Πέμπτη

Καμπουλ η Αθηνα!!!!Να βγει ο Στρατος να σωσει επι τελους τη Χωρα!!!!!!


301210-riankourΤο πρωτοχρονιάτικο δωράκι τους φρόντισαν να στείλουν και οι τρομοκράτες, για να μην ξεχνιόμαστε φυσικά. Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί στην οδό Πανόρμου, εξερράγη βόμβα μεγάλου μεγέθους, η οποία είχε ως στόχο το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε μπαγκαζιέρα κλεμμένης μοτοσικλέτας και βρισκόταν σταθμευμένη έξω από το κτίριο του Πρωτοδικείου στην οδό Λουίζης Ριανκούρ.
Φυσικά οι ζημιές στο κτήριο ήταν τεράστιες, αλλά και όπως ενημερώνουν αυτόπτες μάρτυρες εξίσου μεγάλες ήταν οι υλικές ζημιές και σε παρακείμενα κτήρια, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Άλλη μια τρομοκρατική επίθεση λοιπόν, έτσι για να κλείσει καλά το 2010. Να περιμένουμε ίσως και άλλη μία στις αρχές του 2011, για να επιδειχθεί το είδος της χρονιάς που θα έχουμε;
Αναρωτιόμαστε πόσο ακόμη το πρόβλημα της τρομοκρατίας θα ταλανίζει την χώρα μας. Και συγκεκριμένα το πρόβλημα της πολιτικής τρομοκρατίας, καθώς λογικά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να αρχίσει το ζήτημα της θρησκευτικής τρομοκρατίας, το οποίο έχει αρχίσει να υφίσταται εκτός από τις ΗΠΑ και την Μ. Βρεταννία και στις σκανδιναβικές χώρες.
Ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια ανάληψη ευθύνης, αν και όλοι αναμένουν αυτή να προέρχεται από τον "γνωστό" χώρο, ίσως σαν συμπαράσταση στους κρατούμενους τρομοκράτες, είτε αυτοί είναι των των "πυρήνων" είτε του "Επαναστατικού Αγώνα". Αυτό τουλάχιστον δείχνει η επιλογή του στόχου, καθώς στέλνει και ένα "μήνυμα" στους δικαστές για την στάση που θα πρέπει να τηρήσουν έναντι των "συντρόφων".
Τώρα βέβαια, θα ειπωθούν πολλά, ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και ούτω καθ' εξής. Είδαμε όμως τι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των συλληφθέντων του "χώρου" οι οποίοι έχουν βελούδινη αντιμετώπιση από το δικαστικό σύστημα. Οπότε ... 

Οι απανταχού Έλληνες  που ανησυχούν για τα οσα διαδραματίζονται στην Πατρίδα μας  θεωρούν ότι μόνον ο Βασιλεύς μπορεί να ηγηθεί των απανταχού Ελλήνων σε μια Σταυροφορία για την Σωτηρία της Πατρίδας.Την λυση μπορει και πρεπει να την δωσει ο Στρατος.Λαος και Στρατος απο κοινου να στρατευθουν για την επιστροφη του Βασιλεως με μια Κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας με προσωπικοτητες.Ολα τα αλλα ειναι κοντος ψαλμος αλληλουια.Η κριση βαθαινει!!!Οσο  καθυστερουμε τοσο η Ελλαδα χανει!!!ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ

Έχουμε φτάσει εις πλήρη αδιέξοδο. Η μεταπολιτευτική πολιτική των δυο οικογενειων που κυβέρνησαν την πατρίδα μας,  του Καραμανλισμου και του Παπανδρεισμου απεδείχθη ολέθρια. Ο Πρωθυπουργός ομολόγησε με τον πιο δραματικό τρόπο ότι απειλείται πλέον  η Εθνική Κυριαρχία!!!  Ο δημόσιος Βίος της χώρας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο βούρκο σκανδάλων. Όλα αυτά τα περί σχεδίων που θα μας βγάλουν  από την κρίσιν  είναι όνειρα θερινής νυκτός. Η Ελλάδα στερείται των βασικών εκείνων στοιχείων που μπορούν να παράγουν πλούτο. Δεν υπάρχουν ιδία κεφάλαια. Με δανειακά δεν γίνεται ανάπτυξη. Δεν παράγεται πλούτος. Δεν υπάρχει εργασιακή ειρήνη και οι νεοέλληνες θέλουν να εισπράττουν χωρίς να εργάζονται. Τα εναπομείναντα εργατικά χέρια  είναι έρμαια των αριστερών συντεχνιών!!! Το κομμουνιστικό κόμμα είναι ο πλουσιότερος οργανισμός της Ευρώπης .Ορδές πειναλέων λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την ελληνική Επικράτεια και με την αύξηση της Εγκληματικότητας  η χώρα διαλύεται!!! 

Εις την παγκόσμια Ιστορία παντοτε  ο Στρατός υπήρξε αποφασιστικός παράγων διαμόρφωσης πολιτικής. Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο ότι   οι προσωπικότητες που κατεύθυναν την Ιστορία προήρχοντο εκ του Στρατού. Δεν
θα ασχοληθούμε με την Αρχαιότητα η  τον Μεσαίωνα αλλά με την νεώτερη ιστορια. Ακόμα και οι χώρες όπου ο κοινοβουλευτισμός ήταν κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής ζωής τους,  σε κρίσιμες στιγμές παρέδωσαν την εξουσία εις τους στρατιωτικούς !!! Αζενχαουερ ,Τσωρτσιλ, Ντε Γκωλ ,Παπαγος ήταν στρατιωτικοί που αργότερα έγιναν αποδεκτοί με κοινοβουλευτικά μέσα. Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι δυο κατ εξοχήν παραδοσιακά κοινοβουλευτικά προπύργια όπως η Γαλλία και η Αγγλία  θεωρούν εθνικούς Ήρωες όχι κοινοβουλευτικούς  αλλα στρατιωτικούς . Ο Κρονβελ πχ αναφέρεται προσβλητικά για τους κοινοβουλευτικούς για τους οποίους λέει ότι η αγάπη τους για τον θεο και την π[πατρίδα είναι μικρότερη εκείνη του αλόγου του!!!

Αν λοιπόν οι πολιτικοί ακλούθησαν επιζήμιο πολιτική τα τελευταία 39 χρόνια τι πρέπει να κάνει ο Στρατος ? Να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και σαν απλός θεατής να παρακολουθεί την διάλυση της Πατρίδας? Ο  Αριστοτέλης λέει ότι εάν το πολίτευμα που επεβλήθη  από τους πολιτικούς  είναι παρέκβαση και ζημιογόνο επιβάλλεται χάριν του Έθνους να καταργηθεί.

Κατά κόρον τα τελευταία χρονια εχει επιβληθεί το δόγμα ότι οι Στρατιωτικοί δεν πρέπει να αναμιγνύονται εις τα πολιτικά .Μα αυτό εξαρτάται από την πολιτική που ακλουθούν οι πολιτικοί.
 Ο στρατός από φύση και θέση έχει ως αποστολή να υπερασπίζεται την Πατρίδα. Και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των Στρατιωτικών σαν κυρίαρχη δύναμη του Έθνους και του Λαού να επεμβαινουν  και να αφαιρουν  την Εξουσια από τους αρνησιπατριδες  γιατι σε τελικη αναλυση  τα σπασμενα των πολιτικων θα κληθει να τα πληρωσει ο στρατος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου