Πέμπτη

Aπάντηση στην κα. Δαμανάκη...



Μετα τη χθεσινή δήλωση της κας. Δαμανάκη, σκέφτηκα να της απαντήσω με αυτό το βίντεο που είναι συνοπτικά οι θέσεις του Φάρατζ στην Ευρωβουλή, από το 2008 μέχρι το Μάρτη του 2011.

Η δήλωση της κας. Δαμανάκη είχε ως εξής:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

της απαντώ λοιπόν κι εγώ, τοποθετώντας πράγματα, πολύ... ανοικτά!
Ορθάνοιχτα!! 


ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ  ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΥΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ)...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Η ΛΥΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΗΤΟΙ Η ΨΗΦΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: