Τετάρτη

Οι νύχτες του Αγ. Βαρθολομαίου στον Πυργο!!!!- Συνελήφθη μέλος της σπείρας

Οι νύχτες του Αγ. Βαρθολομαίου στον κάμπο- Συνελήφθη μέλος της σπείρας
φωτο αρχείου


















Τέσσερα καφενεία, με ισάριθμες τηλεοράσεις κλεμμένες και ένα φαρμακείο στο στόχαστρο των διαρρηκτών, ένας εκ των οποίων συνελλήφθη από τις Αρχές. Στο αστυνομικό δελτίο των τελευταίων 24ωρων καταγράφηκε και ένα νέο...
...είδος λείας: Τα... νάιλον και τα ειδικά υφάσματα προστασίας καλλιέργειας!
Στο Βαρθολομιό οι τρεις δράστες έσπασαν πιθανότατα με βαριοπούλα την πόρτα καφενείου για να πάρουν μια 42αρα Plasma αξίας 900 ευρώ.

Στα Σαβάλια διέρρηξαν την κεντρική πόρτα καφενείου για να πάρουν 200 ευρώ από το ταμείο, δύο τηλεοράσεις Plasma αξίας 1500 και 500 ευρώ και έναν αποκωδικοποιητή της Nova αξίας 500 ευρώ.

Στα Λεχαινά έσπασαν την πόρτα καφενείου και πήραν μια τηλεόραση, έναν αποκωδικοποιητή της Nova, ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 850 ευρώ, πέντε βιβλιάρια τραπέζης, 200 ευρώ σε κέρματα, ενώ προκάλεσαν φθορές αξίας 150 ευρώ.

Στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης παραβίασαν την κεντρική πόρτα καφενείου και «φόρτωσαν» μια τηλεόραση και μια ταμειακή μηχανή αξίας 1.400 ευρώ. Η ταμειακή μηχανή βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι πεταμένη και αχρηστευμένη.

Στο Ρουπάκι οι δράστες διέρρηξαν φαρμακείο, παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα. Από το συρτάρι της ταμειακής πήραν 100 ευρώ.
Στα Δουνέϊκά από χωράφι που είχαν φυτέψει πατάτα, οι κλέφτες πήραν 4.000 μέτρα υφασμάτινο δίχτυ προστασίας καλλιέργειας, αξίας 4.000 ευρώ.

Στον Αμπελόκαμπο η καλλιέργεια είχε καρπούζι και οι κλέφτες πήραν 2.000 κιλά νάιλον κάλυψης θερμοκηπίου αξίας 5.000 ευρώ.
Στην περιοχή Μούτελη στον Πύργο, άγνωστοι έκλεψαν από μονοκατοικία μια μικρή μπετονιέρα με τον κινητήρα της και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Στον Πύργο από διαμέρισμα 4ου ορόφου, οι κλέφτες μπήκαν χωρίς ίχνη διάρρηξης και έκλεψαν 900 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 6.000 ευρώ.

Η σύλληψη: Χθες το βράδυ άνδρες του Α.Τ. Λεχαινών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και των Α.Τ. Ανδραβίδας και Γαστούνης, εντόπισαν και συνέλαβαν το ένα εκ των τριών μελών της σπείρας διαρρηκτών που έχει "ρημάξει" τον τελευταίο καιρό το νομό. Ο συλληφθείς νεαρός αθίγγανος, 22 ετών, ομολόγησε  τις πράξεις του, ενώ κατονόμασε και τους δύο συνεργούς του, που είναι και αυτοί αθίγγανοι και οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: