Κυριακή

Ο Κώστας Αγοραστός παιρνει τελικα το χρίσμα της Ν.Δ.




Κλείδωσε η γαλάζια υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  μας ο πρώην βουλευτής Λάρισας Κώστας Αγοραστός είναι ο επικρατέστερος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας..Παρα τις προσπαθειες που κατεβαλε ο Λουκας Κατσαρος φαινεται οτι τελικα ο Αγοραστος παιρνει το χρισμα.
Η μεγάλη δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες και στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας «έδειξε» άνετη πρωτιά του πρώην βουλευτή έναντι όλων των άλλων «συνυποψηφίων» του στη Ν.Δ αλλά και πρόκριμα έναντι των άλλων συνδυασμών.
Σήμερα ο Κώστας Αγοραστός θα διαβεί το κατώφλι της Ρηγίλλης, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Από το περιβάλλον του Λαρισαίου πρώην βουλευτή δεν διαψεύδονταν η συνάντηση, η οποία βεβαίως μετά και το μεγάλο προβάδισμα της δημοσκόπησης, εκ των πραγμάτων διαφοροποιεί τη σημερινή ατζέντα, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει από το Λαρισαίο πολιτικό να ηγηθεί της μάχης για την περιφέρεια Θεσσαλίας τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Αγοραστός διατηρεί σοβαρά ερείσματα στο Βόλο, είναι παντρεμένος με τη Βολιώτισσα Χριστίνα Παναγή και έχει μία κόρη και ένα γιο.
Είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ διατέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων . Εξελέγη βουλευτής Λαρίσης με τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) στις εκλογές του 2004 και του 2007, ενώ είχε υπηρετήσει ως Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα περιφέρειας Θεσσαλίας σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφερειακής ανάπτυξης, Δημοκρατικού Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (1993).

Δεν υπάρχουν σχόλια: