Παρασκευή

Πειθαρχική δίωξη για τα «δώρα» της Πειραιώς στο Δελλατόλα!!!Για τους δικους μας Ρουστα και Ραιδο που κανουν γαργαρα τις; κομπινες των Γαλαζιων Στρατηγων του Καμπου ποτε?

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ βρίσκεται ο Αντώνης Δελλατόλας. Χθες, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ προχώρησε αυτεπαγγέλτως στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, λόγω της συμμετοχής του στην πολυπληθή ομάδα Ελλήνων δημοσιογράφων (όχι αθλητικών συντακτών) που παρακολούθησαν το Μουντιάλ, «καλεσμένοι» της Τράπεζας Πειραιώς σε υπερπολυτελές 10ήμερο ταξίδι 600.000 ευρώ! Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έφερε πρώτο στη δημοσιότητα το antinews στις 2 Ιουνίου («Πολυτελής ψυχαγωγία δημοσιογράφων σε καιρό κρίσης», http://www.antinews.gr/?p=48256), προκαλώντας την παρέμβαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Ο Δελλατόλας είναι ο πρώτος στον οποίο ασκήθηκε δίωξη και ακολουθούν και οι υπόλοιποι που παραβίασαν το Καταστατικό και τον Κώδικα της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, παρότι το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είχε προειδοποιήσει σχετικά με το «δώρο» από την Τράπεζα Πειραιώς.
Το ερωτημα για ολους εμας ειναι εαν η Τοπικη Ενωση Συντακτων  θα παρει καποιο μετρο για τους γνωστους χειροκροτητας του Κοκκινουλη-  Ρουστα και Ραιδο που εξακολουθουν να εμφανιζουν τους  γαλαζιους αρχιερεις της  διαπλοκης -σαν φορεις Επενδυσεων και κανουν γαργαρα ολα οσα γινονται στην Ενωση Συνεταιρισμων Λαρισας!!!





Κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό, ο Δελλατόλας βαρύνεται ως προς την αποδοχή της «προσφοράς» της Τράπεζας Πειραιώς για τη μετάβαση στη Ν. Αφρική (Μουντιάλ), όπου η κάλυψη των προσωπικών δαπανών του υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ.
Επίσης, εγκαλείται για εξυβριστικό και απειλητικό για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ, που τυχόν θα επέκριναν την αποδοχή της εν λόγω «προσφοράς», σχόλιό του στο «Ποντίκι»: «Θα λείψω για μια εβδομάδα στη Νότια Αφρική, συμμετέχοντας σε μια ομάδα καλεσμένων της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, της οποίας μέγας χορηγός είναι η συγκεκριμένη τράπεζα. Οποιο λαθραίο λαμόγιο, εκβιαστάκος, τυχοδιώκτης, υποκριτής συνάδελφος τραβάει κανένα ζόρι και θέλει να ρωτήσει λεπτομέρειες, εδώ είμαστε να απαντήσουμε σε όλα! Και πάντα επωνύμως”!».
Τι στάση κράτησαν σχετικά με την πρόταση εξαγοράς;

Στο υπερπολυτελές ταξίδι-δώρο της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν
διευθυντές εφημερίδων, τραπεζικοί και επιχειρηματικοί συντάκτες, σχεδόν από όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Δύο εβδομάδες μετά την επάνοδό τους στην Ελλάδα ο πρόεδρος της συγκεκριμένης τράπεζας προέβη στην ανακοίνωση πως προτίθεται να εξαγοράσει την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η πλειονότητα των ΜΜΕ τάχθηκε λίαν θετικά στην πρότασή του, εγκωμιάζοντας τον επιχειρηματία. Σε αρκετά ΜΜΕ, μάλιστα, το εν λόγω θέμα κάλυψαν και καλύπτουν οι δημοσιογράφοι που αποδέχθηκαν το «δώρο» του για το Μουντιάλ. Τυχαίο; Δε νομίζω…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μαλάκας τους πιστευει?!!!!


Απευθυνομαι σε μερικους δημοσιογραφισκους των τοπικων ΜΜΕ!!!

Σ αυτους που παριστανουν τους “προοδευτικους ” αυτού του τόπου. Τους “αδέσμευτους” κήνσορες των πάντων.

Στους “διαμορφωτές” γνώμης των τοπικων ΜΜΕ , που μόλις τους κουνήσεις πεντοχίλιαρο γλύφουν μέχρι και τα πλακάκια της τουαλέτας σου. Στους προύχοντες των ΜΜΕ της Λαρισας .


Αυτοι που θεωρουν φυσιολογικο να βεβηλωνεται ο ανδριαντας του Γριβα. Αυτοι που καλυπτουν και συγκαλυπτουν για λιγα εβρω τις πουστιες των γαλαζιων παιδιων του Καμπου .Αυτοι που προσβαλλονται με τα καμωματα της Τζουλιας και Ζαγοριτη Jr-Λες και οι Τζουλιες της Λαρισας οι κολητες τους δεν κανουν π….πες και τα χειλαακια τους είναι καθαρα!!!

Αυτοί που έκαναν γαργάρα την καταληψη του Μεγαρου Κατσιγρα και την καταληψη του κεντρου της Λαρισας απο μια ομαδα περιφερομενων κωλοπαιδαριων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί είναι που προσπαθούν να πείσουν το πόπολο ότι “μάχονται” για τα προσωπικά του δεδομένα και τις Ελευθεριες των Λαρισαιων

Και όμως. Ολοι σας κανετε γαραγαρα το μεγαλυτερο σκανδαλο των ΕΑΣ Λαρισης.

Αληταρια του κερατα!!!
Ερχεται η Ωρα σας!!