Τρίτη

Επιασε τη σύζυγο... με τον Αλβανο υπάλληλό του!!!!!

Σαν βόμβα έσκασε  η είδηση για το επικείμενο διαζύγιο επώνυμου ζευγαριού στη Λαρισα που μόλις πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το θέμα που αποκαλύπτει σήμερα τοπικη  εφημερίδα έχει προκαλέσει σάλο σε πολλούς Λαρισαιους  που γνωρίζουν το γνωστό επιχειρηματία - σύζυγο αλλά και την καλλονή σύζυγό του, αλλά έχει αφήσει άφωνους τους πάντες κυρίως για τον λόγο, για τον οποίο άρχισε η διάλυση της σχέσης. Κι αυτό δεν είναι άλλος από την... απιστία. Και μάλιστα με ευθύνη της συζύγου και συνυπεύθυνο... έναν υπάλληλο του άνδρα της Αλβανο! Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια. Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Λαρισας . Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες, και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο... Αλβανος υπάλληλος του άνδρα της ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.

Τους... έπιασε στην τουαλέτα!
Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε. Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να... σπάσει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια τη σύζυγο του φίλου του επιχειρηματία να... κάνει ερωτικά παιγνίδια στον υπάλληλο! Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο Αλβανος  - εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου