Σάββατο

Τριανταφυλλόπουλος και Αβραμόπουλος


Είναι γνωστό το ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απεχθάνεται ό,τιδήποτε έχει να κάνει με τον στρατό. Ίσως επειδή ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να πάει, επικαλούμενος διάφορα ψυχολογικά προβλήματα, ίσως επειδή του προκαλεί απέχθεια ο,τιδήποτε βρίσκεται εκτός του πλαισίου 
στο οποίο ο ίδιος έχει θελήσει να ζει.
Από εκεί όμως, μέχρι το συρφετο των αναρτήσεων που βλέπουμε με αφορμή το υποτιθέμενο περιστατικό στην Σχολή Ευελπίδων υπάρχει μια μεγάλη απόσταση. Ειδικά όταν στην τελευταία σχετική ανάρτηση, φαίνεται ότι όλο το "γραφείο" του υπουργού Αμύνης, δεν κάνει άλλη δουλειά παρά να προσπαθεί να "εξευμενίσει" τον αστράτευτο δημοσιογράφο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τον τρόπο που είναι γραμμένο το ρεπορτάζ.
Το περιβάλλον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελίας από τη zougla.gr για τα απανωτά θλιβερά φαινόμενα κακοποίησης νεότερων ευέλπιδων, με πρωταγωνιστές μέλη της ομάδας των αδελφών Φαραντάτου, αντέδρασε με χαρακτηριστική ταχύτητα.
Άριστος ως προς την επικοινωνιακή τακτική, ο κ. Δ. Αβραμόπουλος έσπευσε να πληροφορήσει τη zougla.gr μέσω διαρροών από το Υπουργείο Άμυνας για τα μέτρα που έλαβε κατά των πρωταγωνιστών αυτών των θλιβερών επεισοδίων. Ενώ και παρακάτω ξανακάνει λογο για : "Το περιβάλλον του Δημήτρη Αβραμόπουλου διαμηνύει ".
Μπορεί βέβαια ο Τριανταφυλλόπουλος να έχει απλά δίκιο, να λέει απλά την αλήθεια και απλά το γραφείο του κ. Αβραμόπουλου πιστό στις τακτικές της δεξιάς μέσα στην οποία ανδρώθηκε να έχει ως κυρίαρχο στόχο το να "ικανοποιεί" τους αριστερούς δημοσιογράφους. ΚΑι όσο πιο ακροαριστεροί, τόσο καλύτερα! Είναι γνωστό άλλωστε ότι ανάμεσα στους οπαδούς του "μεσαίου χώρου" στους οποίους ανήκει ο κ. Αβραμόπουλος, επιτυχημένος θεωρούταν όποιος πολιτικός κατάφερνε να τα έχει "καλά" με τα ΜΜΕ της αριστεράς και της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: