Παρασκευή

Το Πολυτεχνειο Ζει αυτό μας Οδηγει!!!!!



Συγγνώμη έχετε κατανοήσει οτι μιλάμε για παρακρατικούς μηχανισμούς συντεχνίες που αναλαμβάνουν χρέη της επίσημης πολιτείας?
Θέλετε να ξαναδούμε γεγονότα τύπου Πολυτεχνειου  για να αντιληφθούμε οτι το να δινεις υπογεια τη δυνατοτητα σε "αγανακτισμένους πολίτες και φοιτητές " (οπως αυτοι που ειχαν μαζευτει και μεσα και εξω απο το πολυτεχνειο) να παρεμβαίνουν και να λύνουν διαφορές που οφειλει να λυνει άλλος, ειναι αντιδημοκρατικο και οδηγει μοναχα σε καθεστωτα ππου τρομοκρατουν τον κοσμο?

Ας ηρεμησουμε λιγο,η επισημοποιηση της δρασης παρακρατικων μηχανισμων στην κοινωνια ειναι πολυ ουσιωδες θεμα για να το περναμε ετσι στα ψιλα και να το συμψηφιζουμε. Έχουν περάσει 37 χρόνια από την  εξέγερση του Πολυτεχνείου, όμως ακόμα το όραμα αυτής της εξέγερσης και των όσων είχαν προηγηθεί οδηγεί ακόμα και σήμερα κάθε πολιτη της λεγομενης μεταπολιτευσης.

Είναι το σημείο αναφοράς ολων των παρανομων,  αναρχικων  ενάντιον   καθε νομιμοτητας , ενάντια σε κάθε μορφής αποπειρα της Κοινωνιας να κανει θεσμικες αλλαγες και να απαλλαγει από τις Παθογένειες του Παρελθόντος. Ενάντια στην οπισθοδρόμηση. Ενάντια σε οποιεσδήποτε δυνάμεις προσπαθούν να αποδυναμώσουν το  κράτος και το κράτος  του Νομου, σε αυτούς που προωθούν το πλέον αποτυχημένο μοντέλο της ατομικής ευθύνης έναντι της συλλογικής προσπάθειας και των συλλογικών αγώνων.

Το Πολυτεχνείο είναι μια εξέγερση άμεσα συνδεδεμένη τόσο με το πολιτικό γιγνεσθαι της εποχής. Αποτελεί σημαντικό λιθαράκι στον ευρύτερο προβληματισμό της εποχής. Στα πλαίσια του προβληματισμού των ημερών αλλά και των συγκυριών ανήκουν το Χαος που κυριαρχει  στις μερες με την αρνηση τψν Φορτηγατζηδων να υποκυψουν στη νομιμοτητα.

Το Πολυτεχνείο λοιπόν προωθηκε από τους Εγκαθετους Πολιτικους  και εδειξε στους  νεωτερους Ελληνες  , το εργατικό και γενικότερα λαϊκό κίνημα πως ο μοναδικός δρόμος για την πραγμάτωση των διεκδικήσεων είναι ο δρόμος της παρανομιας  και της αριστεράς .

Συνεπώς η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν ένα πολύχρωμο ιδεολογικά μωσαϊκό που οδήγησε στην έκρηξη και την καταλυση του Κρατους . Η νοοτροπία αυτή  είχε προηγούμενο ,και έχει και παρόν αλλά δεν πρέπει να έχει μέλλον.


Το Πολυτεχνείο Ζεί αυτό μας Οδηγει.

 Στο Πολυτεχνείο εδραιώθηκαν οι αλητείες του λεγομένου ασύλου όπου μια ισχνή μειοψηφία ακούρευτων και περιθωριακών καταλαμβάνοντας στη Λάρισα ένα δημόσιο κτιριο όπως αυτό του ΙΚΑ και του Κατσηγρα λεηλατούσαν δημόσιες περιουσίες  ενώ το επισημο Κράτος και οι Αρχες το  έκαναν γαργάρα .Για 37 χρονια ολοι οι νεολαίοι από το Δημοτικο μαγαλωσαν με την Ιδεα ότι η καταλυση του Κρατους είναι πραξη αντιστασης.Η πολιτικη Ηγεσια όλα τα κομματα το εκαναν σημαια.Ακομα και εκεινος ο ανεδιηγητος γαλαζιος Διαμαντος  διεκδικει τη Δημαρχία Λάρισας προβαλλοντας τη συμμετοχη του σαν πιο νεαρος στις Γιορτες του Πολυτεχνειου.

Αυτό πληρωνουμε τωρα με τους φορτηγατζηδες.ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το αγκάλιασαν  και το έκαναν σημαία. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα ως Κυβέρνηση πληρώνει αυτήν ακριβώς την Πολιτική του .

Το Πολυτεχνείο θα γίνει ο Τάφος της Μεταπολιτευτικής Αλητείας του Πολιτικού κόσμου.Ο λαος ,οι απανταχου Ελληνες αντιλαμβανοναται σημερα ότι η νομιμοποιηση του ΚΚΕ ήταν ένα μεγάλο και τραγικό Λάθος όταν το ΚΚΕ δια της Παπαρηγα  δηλωνει απεριφραστα στη Βουλη ότι δεν θα εφαρμοσει τους Νομους για την χρηματαοδοτηση των Πολιτικων Κομματων  και την διακινηση του Μαυρου Πολιτικου Χρηματος

Χρειαζόμαστε πλέον ένα Νέο πολυτεχνείο. Να συντρίψουμε το παλιό. Αυτο που μας εχει κανει διεθνώς ρεζιλι.

Εφτασε πλεον η Ωρα Η επιστροφή της Ελλάδος στην Βασιλευόμενη Δημοκρατία  είναι πλέον μονόδρομος. Εμπεδώνεται  μεταξύ των απανταχού Ελλήνων ότι η λαθραία , αντισυνταγματική καθεστωτική λύση με την γνωστή προδοσία του Βασιλικού Θεσμού από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή  υπήρξε η  αρχή  της μεγάλης κρίσης που βασανιζει το Έθνος μας. Ο Βασιλεύς σαν Θεματοφύλακας των Εθνικών Προσδοκιών θα προστάτευε ενδεχομένως την Χώρα από την παντελή χρεοκοπία. Μια χρεοκοπία που εκτός από οικονομική αγγίζει όλα τα επίπεδα της Δημοσίας Ελληνικής Ζωής!!!!

Οι απανταχού Έλληνες  που ανησυχούν για τα οσα διαδραματίζονται στην Πατρίδα μας  θεωρούν ότι μόνον ο Βασιλεύς μπορεί να ηγηθεί των απανταχού Ελλήνων σε μια Σταυροφορία για την Σωτηρία της Πατρίδας.Την λυση μπορει και πρεπει να την δωσει ο Στρατος.Λαος και Στρατος απο κοινου να στρατευθουν για την επιστροφη του Βασιλεως με μια Κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας με προσωπικοτητες.Ολα τα αλλα ειναι κοντος ψαλμος αλληλουια.Η κριση βαθαινει!!!Οσο  καθυστερουμε τοσο η Ελλαδα χανει!!!


ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ

Έχουμε φτάσει εις πλήρη αδιέξοδο. Η μεταπολιτευτική πολιτική των δυο οικογενειων που κυβέρνησαν την πατρίδα μας,  του Καραμανλισμου και του Παπανδρεισμου απεδείχθη ολέθρια. Ο Πρωθυπουργός ομολόγησε με τον πιο δραματικό τρόπο ότι απειλείται πλέον  η Εθνική Κυριαρχία!!!  Ο δημόσιος Βίος της χώρας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο βούρκο σκανδάλων. Όλα αυτά τα περί σχεδίων που θα μας βγάλουν  από την κρίσιν  είναι όνειρα θερινής νυκτός. Η Ελλάδα στερείται των βασικών εκείνων στοιχείων που μπορούν να παράγουν πλούτο. Δεν υπάρχουν ιδία κεφάλαια. Με δανειακά δεν γίνεται ανάπτυξη. Δεν παράγεται πλούτος. Δεν υπάρχει εργασιακή ειρήνη και οι νεοέλληνες θέλουν να εισπράττουν χωρίς να εργάζονται. Τα εναπομείναντα εργατικά χέρια  είναι έρμαια των αριστερών συντεχνιών!!! Το κομμουνιστικό κόμμα είναι ο πλουσιότερος οργανισμός της Ευρώπης .Ορδές πειναλέων λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την ελληνική Επικράτεια και με την αύξηση της Εγκληματικότητας  η χώρα διαλύεται!!!

Εις την παγκόσμια Ιστορία παντοτε  ο Στρατός υπήρξε αποφασιστικός παράγων διαμόρφωσης πολιτικής. Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο ότι   οι προσωπικότητες που κατεύθυναν την Ιστορία προήρχοντο εκ του Στρατού. Δεν
θα ασχοληθούμε με την Αρχαιότητα η  τον Μεσαίωνα αλλά με την νεώτερη ιστορια. Ακόμα και οι χώρες όπου ο κοινοβουλευτισμός ήταν κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής ζωής τους,  σε κρίσιμες στιγμές παρέδωσαν την εξουσία εις τους στρατιωτικούς !!! Αζενχαουερ ,Τσωρτσιλ, Ντε Γκωλ ,Παπαγος ήταν στρατιωτικοί που αργότερα έγιναν αποδεκτοί με κοινοβουλευτικά μέσα. Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι δυο κατ εξοχήν παραδοσιακά κοινοβουλευτικά προπύργια όπως η Γαλλία και η Αγγλία  θεωρούν εθνικούς Ήρωες όχι κοινοβουλευτικούς  αλλα στρατιωτικούς . Ο Κρονβελ πχ αναφέρεται προσβλητικά για τους κοινοβουλευτικούς για τους οποίους λέει ότι η αγάπη τους για τον θεο και την πατρίδα είναι μικρότερη εκείνη του αλόγου του!!!

Αν λοιπόν οι πολιτικοί ακλούθησαν επιζήμιο πολιτική τα τελευταία 37 χρόνια τι πρέπει να κάνει ο Στρατος ? Να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και σαν απλός θεατής να παρακολουθεί την διάλυση της Πατρίδας? Ο  Αριστοτέλης λέει ότι εάν το πολίτευμα που επεβλήθη  από τους πολιτικούς  είναι παρέκβαση και ζημιογόνο επιβάλλεται χάριν του Έθνους να καταργηθεί.

Κατά κόρον τα τελευταία χρονια εχει επιβληθεί το δόγμα ότι οι Στρατιωτικοί δεν πρέπει να αναμιγνύονται εις τα πολιτικά .Μα αυτό εξαρτάται από την πολιτική που ακλουθούν οι πολιτικοί.
 Ο στρατός από φύση και θέση έχει ως αποστολή να υπερασπίζεται την Πατρίδα. Και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των Στρατιωτικών σαν κυρίαρχη δύναμη του Έθνους και του Λαού να επεμβαινουν  και να αφαιρουν  την Εξουσια από τους αρνησιπατριδες  γιατι σε τελικη αναλυση  τα σπασμενα των πολιτικων θα κληθει να τα πληρωσει ο στρατος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: