Παρασκευή

Ληστές με καλάσνικοφ μπούκαραν και στο σπίτι του Σκούρα

Εισέβαλαν με Καλάσνικοφ στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού. “Μου κόπηκαν τα πόδια μόλις κατάλαβα τι κακό είχε συμβεί”.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ρινοπλαστικής προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του στο Πικέρμι όταν πέντε άτομα τα έκαναν γυαλιά καρφιά για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.


Σύμφωνα με την Εσπρέσο, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διαθέτει ο γιατρός των επωνύμων κατέγραψαν όλα όσα διαδραματίστηκαν στους περιβάλλοντες αλλά και εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Ευχαριστεί τον Θεό που την ώρα της εισβολής δεν ήταν ούτε αυτός ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας τους μέσα στο σπίτι και έτσι δεν βίωσε παρόμοιες στιγμές με αυτές του συναδέλφου του Ανδρέα Φουστάνου.


Οι πέντε σωματώδεις δράστες.....

μπήκαν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και λοστούς, μπήκαν στη μονοκατοικία του γιατρού και παρέμειναν σε αυτήν τρεισήμισι ώρες. Άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα και έφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο από το γκαράζ του σπιτιού.
Οι ληστές σύμφωνα με τον ίδιο τον κ.Σκούρα μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 21:10 όταν δεν ήταν κανείς μέσα. Λίγα λεπτά μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα και ενώ οι ληστές είχαν εξαφανιστεί, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγο του. Βλέποντας τα αναμμένα φώτα στο εσωτερικό αλλά και στα μπαλκόνια κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

“Σκέφτηκα πως κάποιοι είχαν μπει στο σπίτι μας και φυσικά μου κόπηκαν τα πόδια” δήλωσε ο κ.Σκούρας στην εφημερίδα και θυμάται: “Αμέσως θυμήθηκαν τον φίλο και συνάδελφο Ανδρέα Φουστάνο που μετά την απίστευτη περιπέτειά του μας είχε προειδοποιήσει και μας είχε πει να είμαστε ιδιαιτέρα προσεκτικοί. Δεν μπορώ να περιγράψω τι ένιωσα όταν αντίκρισα τις τεράστιες καταστροφές που είχαν αφήσει πίσω τους οι άγνωστοι. Στενοχωρήθηκα αφάνταστα όχι τόσο για τα αντικείμενα αξίας που είχαν αρπάξει όσο για το ότι κάποιοι είχαν μπει παράνομα στον χώρο όπου ζω με την οικογένεια μου”.



Χαρακτηριστικό της μανίας με την οποία ενεργούσαν οι ληστές είναι πως για να φτάσουν στο γκαράζ έσπασαν δύο πόρτες ενώ για να βγουν από το σπίτι διέλυσαν και την εξωτερική γκαραζόπορτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: