Τρίτη

Μνήμη Θερμοπυλών 2010 – Για 15η συνεχή χρονιά οι Εθνικιστες Τίμησαν τους Μεγάλους Νεκρούς!

 

Στον Ιερό χώρο των Θερμοπυλών, στο σημείο ακριβώς όπου έλαβε χώρα η πλέον ηρωΐκή μάχη όλων των εποχών και όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βασιλέα Λεωνίδα, το οποίο σημειωτέον αναγέρθηκε όχι με χρήματα του Ελληνικού κράτους, αλλά Ελλήνων πατριωτών από την Ομογένεια, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τίμησε για 15η χρονιά τους Μεγάλους Νεκρούς με μία σεμνή τελετή. Ήταν εκεί εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες μέσα σε αφόρητα αντίξοες συνθήκες.
Το θερμόμετρο έδειχνε 40 βαθμούς Κελσίου, όμως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες και μαζί με αυτούς κάποιοι εκλεκτοί εθνικιστές, οι οποίοι δεν φοβούνται να τους πουν «φασίστες» και βρίσκονται στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, ήταν εκεί για να τιμήσουν τον Βασιλέα Λεωνίδα, τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς, αυτούς που είπαν το αιώνιο ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Ελληνισμού.


Η τελετή αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα, στην εποχή όπου οι «Εφιάλτες» κυριαρχούν σε κάθε πλευρά της δημόσιας ζωής, σε μια εποχή όπου οι εξουσιαστές του λαού μας παραδίδουν γη και ύδωρ σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη. Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός είναι ακόμα ζωντανός και το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα χαραγμένο στις καρδιές των Ελλήνων και τα αντεθνικά τους σχέδια δεν θα περάσουν.

Καθώς ο ήλιος έδυε ένα φλεγόμενο Λ σαν φλόγα βωμού υψωνόταν προς τα ουράνια τιμώντας την αιώνια δόξα των Γενναίων των Θερμοπυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: