ειλικρινή συμπαράσταση μας στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά δε θα θέλαμε να μείνουμε μόνο σε αυτό. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, συμπεριλαμβανομένου δυστυχώς κι ενός αγέννητου μωρού, κανένα κείμενο δεν είναι αρκετό να χωρέσει την θλίψη μα και την οργή που ξεχειλίζει μέσα μας. Γι’ αυτό θα θέλαμε να κάνουμε μια απόπειρα να πείσουμε τους (λίγους ελπίζουμε) δύσπιστους που μπορεί να τρέφουν υποψίες ότι η αριστερά είναι αθώα είτε ως φυσικός ή ηθικός αυτουργός μπροστά σε αυτά τα θλιβερά γεγονότα.
Παραθέτουμε τυχαία κάποια περιστατικά τα οποία ναι μεν είναι τραγικά, γιατί κι εκεί χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, από την άλλη δε καταδεικνύουν το πως τα γεγονότα αυτά λειτουργούν σαν ένας μοχλός που εντείνει με στρεβλωμένο τρόπο τις κοινωνικές εντάσεις για να έρθουμε κι εμείς με τη σειρά μας σε μια “πορτοκαλί” επανάσταση, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης τους από τους ειρηνιστές και φιλάνθρωπους αντιρατσιστές. Πέρα από θεωρίες συνομωσίας κι άλλα τσιτάτα, δηλώνουμε ευθαρσώς ότι τα όσα περιγράφονται παρακάτω είναι πέρα για πέρα αντικειμενικά και προκαλούμε τον οποιονδήποτε φέρει διαφορετική άποψη, να προσκομίσει τα ανάλογα στοιχεία, έχοντας την υπόσχεση μας ότι θα τα δημοσιεύσουμε.
Πριν μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, ένας μαύρος, πλανόδιος μικροπωλητής (παράνομος φυσικά) έχασε τη ζωή του ύστερα από καταδίωξη της αστυνομίας, την οποία προκάλεσε ο ίδιος αφού μόλις αντίκρυσε τους αστυνομικούς άρχισε να τρέχει πανικόβλητος. Θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη του (όχι για το παράνομο εμπόριο αλλά για την κατοχή ναρκωτικών) πέφτει στο κενό (χωρίς να τον σπρώξει κάποιος) και βρίσκει τον θάνατο. Το πόρισμα των αριστερών όμως είχε ήδη βγει: κρατική δολοφονία!
Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ιδανικά εξάλλου: μετανάστης, αστυνομική βία, αυθαιρεσία, θάνατος. Την επόμενη ημέρα ομάδες αναρχικών καλούν σε πορεία στο σημείο που πέθανε ο εν λόγω μετανάστης και κυριολεκτικά καίνε και ρημάζουν μαγαζιά, λες και ευθύνοτναν οι καταστηματάρχες για το περιστατικό. Αργότερα και με πιέσεις εκ των άνωθεν τα ΜΜΕ αναγκάζονται να υιοθετήσουν την άποψη των αριστεριστών και μιλούν για δολοφονία, χωρίς να αναφέρουν τα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως. Σημειώστε σε αυτή την περίπτωση τον ζήλο και το πάθος με το οποίο υπερασπίστηκαν οι αναρχικοί τον θάνατο του.
Κάποια χρόνια μετά, κάπου στα Εξάρχεια, μια σφαίρα αστυνομικού θανατώνει έναν 15χρονο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Πριν καλά καλά γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί το πως έγιναν τα πράγματα, κάποιοι ήδη είχαν βγει στο δρόμο κι έκαιγαν όλο το κέντρο της Αθήνας με μολότοφ, οργισμένοι από τον άδικο χαμό ενός παιδιού. Σημειολογικά, ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον “Χώρο” της αριστεράς: νεαρός, πυροβολείται από αστυνομικό: κρατική δολοφονία και πάλι! Σημειώσατε εδώ ότι η αντίδραση των αριστεριστών ήταν άμεση και μάλιστα το περιστατικό αυτό λειτούργησε σαν δικαιολογία για τις σε πολλές περιπτώσεις ένοπλες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Και πάλι τα ΜΜΕ υιοθετούν την άποψη των αριστεριστών και παρουσιάζουν τα γεγονότα μονόπλευρα.
Η είδηση του θανάτου ενός μετανάστη από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια, προκάλεσε στην αρχή αμηχανία, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα γνωστά παρακρατικά site. Ανίκανοι να ερμηνεύσουν αρχικά το γεγονός, η αμηχανία τους ώθησε σε αστεία επιχειρηματολογία, πράγμα που αποδείκνυε από μόνο του ότι κάποιοι γνώριζαν και τους βομβιστές αλλά και τα κίνητρα τους. Επικρατέστερη άποψη μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ότι η βόμβα “φύτρωσε”, ότι δηλαδή δεν την τοποθέτησε κανείς εκεί. Απλά έσκασε μια βόμβα στο κέντρο της Αθήνας την προέλευση της οποίας ουδείς γνώριζε. Όταν όμως τα στοιχεία της υπόθεσης άρχισαν να παίρνουν βολική τροπή για κάποιους,θέλοντας να καλύψουν το έγκηλημα αυτών που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργεις (κι όλοι ξέρουμε που ανήκουν ιδεολογικά) το πόρισμα ήταν σαφές: ακροδεξιά βία! Και γιατί; Γιατί όπως και στην πρώτη περίπτωση έχουμε έναν συνδυασμό που είναι ιδανικός ως προς τα χαρακτηριστικά του: μετανάστης, πείνα, κακουχία, καταπίεση, ρατσιστική βία, θάνατος! Τα ΜΜΕ όχι μόνο υιοθετούν την άποψη των αριστεριστών, αλλά προβαίνουν και στη δημοσίευση ενός γελοίου μανιφέστου που εκδίδει μια εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση, μέσα από το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση. Εάν όντως το πίστευαν οι αριστεροί αυτό, θα έκαναν την Αθήνα άνω κάτω, όπως έκαναν για τον 15χρονο Αλέξη. Εδώ όμως σιώπησαν και προτίμησαν να αναλωθούν σε συζητήσεις που κατέληγαν πάντα στο αμφίβολο και το αόριστο. Κοινώς, όσο λιγότερη δημοσιότητα έπαιρνε το θέμα, τόσο το καλύτερο γι΄ αυτόυς.
Τέλος, πάμε στην περίπτωση της Αμαρύνθου. Αλλοδαπή πέφτει θύμα βιασμού από Έλληνες μαθητές επειδή ήταν Βουλγάρα. Κι εδώ τα στοιχεία της υπόθεσης οδήγησαν μοιραία στο γνωστό συμπέρασμα: οι βιαστές είχαν ρατσιστικά κίνητρα (λες και ο υποτιθέμενος βιασμός έγινε επειδή η ανήλικη δεν ήταν Ελληνίδα). Μετανάστρια, ανήλικη, πέφτει θύμα της ανδρικής κυριαρχίας στο σχολείο με τη συγκατάθεση όλων των μαθητών. ΕΝΟΧΟΙ! Η αντίδραση του “χώρου” ήταν και πάλι άμεση ουρλιάζοντας για τον φασισμό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία. Τα κανάλια μιλούν για διάχυτο ρατσιμό και για εκμετάλλευση των μεταναστών, ενώ αποδείχτηκε ότι ο δήθεν βιασμός έγινε με πλήρη συγκατάθεση της Βουλγάρας μαθήτριας.
Κι ερχόμαστε και πάλι στο σημερινό. Τέσσερις νεκροί από βόμβες μολότοφ τις οποίες υποτίθεται ότι έριξαν ακροδεξιοί. Πέραν του γεγονότος ότι στην πολυετή παρουσία μας στους δρόμους, ουδέποτε έγινε ρίψη έστω και μιας μολότοφ, τότε ας μας εξηγήσουν γιατί δείχνουν σαν ενόχους την ίδια την τράπεζα, τα τζάμια, τον εργοδότη και την πυροσβεστική και όχι την φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο; Η λογική αυτή θα μπορούσε να είναι η εξής για τους άλλους: όπως για τους νεκρούς αυτός που φταίει είναι η έλλειψη συστήματος πυρόσβεσης (κι όχι η ΜΟΛΟΤΟΦ σας αλήτες) τότε κι ο μαύρος είναι ένοχος επειδή δε φορούσε αλεξίπτωτο, ο Αλέξης φταίει επειδή δε φορούσε αλεξίσφαιρο και η Βουλγάρα φταίει επειδή δεν έκανε κοπάνα από το σχολείο. Εκεί γιατί δεν τα λέγατε αυτά; Εξοργιστικό; Σίγουρα, αλλά η λογική σας αυτό λέει.
Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, λέει ο λαός. Αυτό ήταν και το λάθος σας όμως. Νομίζατε ότι θα τα εγκλήματα σας θα μένουν για πάντα κρυφά, έστω και μακριά από τις τηλεοπτικές οθόνες. Αλλά η όρεξη αυτή ήρθε και για τις ανύπαρκτες ρατσιστικές επιθέσεις. Όλο και πιο συχνά ακούμε για δεκάδες περιστατικά αμφιβόλου υπόστασης με ρατσιστικά κίνητρα και για μια εκατόμβη νεκρών μεταναστών που περιμένει δικαίωση. Ένα ολόκληρο παραμύθι έχει στηθεί για να καλύψει τα εγκλήματα σας κι εσείς τολμάτε και μιλάτε για επανάσταση και για ανθρωποκεντρισμό.
Όχι, κύριοι. Ένοχοι είστε εσείς και μόνο εσείς. Τα εγκλήματα αυτά εσείς τα διαπράξατε. Δυστυχώς η φύση δε σας προίκισε με θάρρος κι αυτό φαίνεται από τους πανηγυρισμούς σας και τις απειλές σας από τα πληκτρολόγια. Όταν όμως σοβαρεύουν τα πράγματα αρχίζετε τις κλάψες επειδή σας επιτίθενται άδικα. Είστε ένοχοι και θα πληρώσετε. Υπάρχουν τιμωρίες πολύ χειρότερες από μια χειροδικία ή από μία φυλάκιση και αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Όσο για κάποιους που από αηδία μας αποκαλούν “κωλοέλληνες”, ας θαυμάσουν τώρα τα κατορθώματα των προστατευόμενων παιδιών τους . Όσο για μας που αποτελούμε την βολική δικαιολογία για κάθε παρανομία τους απαντάμε πως όσα παραμύθια κι αν εφεύρουν, τα χέρια μας είναι και θα είναι καθαρά. Κι αν αυτό σας εξοργίζει, τότε τα βάλατε με λάθος αντίπαλο.

ΥΓ 1

Το πλακάτ που κρατούσε σήμερα στην πορεία ένας αλήτης έγραφε “απόψε πεθαίνει ο φασισμός”! Τι ειρωνεία, απόψε σκοτώσατε 4 Έλληνες. Εκτός αν αυτοί για σας ήταν φασίστες οπότε το έγκλημα θεωρείται δικαιολογημένο. Έτσι δεν είναι φιλάνθρωποι;

ΥΓ 2 Οι νεκροί είναι τέσσερις και όχι τρεις, όπως διαδίδουν όλα τα κανάλια. Η μία νεκρή γυναίκα ήταν έγκυος, αλλά προφανώς για κάποιους φιλελεύθερους το έμβρυο δεν θεωρείται ζωή.

Α να χαθείτε τομάρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: