Πέμπτη

Παει για χρεοκοπια ? ΙΙΙΙ!!Τεράστια οικονομικά προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. Χρωστάνε 120.000.000, νοίκι 100.000, δόσεις δανείων 900.000 ΕΥΡΩ. ΠΟΥ ΝΑ .. ΒΓΟΥΝΕ;Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Μέχρι πριν από λίγες ημέρες τα χλιδάτα γραφεία της Ν.Δ. στην λεωφόρο Συγγρού ήταν απλήρωτα για τρείς περίπου μήνες στον κ.Βωβό. Να θυμίσουμε εδώ ότι το μηνιαίο μίσθωμα για το κτίριο της Συγγρού ανέρχεται στα περίπου 100.000€.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος "120 εκατ. ευρώ φτάνουν τα βεβαιωμένα χρέη της ΝΔ, μέχρι το 2010. Οι τόκοι των δανείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι 900 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Για τη διετία 2011-2012, 6,5 εκατ. ευρώ είναι ο φιλόδοξος στόχος που έχουν θέσει οι επιτελείς του κόμματος από την οικονομική εξόρμηση (συνδρομές, κουπόνια, έκδοση κάρτας μέλους κ.λπ.)."
Για να το προχωρήσουμε λίγο παραπέρα. Αυτά τα χρέη είναι χρέη σε τράπεζες και κυρίως στην Αγροτική τράπεζα της Ελλάδος. Είναι αλήθεια άραγε οτι η ΑΤΕ παρακρατεί το 70% της κρατικής επιχορήγησης για τόκους και χρέη;


Είναι αλήθεια οτι δεκάδες εργαζόμενοι(μισθών πείνας) της Νέας Δημοκρατίας είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες;

Είναι αλήθεια ότι δεν δίνει κανείς πλέον επί πιστώσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά μόνο τοις μετρητοίς;
Μέχρι και ο προμηθευτής χάρτου και ο τυπογράφος έχουν κόψει τις πιστώσεις ακόμη και για ευτελή ποσά.

Γι'αυτό τόσο καιρό ο κύριος Σαμαράς δεν είχε πει κουβέντα για εκλογές και άρχισε να το λέει όταν ο Πρωθυπουργός πλέον (μέσω ανασχηματισμού και ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του) είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στης κάλπες.

Κύριε Σαμαρά λοιπόν, συμμαζέψτε τα ασυμμάζευτα του κόμματος σας που έχει επιβαρύνει την Ελλάδα πολλά πολλά εκατομμύρια ευρώ και μετά ελάτε να μας προτείνετε το πώς θα βγει η Πατρίδα από το οικονομικό τέλμα.
Ο νοικοκύρης φαίνεται πρώτα από το νοικοκυριό του.

Πηγή:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου