Τρίτη

Πρωτοφανης Απρεπεια του Περιφερειακου Συμβουλιου Θεσσαλιας!!!!!Ρεσιτάλ τζάμπα «προοδευτικότητας» και «αριστεροσύνης» για τους λαθρομετανάστες!!!!.

 Ο Κώστας Αγοραστός και οι  Σύμβουλοι του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας –καποιους  από τους οποίους στηρίξαμε ακόμα και με χρήματα για να κάνουν τον Προεκλογικό τους Αγώνα (κάναμε μάλιστα και ταξίδι από την Αμερική για το σκοπό αυτό στις πρόσφατες εκλογες ) διεπραξαν μια πρωτοφανη απρεπεια εις βαρος των απανταχου  Θεσσαλων .

Εβγαλαν ανακοινωση  που στηριζουν των Αγωνα Πλιατσικο Ανομιας των Λαθρομεταναστων της Υπατιας!!!!Ιδου τι λενε στην ανακοινωση τους

Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας 

“ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ”

Εδώ και 36 μέρες, 287 μετανάστες που ζουν και εργάζονται για χρόνια στη χώρα μας ξεκίνησαν απεργία πείνας στην Αθήνα (μέγαρο ΥΠΑΤΙΑ) και στο ΕΚ Θεσσαλονίκης, γιατί στερούνται τα στοιχειώδη νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής τους στη χώρα μας.
Με την υπογραφή μάλιστα της συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 δόθηκε η χαριστική βολή στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των μεταναστών στις χώρες της Ε.Ε. με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στη χώρα μας, που είναι χώρα εισόδου του 90% των μεταναστών στην Ε.Ε.
Οι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας, κατά παράβαση κάθε έννοιας εργατικού δικαίου, ήταν και είναι τα πρώτα θύματα της «μαύρης» εργασίας, με αποτέλεσμα να στερούνται τα Ασφαλιστικά Ταμεία μια σοβαρή πηγή εσόδων.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των απεργών πείνας. Έναν αγώνα για το αυτονόητο δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή.
Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μεταναστών απεργών πείνας, προχωρώντας στη νομιμοποίησή τους και σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα.»


κκ Συμβουλοι δεν εχουμε δει να πειτε λεξη για το εγκλημα που βραζει σε βαρος Ελληνων- Θεσσαλων της Υπαίθρου!!!! Δεν ευασθητοποιηθηκατε για τον αδικοχαμενο παλληκάρι από τα Τρίκαλα της Ομαδας ΔΙΑΣ , για το μακελειό των ανεκπαίδευτων αστυνομικών με τα περιπολικά-ρημάδια!!!!.

Σιωπησατε για τα δύο παλικάρια ενώ  ολόκληρο το σύμπαν βοά για τη διάλυση της Ελληνικής Αστυνομίας και σας επιασε το παραπονο για τη θεωρητική πιθανότητα να χανοταν  η ζωή ενός λαθρομετανάστη της «Υπατίας»!!!!!.

Δείχνει να ενδιαφέρεστε  πολύ περισσότερο για τους ξένους που μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας παρά για τους ίδιους τους Ελληνες και Θεσσαλους!!!

Από τη μια κανετε την παπια: όταν Εγκληματιες Λαθρομεταναστες παίρνουν  εύκολα… δάνεια-σπιτια  - κι απ' την άλλη, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις σοβαρών νομικών,δεν λετε λεξη για την Κυβερνηση που πέρασε τους τριτοκοσμικούς νόμους για να φυλακίζεται ο Ελληνας που δεν έχει λεφτά -μες στην τόση ύφεση- να ξεπληρώσει τα χρέη του στην εφορία!!!!!
Τι συμπέρασμα να βγαλει κανεις  για σας ;

Δινετε  ρεσιτάλ τζάμπα «προοδευτικότητας» και
«αριστεροσύνης» για τους λαθρομετανάστες!!!!.

Δεν λετε τιποτα τώρα που  η περιφέρεια αλλά και μεγάλες συνοικίες των Θεσσαλικων πολεων  βρίσκονται στο έλεος κάθε λογής αλλοδαπών και κυρίως στυγνών εγκληματιών που, δίχως ενδοιασμό, μπουκάρουν και καταληστεύουν σπίτια και οικογένειες
μέρα μεσημέρι, χτυπώντας μέχρι θανάτου και βιάζοντας ανυπεράσπιστες γριούλες, με την
 Κυβερνήση, αλλα και τα μεγαλα κομματα τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ, ποτέ να μην αναγνωρίζουν το ΜΕΙΖΟΝ πρόβλημα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που αντιμετωπίζουμε, κυρίως λόγω αυτών των ανεξέλεγκτων κρουσμάτων από πλευράς διαφόρων λαθρομεταναστών. Αντί, λοιπόν, να γίνει  εκστρατεία πάταξης του εγκλήματος, το μόνο που ακούμε είναι για νόμους… ελάφρυνση των ποινών τους λόγω κορεσμού του Κορυδαλλού!
Τους πάνε οι αστυνομικοί για κλοπές στον εισαγγελέα και αυτός τους αφήνει ελεύθερους να
επανέλθουν… με τον κηδεμόνα
τους σε τακτική δικάσιμο!!!
 
Και φυσικά… μην τους είδατε. Ραντεβού στα Τίρανα!
 
Ποιον κοροϊδεύετε , λοιπόν, και δήθεν κλαίτε για τους αδικοχαμένους πιτσιρικάδες της ΔΙ.ΑΣ όταν τηλεφωνησα σε μερικους από σας ;
Οταν ο «μπάτσος» μεταφέρει ύποπτο ξένο στο Αστυνομικό Τμήμα κι εκείνος του τραβαει μήνυση ότι του ’ριξε μιά φάπα
στον δρόμο, ο μεν ξένος αφήνεται ελεύθερος, το δε όργανο της τάξης τραβιέται σε ΕΔΕ, ποινές κ.λπ. κ.λπ.
Για να βγάλουν πιστόλι οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν τη σύμφωνο γνώμη του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλιώς τους λιντσάρουν σαν «πιστολέρο». Από την άλλη, τα αστυνομικά οχήματα πάσχουν από καύσιμα διότι… έτσι αποφάσισαν διάφορα «υπο- τροïκανάκια» Και για ολα αυτα σιωπατε επικινδυνα!!!!.
Οπως επίσης σιωπατε  που  τα νοσοκομεία δεν έχουν το απαιτούμενο ιατροφαρμακευτικό υλικό,  και τα
σχολεία δεν
έχουν καν παράθυρα.
Πάρα ταύτα εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως τα φαινόμενα πολιτικής αφασίας επαναλαμβάνονται: ενώ και ο τελευταίος πολίτης που επί Ν.Δ. ήξερε ότι δυο-τρεις συγκεκριμένοι υπουργοί είχαν μεταβληθεί, δικαίως ή αδίκως, σε αβάστακτα βαρίδια για τον ίδιο τον Καραμανλή, μόνο εκείνος δεν το καταλάβαινε και τους στήριζε δημόσια, μέχρι που ήταν πολύ αργά πια και για τον ίδιο.
Το ίδιο ακριβώς, αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους (όχι για ζητήματα εντιμότητας,αλλά ειλικρίνειας και αποτελεσματικότητας), συμβαίνει σήμερα με δυο-τρεις «κορυφαίους» του Γ. Παπανδρέου: καλώς ή κακώς του έχουν γίνει σιδερένιες μπάλες στα πόδια ενώ ήδη περπατά πάνω σε κινούμενη άμμο. Οποιος δεν βλέπει ότι θα τον βουλιάξουν, εθελοτυφλεί.Και εσεις για ολα αυτα σιωπατε!!!!!!

Για ένα να ειστε βεβαιοι ότι θα Βουλιάξετε και εσεις !!!!
Και απευθυνομαι  ειδικα σε σενα Κωστα Αγοραστε!!! 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η σύνθεση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας με πρώτο αιρετό περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό, όπως αυτό που προέκυψε από τις επαναληπτικές εκλογές και που πηρε την αισχρη αυτη αποφαση  ειναι.


Οι  τέσσερις αντιπεριφερειάρχες είναι:  Δημήτρης  Αλεξόπουλος από την Μαγνησία, Ρένα Καραλαριώτου από την Λάρισα, Βασίλης Τσιάκος από την Καρδίτσας και Χρήστος Μιχαλάκης,  από τα Τρίκαλα.

Οι  51 Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι:

- Από το Συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» :  Αργύρης Κοπάνας, Αργύρης Μποτός, Δωροθέα Κολυνδρίνη, Πέτρος Σούρλας, Λεωνίδας Ρίνης, Πέτρος Μπατζιάκας, Κων/νος Χαλέβας, Γιώργος Κίτσιος, Γιώργος Καλτσογιάννης, Μαρία Μαμάρα, Χρήστος Καλομπάτσιος, Αθανάσιος Αγγελής, Χρήστος Λιάπης, Ζήσης Γρηγορίου, Κώστας Δεσποτόπουλος, Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, Χρήστος Σιδερόπουλος, Αθανάσιος Παιδής, Ράνια Σταφύλη, Γεωργία Κόκκαλη-Κουβέλη, Κώστας Νούσιος, Ορέστης Ψαχούλας, Αντώνης Αναστασόπουλος, Ευάγγελος Λέμας, Ηλίας Νάνης, Γιώργος Τσίγκας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Ντίνος Μπάρδας, Ελένη Αργυροπούλου, Χρήστος Γακόπουλος και Φίλιππος Χήρας.

- Από το  Συνδυασμό «Θεσσαλών Δύναμη»:  Απόστολος Παπατόλιας, Δημήτρης Μεργιαλής, Εύη Αδαμάκη, Τζούλια Τσαλίκη, Ευαγγελία Λιακούλη, Αγγελική Βαγενά, Φώτης Σκούπρας, Φώτης Αλεξάκος, Νίκος Καλιακούδας, Ιωσήφ Χρούμπ, Λώρεν Κασσοπούλου, Αθανάσιος Τσιάρας και Γιώργος Καπέλος.


-Από τον Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», οι Βαγγέλης Μπούτας, Νίκος Γκατζής και Βασίλης Κρανιάς.


-Οι 4 επικεφαλής των Συνδυασμών «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» Δημητριος Μητσιουλης, του «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κώστας Πουλάκης, του «Μένουμε Θεσσαλία Οικο-ΛΟΓΙΚΑ» Δημήτρης Κουρέτας και του  «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία» Φάνης Γενηκομσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: