Τετάρτη

Σάλος στη Δεξια της Λάρισας με την απρέπεια Διαμάντου!!!! Ανακοινώσε τον εαυτό του ως Υποψήφιο Δήμαρχο Καταργωντας τον Δημαρχο Τζανακουλη και προκαταλαμβάνοντας τις Εξελιξεις στη ΝΔ !!!














Με μια πρωτοφανή κίνηση πραξικοπηματία  χωρίς το παραμικρό στοιχείο σεβασμού στις στοιχειώδεις κομματικές διαδικασίες,  ο άλλοτε αρχηγός της Νεολαίας της ΔΗΑΝΑ , προεδρος του ΤΕΕ Ντινος Διαμαντος. ανακοινωσε με μια κινηση ΜΑΤ ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος  Λάρισας, διεκδικωντας την στηριξη της Νεας Δημοκρτιας

Η κινηση αυτή του πραξικοπιματια  Διαμαντου παροτι δηλωνει

Στέκομαι με σεβασμό απέναντι σε όλους τους Δημάρχους και τους αυτοδιοικητικούς που συνεισέφεραν σε όποιο βαθμό, στο όραμα μετά την Μεταπολίτευση αλλά, και στην επιτέλεση ενός σημαντικού θετικού έργου, που με την ολοκλήρωση και της 12ετούς θητείας του νυν Δημάρχου κλείνει με θετικό ισοζύγιο ο κύκλος αυτός.

αποστρατεύει κατά τρόπο αυθαίρετο ένα Δήμαρχο που από ότι έχει καταδειχτεί στην πράξη  είναι επιτυχημένος ,εχει τιμηθεί επαξίως από τους δημότες Λαρίσης για  2 τετραετίες ,είναι ο Δήμαρχος των Μεσογειακών Αγώνων και δημοσκοπικά είναι ο μόνος Γαλάζιος Δήμαρχος  που εγγυάται το Δήμο στη ΝΔ για μια ακόμα 4ετια.

Επί πλέον στις προκλήσεις που αναφέρεται  ο ευνοημένος του συστήματος πλούσιο-γιος   Ντινος Διαμαντος , ο Δήμος , Οι Λαρισαίοι και οι Δεξιοί της Περιοχής χρειάζονται την εμπειρία του νυν Δημάρχου που προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα , πολιτεύτηκε με διαφάνεια  και έχει και πρόσβαση σε άλλους χώρους .

Εσύ Ντίνο δεν είχες ποτέ κρατικό αξίωμα , είχες απλά την προεδρία κάποιου συνδικαλιστικού οργάνου και δεν έχουμε απτές αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από τον Τζανακουλη.  Πως  θα εγκαταλείψουμε τον Δήμαρχο και θα έρθουμε μαζί σου  γνωρίζοντας μαλιστα ότι δεν πολιτεύεσαι ανοιχτα  αλλα παντοτε από τα φοιτητικα σου χρονια πολιτευεσαι με ομαδες . Ακομα και στη Λάρισα άνηκες στην λεγόμενη ομαδουλα των 16 επιχειρώντας να προκαταλάβεις εξελίξεις.  Επί πλέον  συμφώνα με τα αποτελέσματα  Στην Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές , πρώτος ηταν  ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με 30.548 σταυρούς και δεύτερος ο Χρήστος Ζώης με 28.052 σταυρούς. Ακολουθούν Κ Αγοραστός με 27.154 σταυρούς Μαίρη Καμηλαράκη με 14.580, Κατερίνα Καρέλα με 8.999 και μετα εσυ Ντ. Διαμάντος με 8.679 σταυρούς.
Επομενως ουτε στις εκλογες επεισες του Νεοδημοκρατες!!!

Εκείνο για το οποίο εγώ προσωπικά θλίβομαι και γι αυτό θα πολεμήσω την υποψηφιότητα σου, με ενοχλει  ο τροπος με τον οποιον εδρασες. Τον θεωρω Ντινο,  ανεντιμο  και συνωμοτικο.Αντιλαμαβανομαι τις φιλοδοξιες σου. Θα μπορουσες ομως να περιμενεις τις κομματικες επιλογες . Η παράταξη στη Λάρισα έχει συνέχεια. Δεν μπορείς έτσι ανέντιμα να τελειώνεις ένα επιτυχημένο Δήμαρχο.Η πουστια εις βαρος του Κωστα Τζανακουλη είναι πρωτοφανης. Και εσύ δυστυχώς παίζεις το ρολό του Κερενσκυ

2 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ είπε...

Ειναι αφελές να πιστευει κανείς οτι η δηθεν ανεξάρτητη πρωτοβουλία δεν εχει τις ευχές της ΝΕΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αν παραταυτα το πιστεψουμε τότε αμεσα πρέπει να διαγραφεί απο την παραταξη ο "πανταχού παρών".
Ειναι το πλέον αξιοπρεπές που πρέπει να κάνει το κόμμα αν θέλει να πιστεψει κανείς οτι οταν λεέι οτι τους θέλει όλους το ενοεί και δεν κάνει εκκαθαρίσεις

Ανώνυμος είπε...

μεχρι τωρα βγαζαμε τους δημαρχους για τα σκουπιδια , τωρα ο διαμαντος ζηταει να βγαλουμε ενα σκουπιδι για δημαρχο