Τετάρτη

ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!Δολοφονίες στη μέση του δρόμου για λίγα ευρώ

Δολοφονίες στη μέση του δρόμου για λίγα ευρώ
Αν δεν ντρεπονται αυτοι να ειναι “αντιεξουσιαστες”, γιατι θα πρεπει να ντραπω εγω αν με πουνε “χρυσαυγιτη”, επειδη αρνιεμαι να φοβηθω!
Επειδη αρνιεμαι να τους δωσω οτι μου ανηκει, επειδη δεν καθομαι να με τσακισουν σαν ανθρωπο, σαν προσωπικοτητα, με απειλη τη ζωη μου, με οπλο τον τρομο!
τον ειπαν ηλιθιο τον συνανθρωπό μας, που τον απειλησαν με τους σουγιαδες να τους δωσει την καμερα, λες και ειναι σιγουροι οτι τον προιδοποιησαν για τις προθεσεις τους! Φτασαμε στο σημειο η αξιοπρεπεια και η οντοτητα μας σαν ανθτωποι, να μπαινουν στο ζυγι του να “ζησω η να πεθανω!”.
 Η αποφαση σου να υπερασπιστεις την περιουσια σου , την οικογενεια σου την τιμη σου , την επιλογη σου να πεθανεις για  να μεινεις αυτο που σεβεσαι να εισαι, να ειναι καταγελαστο!
Μας τυπτουν οτι το λαθος(!) ενος η δυο παρανομων δεν ειναι “συλλογικη ευθυνη”, αυτοι που για το εγκλημα ενος κορκονεα καταστρεψαν την Ελλαδα. την πυρπολησαν! την ματωσαν ! προσφεραν φρεσκο κρεας τα ιδια τους τα παιδια για τη δημιουργια πυρηνων καταστροφης και σεχτων μαλακιας!
Ψαχνοντας αντιβαρα στην αλητεια τους, υφαλες σιχαμερες δικαιολογιες της προδοδιας εναντιον του τοπου που τους εθρεψε, τα πουλημένα καθαρματα, που οριζουν παντου σαν πανουκλα,την υγεια προπαντων της ψυχης μας, ταμπελωνουν με τις λεριες τις οντοτητες μας!
Αλλα να προσεξουν οι Πυλοφοροι το μυστρι τους. Η λασπη μια χαρα γινεται σωμα και ισχυροποιει το πληθι που μας μεμφονται οτι κατοικησαμε! Μια χαρα εμεις οι κυνηγημενοι αυτοι που θελουν να διαβρωσουν με τον τρομο και την απαξια της ρετσινιας την ζωη μας, να δουμε σ´ αυτο το τσαρδι και το καταφυγιο και μονοι μας να επιλεξουμε τις ταμπελες τους ως τιτλους τιμης!
γιατι ετσι θα ξεχωριζουμε απο τις σιχαμερες τους εργολαβιες!  Τις αδρα αμοβομενες,  με το αιμα μας και την πατριδα μας!

Δολοφονίες για λίγα ευρώ ή ένα κινητό τηλέφωνο στη μέση του δρόμου. Η ζωή ενός ανθρώπου δεν έχει καμία αξία για τους κακοποιούς. Στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής λένε χαρακτηριστικά πως «δεν προλαβαίνουμε να ανοίγουμε φακέλους για ανθρωποκτονίες». Είναι χαρακτηριστικό ότι την υπόθεση της δολοφονίας του 44χρονου που έπεσε νεκρός, μαχαιρωμένος από τρεις αγνώστους τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Οπως αναφέρουν τα στατιστικά στοιχεία για την Αττική, το 2008 καταγράφηκαν 69 ανθρωποκτονίες, το 2009 ήταν 70 ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2010 οι απόπειρες δολοφονιών και όσες τελέστηκαν ανήλθαν σε 93.
Συνολικά σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ανθρωποκτονίες το 2010 ανήλθαν σε 175, όταν το 2009 ήταν 143 και ένα χρόνο πριν 139. Πίσω από τους αριθμούς όμως κρύβεται και μια ανθρώπινη ιστορία.

Φόνος για μία κάμερα

Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας 44χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του για μια βιντεοκάμερα. Ετυχε να πέσει στο δρόμο τριών ατόμων, αλλοδαπών σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι οποίοι στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης, περπατώντας στην «καρδιά» της Αθήνας και κρατώντας μαχαίρι αναζητούσαν το θύμα τους.
Ο άτυχος άντρας αντιδρώντας ενστικτωδώς προσπάθησε να συγκρατήσει την βιντεοκάμερα που είχε μαζί του για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του παιδιού του. Και έπεσε νεκρός από τα τραύματα που του προκάλεσαν οι δράστες, οι οποίοι μπροστά στο λάφυρο δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν. Και όλα αυτά λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Ομονοίας. Ο 44χρονος δεν ακολούθησε τη συμβουλή της ΕΛ.ΑΣ. σε περιπτώσεις ληστείας: «Μην επιχειρήσετε ηρωισµούς».

Λειψανδρία στα τμήματα
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει «λειψανδρία» στα τμήματα ασφαλείας που έχουν ως περιοχή ευθύνης το κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό για περιπολίες. Μεγάλο είναι το πρόβλημα που παρατηρείται στα τμήματα της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και της Ομόνοιας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το σημείο της δολοφονίας του 44χρονου βρίσκεται στα «όρια» των τμημάτων Ομονοίας και Αγίου Παντελεήμονα και υπάρχει ζήτημα σχετικά με το ποια υπηρεσία έχει αρμοδιότητα εκεί.

Φόνοι για λίγα ευρώ
Πάντως στο παρελθόν το αστυνομικό δελτίο έχει καταγράψει ανάλογα περιστατικά σε διάφορες περιοχές της χώρας.
- Ενδεικτικά στις 19 Μαρτίου θύμα δολοφονίας έπεσε ένας 72χρονος στο Σουφλί για 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Δράστης ο υπάλληλος που είχε σε κτηνοτροφική μονάδα ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο έριξε αναίσθητο τον άτυχο ηλικιωμένο και μετά τον στραγγάλισε χρησιμοποιώντας μια θηλιά την οποία είχε τοποθετήσει σε δέντρο.

- Ακόμη στις 8 Φεβρουαρίου ένας 45χρονος ομογενής από την Ρωσία δολοφονήθηκε για λίγα ευρώ και μερικές κούτες τσιγάρα λίγα μέτρα μακρύτερα από το περίπτερο που εργαζόταν στα Ανω Λιόσια. Πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή το ότι χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα επιχείρησε να εμποδίσει τους δράστες οι οποίοι τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ.
- Επίσης στα τέλη Ιανουαρίου στα Οινόφυτα υπήκοοι Ινδίας επισκέφτηκαν 36χρονο συμπατριώτη τους στο σπίτι του και μετά από έντονο διαπληκτισμό τον σκότωσαν χτυπώντας τον με σιδηρολοστό, μαχαίρι και γυαλιά. Πριν φύγουν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο του.

- Στα τέλη Μαρτίου του 2010 δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι σκότωσαν κατά τη διάρκεια ληστείας 55χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡ-ΠΟ στην διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη στα Πατήσια.

- Στις 26 Νοεμβρίου, στη διασταύρωση των οδών Κοδριγκτώνος και Αριστοτέλους, στο κέντρο της Αθήνας, τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε έναν 19χρονο Σομαλό και αφού τον τραυμάτισαν σοβαρά στην πλάτη με μαχαίρι άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του και εξαφανίστηκαν. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.


Συγκλονίζει ο φόνος στην Αθήνα
Γέννησε χωρίς επιπλοκές η σύζυγος του 44χρονου που μαχαίρωσαν για μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της πόλης
Συγκλονίζει ο φόνος στην Αθήνα
Λίγα λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου




Θύμα δολοφονίας έπεσε ένας 44χρονος άνδρας, στις 5 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, λίγα μέτρα από την πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο νερό στις πλάκες του πεζοδρομίου, μπροστά από το κατάστημα εμπορίας μοτοσικλετών επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου είναι ό,τι έχει απομείνει για να δείχνει το σημείο το εγκλήματος.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία, η σύζυγος του άτυχου 44χρονου, ο οποίος ήταν υπάλληλος εταιρείας παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η επίτοκος, η οποία αντίκρυσε νεκρό τον άντρα της, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να την ηρεμήσουν και τελικά να γεννήσει χωρίς επιπλοκές.

Στο πλάι της γυναίκας, η οποία είναι γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας, διαρκώς παραμένουν εκτός από τον μαιευτήρα της και τα μέλη της οικογένειας της. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της διατηρεί φαρμακείο στον Πύργο Ηλείας.

Εν τω μεταξύ στο υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας επιχείρησης στην περιοχή «επενδύουν» οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κάμερα έχει «αποτυπωθεί» το σκηνικό της επίθεσης και της αρπαγής της βιντεοκάμερας.

Ωστόσο οι εικόνες θα περάσουν από ειδική επεξεργασία για να «καθαρίσουν» και να μπορέσουν οι αστυνομικοί να διακρίνουν τα πρόσωπα των τριών δραστών, καθώς ήταν νύχτα και τα χαρακτηριστικά τους δεν φαίνονται καθαρά.

Η τραγωδία που διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα με θύμα έναν 44χρονο, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος περίμενε σε λίγες ώρες να κρατήσει στα χέρια του το δεύτερο παιδί του, συγκλονίζει.

Η ετοιμόγεννη σύζυγός του – επρόκειτο να φύγουν μαζί για το μαιευτήριο – και η μητέρα του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς ήταν από τους πρώτους που είδαν τον άνθρωπό τους νεκρό, πλημμυρισμένο στα αίματα, στον δρόμο κάτω από το σπίτι τους.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες αναστατωμένοι, ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Τρία άτομα επιτέθηκαν και σκότωσαν με μαχαιριές τον 44χρονο για να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα, την οποία κρατούσε στα χέρια του για να μαγνητοσκοπήσει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του: τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Στο μυαλό ενός άντρα που τη στιγμή εκείνη καθάριζε σκάλες παρακείμενης πολυκατοικίας θα μείνουν βαθιά χαραγμένες «οι κραυγές ενός ανθρώπου την ώρα που τον σφάζουν», όπως είπε ο ίδιος συγκλονισμένος στο «Βήμα on line».

Οι περίοικοι μιλούν για τα συχνά κρούσματα εγκληματικότητας στη γειτονιά και δεν κρύβουν τον φόβο τους. «Αισθανόμαστε ετοιμοθάνατοι», «φοβόμαστε να βγούμε το βράδυ από τα σπίτια μας», «δεν νιώθουμε ασφαλείς και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα» είναι ορισμένες από τις φράσεις που ακούσαμε λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Ο άτυχος άντρας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα για να μεταβεί σε πάρκινγκ που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα και να πάρει το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την επίτοκο σύζυγό του και τη μητέρα του. Μαζί του είχε και ένα βαλιτσάκι με βιντεοκάμερα. Εστριψε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως τον ακινητοποίησαν τρεις άντρες, πιθανόν αλλοδαποί. Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει τη βιντεοκάμερα. Εκείνος φαίνεται ότι αντιστάθηκε και τότε οι δράστες δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν μαχαιρώνοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του. Στη συνέχεια άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η ώρα περνούσε και η σύζυγος του με την πεθερά της κατέβηκαν στην είσοδο για να τον περιμένουν. Τότε αντίκρισαν τον άτυχο 44χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Λίγη ώρα μετά πήγαν δύο συγγενείς του στο σημείο. Ηταν σοκαρισμένοι από αυτό που είχε συμβεί στον δικό τους άνθρωπο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στη περιοχή συνέλεξαν μαρτυρίες και στοιχεία στην προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Στο σημείο της δολοφονίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης συγκέντρωση περίπου 100 κάτοικοι της περιοχής με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία στην οδό 3η Σεπτεμβρίου.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ οποιος εκδηλώνει αγανάκτηση δια παντός διαθεσίμου μέσου κατά της ισχυρότερης σήμερα απειλής για την χώρα : Την τρομοκρατία που εγκατέστησαν αλλοεθνείς, απο αλλους πολιτισμούς, απο αλλα συστήματα αναφοράς για την ανθρώπινη ζωή στο κέντρο μιας ευρωπαικής πρωτεύουσας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ οποιος αρνείται να συμβιβασθεί με την προτροπή των σύγχρονων Νενέκων “κλεισθείτε στα σπίτια σας μετά την δύση του ηλίου”.
Αυτή η χώρα μας ανήκει και θα τρομοκρατήσωμε τους τρομοκράτες, θα τσακίσωμε τους ντόπιους συνεργάτες τους, θα εφαρμόσωμε το “για ενα μάτι τα δυο μάτια, για ενα δόντι ολη την μούρη”.
Μηδενική ανοχή, πρίν να είναι πολύ αργά.
“Οταν σκοτώσουν τα παιδιά σας, θα βγείτε απο τα κλουβιά σας”. Θα βγείτε ?
Ο μιθριδατισμός απο την καθημερινή ανομία που σηκώνει το βρωμερό κεφάλι της με το παρεμπόριο μπροστά στα μαγαζιά, με τις κελεμπίες και τις μαντίλες στην Κυψέλη, με τις μαύρες πόρνες στην Πατησίων, με τις “καταλήψεις” δημοσίων χώρων εχει εξουδετερώσει κάθε ορμέμφυτο αυτοάμυνας και αυτοσεβασμού. Η μήπως οχι ?

Η  ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός 44χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου, στην καρδιά της Αθήνας, λίγη ώρα πριν η σύζυγός του φέρει στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί, αποδεικνύει με τον πλέον τραγικό τρόπο ότι η ΕΛ.ΑΣ. και οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών βρίσκονται σε πλήρη διάλυση. Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανυπεράσπιστου πολίτη –ασχέτως εάν διαπράχθηκε από αλλοδαπούς, όπως εικάζει η Αστυνομία, ή όχι– αναδεικνύει, παράλληλα, τα μεγάλα προβλήματα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας και τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για την ανεπιτυχή αντιμετώπισή τους. Η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό και οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια και τρόμο από το γεγονός ότι βρίσκονται ανυπεράσπιστοι στο έλεος κάθε αλλοδαπού ή εγχώριου εγκληματικού στοιχείου, που δεν διστάζει να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή, στη μέση του δρόμου, για λίγα ευρώ ή για μια βιντεοκάμερα όπως στην περίπτωση του άτυχου πατέρα. Είναι πασιφανές ότι ο έλεγχος των συνοικιών της Αθήνας βρίσκεται σε αδίστακτες συμμορίες που έχουν μετατρέψει σε γκέτο περιοχές του κέντρου, με συνέπεια οι κάτοικοι που δεν τις εγκατέλειψαν ακόμη να φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω από τα σπίτια τους.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ το ιστορικό κέντρο της Αθήνας παραμένει έρμαιο της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου, με ευθύνη και της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ο αρμόδιος για το χαρτοφυλάκιο ενός υπουργείου με τον ψευδεπίγραφο τίτλο Προστασίας του Πολίτη απλώς δηλώνει ικανοποιημένος, αν δεν επαίρεται, για στατιστικές βελτιώσεις των δεικτών εγκληματικότητας, η οποία, στην πραγματικότητα, θεριεύει. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στο έργο της και στον τομέα της ασφάλειας και αδυνατεί να εκπληρώσει ακόμη και τα στοιχειώδη καθήκοντά της. Θα πρέπει όμως να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: