Σάββατο

Πυρ και μανια με τον Χατζηδακη οι εκπρόσωποι Μακεδονικών Οργανώσεων


Βαθύτατα ενοχλημένοι από τη στάση και τις δηλώσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Σωτήρη Χατζηγάκη, δηλώνουν εκπρόσωποι Μακεδονικών Σωματείων. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη...
για το θέμα των Σκοπίων, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Τα τρία εκατομμύρια των Μακεδόνων με έκπληξη και αγανάκτηση άκουσαν, στις 15 τρέχοντος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, πρώην βουλευτή της Ν. Δ. και τώρα ανεξάρτητο, να αναφέρεται στο θέμα των Σκοπίων ως ένα πρόβλημα «παρωνυχίδα» που έπρεπε να έχει λυθεί πριν από πολλά χρόνια, προφανώς με συνοπτικές διαδικασίες, ως δευτερεύον ζήτημα. Είναι λυπηρό ένας πολιτικός ο οποίος εκπροσώπησε τον ελληνικό λαό επί δεκαετίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικά αξιώματα, να έχει παντελή έλλειψη ευαισθησίας στο πλέον κρίσιμο εθνικό θέμα».
Οι εκπρόσωποι των Μακεδονικών Σωματείων καταδικάζουν «με αποτροπιασμό» τις απόψεις του κ. Χατζηγάκη και εκφράζουν τη λύπη τους «που τόσα χρόνια «εκπροσωπούσε» τον ελληνικό λαό. Δεν θεωρούμε ότι άξιζε αυτής της τιμής».
«Ο ελληνικός λαός θα φροντίσει όπως πολιτικοί με παρόμοιες απόψεις να μην λάβουν την τιμή να τους εκπροσωπήσουν ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» αναφέρεται.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
(εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μ. Ο.)

1. Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, πρόεδρος
2. Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσ/νίκης, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, πρόεδρος
3. Σωματείο «Παναγία Σουμελά», Γεώργιος Τανιμανίδης, πρόεδρος
4. Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, πρόεδρος
5. Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Γεώργιος Τζούλης, πρόεδρος
6. Έ. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γάκης
7. «Ομάδα 21» Μακεδονίας – Θράκης, Αντώνης Δασκόπουλος, πρόεδρος
8. Σύλλογος Απανταχού Πισοδεριτών «Η Αγία Τριάς», Μιχαήλ Λιάκος, πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: