Τρίτη

Σέχτα μαφιόζων και τρομοκρατών

190710-gkioliasΗ δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και κυρίως ο τρόπος με τον οποίον ετελέσθη, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που συνδέουν το μαφιόζικο αυτό έγκλημα με το οργανωμένο δίκτυο τρομοκρατίας της αριστεράς, δεν επιτρέπει άλλους ενδοιασμούς. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει άμεση σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα και οι τρομοκράτες δεν είναι τίποτε άλλο από απλοί εκτελεστές του κοινού ποινικού δικαίου.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας, βασικός συντελεστής του ιστολογίου «Τρωκτικό», σίγουρα δεν είχε καμμία ιδεολογική συγγένεια με εμάς για να είμαστε υπερευαίσθητοι για λογαριασμό του. Πόσο μάλλον, όταν πλήθος συμπατριωτών μας δολοφονούνται καθημερινά ακόμη και για τα πέντε ευρώ που κρατούν πάνω τους. Κανένας από τους σήμερα «εμβρόντητους συναδέλφους» του δεν έχει ρίξει ούτε μια σταγόνα δάκρυ για όλους αυτούς, ούτε βέβαια και για τον Νεκτάριο Σάββα που είχε εκτελεσθεί με τα ίδια όπλα πριν ένα χρόνο. Πολλοί μάλιστα από αυτούς τους «συναδέλφους» δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους όταν αρχικά την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αντί της Αντιτρομοκρατικής.
Εμείς δεν μπορούμε να αντιπαρέλθουμε του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει επανειλημμένως στοχοποιηθεί από το «κέντρο επιχειρήσεων» του αριστερού εξτρεμισμού στην Ελλάδα που λέγεται Indymedia. Και η διαδικτυακή ναυαρχίδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου δεν είχε να γράψει τίποτε γι' αυτόν μέχρι αυτήν την στιγμή, πλην δύο σειρών σχετικά με την ταύτιση του οπλισμού των δραστών με την «Σέχτα Επαναστατών». Μια ματιά στα «Κρυμμένα» δημοσιεύματα του Indymedia της Αθήνας, αλλά και η παντελής απουσία οιουδήποτε σχολίου για την δολοφονία, αποδεικνύουν το μίσος που έτρεφαν οι κουκουλοφόροι και οι υποστηρικτές τους για το συγκεκριμένο άτομο.
Δεν μπορούμε επίσης να αντιπαρέλθουμε της πραγματικότητος που λέει ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος κράτησε με την δράση του πολύ μεγαλύτερες ισορροπίες ως προς την ενημέρωση, προβάλλοντας πολύ συχνά θέματα που εμάς τους Έλληνες πατριώτες μας αγγίζουν περισσότερο. Λυπούμαστε γι' αυτόν και πολύ περισσότερο για την οικογένειά του. Ανησυχούμε δε που από το ιστολόγιο του Γκόλια έχει ήδη σβηστεί οτιδήποτε αφορά την «Σέχτα Επαναστατών» και τον Νεκτάριο Σάββα.

Η σημερινή εν ψυχρώ δολοφονία είναι πανομοιότυπη με τις δυο τελευταίες δολοφονίες δημοσιογράφων πριν 25 χρόνια! Των Μομφεράτου και Αθανασιάδη! Τους ενθυμείστε? Με υπογραφή της 17 Ν τότε, αλλά με υποκίνηση και κάλυψη από την πράσινη μαφία του μεγάρου μαξίμου τότε, που ποτέ κανείς δεν τόλμησε ν’ αποκαλύψει. Ναι το ξαναλέμε: Με την κάλυψη της πράσινης μαφίας του τότε πρωθυπουργού της χώρας! Η 17 Ν ποτέ δεν εξαρθρώθηκε, τα πραγματικά τους στελέχη είναι εν ζωή και είναι αφανή με την κάλυψη του βαθέως Πασόκ! Το ίδιο το παρακράτος λοιπόν της ίδιας κομματικής μαφίας που τα συμφέροντά της πλήττονται απο τις αποκαλύψεις κάποιων γενναίων Bloggers-δημοσιογράφων χτύπησε ξανά μετά απο 25 χρόνια και με τον ίδιο τρόπο! Οι παλιοί μας αναγνώστες ξέρουν πολύ καλά πως από την αρχή είμαστε κατά των μεγαλοδημοσιογράφων και των νταβατζήδων των ΜΜΕ. Ποτέ δεν μας συμπάθησαν σαν bloggers eπειδή εμείς δεν χρηματιζόμεθα για να αβαντάρουμε κόμματα και κυβερνήσεις, αφού με τις αλήθειες που γράφουμε και με τις αποκαλύψεις που δημοσιεύουμε, τους χαλάμε τη σούπα και τους μηδενίζουμε την κυκλοφορία! Δεν μπορούμε όμως να μην βρεθούμε απέναντι και στους όποιους δολοφόνους του οποιουδήποτε συνανθρώπου μας έστω και δημοσιογράφου.


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ – Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ +ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΤΥΛ 17Ν , ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΦΟΥ ΑΝ “ΜΙΛΗΣΕΙ”, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τις εργαστηριακές-συγκριτικές εξετάσεις που διενήργησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας σε (16) κάλυκες διαμετρήματος 9 mm Parabellum, που βρέθηκαν στον τόπο της σημερινής ανθρωποκτονίας δημοσιογράφου στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη Αττικής, διαπιστώθηκε ότι έχουν πυροδοτηθεί από δύο όπλα, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Συγκεκριμένα:
1. Δεκατρείς έχουν... πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην ανθρωποκτονία του Υπαρχιφύλακα Σάββα Αντωνίου-Νεκταρίου την 17-06-2009.
2. Τρεις έχουν πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο (διαφορετικό του προαναφερόμενου), το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στις παρακάτω ενέργειες:
α. Ένοπλη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού την 03-02-2009.
β. Ένοπλη επίθεση κατά των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER» την 17-02-2009.
γ. Ανθρωποκτονία του Υπαρχιφύλακα ΣΑΒΒΑ Αντωνίου-Νεκταρίου την 17-06-2009.
δ. Επιπλέον ταυτίζονται με κάλυκα, που είχε βρεθεί επί του μνήματος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την 04-02-2009.
Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου, ανέλαβε και διεξάγει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: