Τρίτη

Αισχος !!!!!!!Ο πρόεδρος της ΔΕΘ κατέβασε τις σημαίες του Μ. Αλεξάνδρου!

Θέμα έχει δημιουργηθεί από το πρωί, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά από τις δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την απαράδεκτη στάση του Προέδρου της ΔΕΘ, Γιάννη Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέβασε από την είσοδο της ΔΕΘ, τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Φανταστείτε το μέγεθος της πρόκλησης, αφού μέχρι και ο κ. Παπαγεωργόπουλος - τον οποίο βέβαια ο Γιάννης Κουριαννίδης είχε προειδοποίησει να μη συμμετάσχει φέτος στην ΔΕΘ με περίπτερό του Δήμου, για να μην νομιμοποιήσει την επιλογή του Κωνσταντίνου, ως προέδρου της ΔΕΘ - βγήκε στα κανάλια και έκανε δηλώσεις διαμαρτυρίας.
Να πεις όμως, ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί; Σύσσωμος ο πατριωτικός χώρος εδώ και τρεις εβδομάδες, προειδοποιούσε για το ποιόν του κ. Κωνσταντίνου και τις δηλώσεις του, ότι προσδιορίζεται ως "ελληνόφωνος"! Ή την παρουσία του, στο γνωστό τσίρκο του μακεδονικού λεξικού! Πάντως εντύπωση μας κάνει το πώς, όποιος ήταν σε αυτή την παρουσίαση, πάει μπροστά στην ζωή του, κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις!
Για το θέμα έκανε ήδη ερώτηση στην Βουλή, ο Κυριάκος Βελλόπουλος και αναμένουμε τις εξηγήσεις της κυβέρνησης, καθώς είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος από ότι φαίνεται θα χρεωθεί την πράξη του αυτή.
Φανταστείτε να εκλεγεί δήμαρχος κανένας Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, τι έχει να γίνει στην επόμενη ΔΕΘ. Θα είναι διεθνής κανονικά η έκθεση, απλά θα λείπει εντελώς η ... Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: