Τρίτη

Μανος!!!!!!"Ο Σαμαράς θα μας είχε χρεοκοπήσει σε 1 μήνα"






Η ΔΡΑΣΗ για τις προτάσεις του κ. Σαμαρά:

Οι προτάσεις του κ. Σαμαρά συνιστούν απροκάλυπτη προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Αν δεν κινδύνευε να πάθει ανήκεστο βλάβη η Ελλάδα, θα έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να παραδώσει την εξουσία στη Νέα Δημοκρατία και να την καλέσει να εφαρμόσει τις προτάσεις του αρχηγού της.
Σε ένα μήνα θα είχαμε χρεοκοπήσει και απαλλαγεί οριστικώς από τη Νέα Δημοκρατία και τις δημαγωγίες της.

Φθάσαμε να χρωστάμε το 150% του εθνικού μας προϊόντος επειδή το κράτος ξοδεύει περισσότερα από όσα εισπράττει. Στα τελευταία δύο χρόνια της Νέας Δημοκρατίας χάθηκε ο χαλινός. Καμιά από τις εύηχες φορολογικές προτάσεις του κ. Σαμαρά δεν θα γίνει εφικτή χωρίς προηγούμενη δραστική περικοπή των κρατικών δαπανών. Κατάπτυστη είναι η...



...δέσμευση για μαζική νομιμοποίηση αυθαιρέτων, για κατάργηση του πόθεν έσχες και άλλα παρόμοια που θυμίζουν απομίμηση της νοοτροπίας που καλλιέργησε το ΠΑΣΟΚ της πρώτης περιόδου.

Θετική ήταν η τοποθέτηση του κ. Σαμαρά σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, τα συνδικάτα των ΔΕΚΟ, και τα έργα με παραχώρηση. Από εδώ και πέρα δεν δικαιολογούνται οι εξοργιστικές κυβερνητικές καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά αυτά τα ζητήματα μια και έχει εξασφαλιστεί η συναίνεση της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: