Σάββατο

Ξεφτυλες!!!!


Μέτρα,αντιδράσεις,κουρέματα,σοκ,χαράτσια,μάχες,περικοπές,
δέος ,δράμα,ψαλίδια, υποβαθμίσεις, χρεοκοπίες επιλεγμένες συντεταγμένες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Αυτά ακούμε κάθε μέρα..αυτά λουζόμαστε και αυτά τρώμε..κακομαγειρεμένα και άνοστα αλλά τα τρώμε και δεν κάνει κανένας τίποτα!Δεν κουνιέται φύλλο! Σύμφωνα με την κοινή λογική θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει πέσει η κυβέρνηση με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή σε αυτήν την χώρα..δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια!
Όχι απλά δεν έπεσαν κυβερνήσεις..αλλά δεν άνοιξε μύτη όταν κάποιοι άφηναν να γκριζάρεται ο μισός χάρτης στο Αιγαίο και να κοκκινίζει η θάλασσα των Ίμίων απ’το αίμα και έλεγαν και ευχαριστώ από πάνω!
Δεν έπεσε ούτε μία φορά ακούγοντας την λέξη σκάνδαλο (Χρηματιστήριο,
Siemens, υποκλοπές Vodafone,άπειρες μίζες από εξοπλισμούς και προμήθειες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε)
Δεν έπεσε μετά από κανένα διεθνή ρεζιλίκι όπως αυτό του Ελσίνκι..της Μαδρίτης ή αυτό του Οτσαλάν.

Και φυσικά όχι απλά δεν πέφτει η κυβέρνηση αλλά δεν ακούγεται κιχ όταν Πρόεδροι και ΥΠ.ΕΞ  ξένων κρατών αναφέρουν μια χώρα στα βόρεια σύνορα μας με το όνομα Μακεδονία μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!!!
Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα αν ήμασταν υγιής και ορθά σκεπτόμενος λαός θα έπρεπε να πέφτουν κάθε δεύτερο μήνα αλλά όλως περιέργως συμβαίνει το αντίθετο..επιβραβεύονται και συνεχίζουν..και θα συνεχίσουν και την επόμενη φορά..είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.
Φιλαράκια μου που παίζετε στοίχημα..σας έχω επαναλαμβάνω ….. δυνατό και κολονάτο να παίξετε και τα χρεωμένα στις πιστωτικές βρακιά σας! …..Θα ξαναβγούν οι ίδιοι!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΡΦΩΤΟ!!!
Γιατί? Γιατί κανένας σας από όλους αυτούς που μιζεριάζουν και
 μεμψιμοιρούν κάθε μέρα στους δρόμους και στις καφετέριες δεν είναι αθώος..
ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Ο ίδιος κανένας που βγαίνει πάντα πρώτος στις δημοσκοπήσεις αλλά στις εκλογές αποκτά ξαφνικά το όνομα κάποιου μεγάλου τζακιού συνεχίζοντας να κρατάει κλειστό το κλειστότερο επάγγελμα από καταβολής της δημοκρατίας..την θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Όλοι κλέψατε και όλοι φάγατε όπως είπε και ένας τύπος που ψηφίσατε πολλοί από σας και παρόλο που έχει τόσα σπίτια παίρνει και επίδομα (μάλλον γιατί είναι βαρύς και ανθυγιεινός) δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά παίζει μόνος του ένα παιχνίδι που λέγεται “Για να δούμε τι άλλη μαλακία μπορώ να τους πω για να δω αν αντιδράσουν” και κοντεύει να το τερματίσει.Ένας άνθρωπος που άμα του βάλουμε μια βόμβα στην τσέπη του την άλλη μέρα θα υπάρξει πρωτοσέλιδο
“ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ”
Αλλά ανεξαρτήτως του μεγέθους του σώματος του ή της μαλακίας που τον διακατέχει αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός ότι αυτό που είπε είναι αλήθεια…...
Ολοι ησασταν στο παιχνιδι ..Όλοι κλέψατε και όλοι παίξατε με τα παραθυράκια του συστήματος σε κάθε ευκαιρία που βρήκατε..θα το έκανα και εγώ πιστεύω αλλά δεν έζησα πολύ απ’την ενήλικη ζωή μου σε αυτήν την χώρα και όσο χρόνο περνούσα το έκανα για ψυχαγωγία και έτσι δεν είχα και το κίνητρο να το κάνω με αποτέλεσμα να μην μου δοθεί η ευκαιρία να τεστάρω την ακεραιότητα μου!Και όποιος τολμήσει να μου πει ότι δεν έκλεψε ένα πράμα έχω να του πω..
Σωπα πουλακι μου !!!!..Εκλεψες και διεφθάρθηκες στο μέγεθος που μπορούσες..και αν δεν το έκανες ήταν απλά επειδή δεν μπορούσες καθόλου!!
Εσυ δεν ησουν Λαρισαιε γονέα που έπαιρνες τηλέφωνα να χώσεις το παιδάκι σου σε κάνα γραφειάκι δημόσιας υπηρεσίας..είτε δημοτικής..είτε ΔΕΚΟ..είτε στρατοπέδου..είτε ακόμα και εκκλησίας και κλαιγόσουν μετά για το σύστημα όταν δεν τα κατάφερνες!

Εσυ δεν ησουν  βουλευτή,δήμαρχε, νομάρχη,περιφερειάρχη που η απληστία σου δεν έχει πραγματικά όρια..αυτή και η βλακεία που έλεγε και ο Άλμπερτ..Εχεις φάει  ναι και έχεις βολέψει τα δισέγγονα σου..!!!!Πάρκαρε λίγο και κάνε και κάνε κάνα έργο για τον κωλότοπο αυτό!Αλλά το κακό είναι  ότι έχεις την καλύτερη δικαιολογία στην ιστορία της ανθρωπότητας..Τις ψήφους χιλιάδων που στις δίνουν αφού τους πετάς κάποια ψίχουλα..και την βεβαιότητα ότι όλοι αυτοί που σε ψηφίζουν στην θέση σου θα κάναν χειρότερα!!
Και εσυ ψηφοφόρε που μουτζώνεις αυτούς που ψήφισες όχι γιατί φάγανε λεφτά και βολέψανε κόσμο..αλλά γιατί φάγανε λεφτά χωρίς εσένα και δεν είσαι στον κόσμο που βολεψανε. Κλασσικός νεοέλληνας..”Τέλος στην διαπλοκή ή περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχω”
Εμ εσυ ταχα “αγανακτισμένε” που η σχέση που έχεις με την πραγματική αγανάκτηση είναι όση και αυτή που έχεις με την αυτοκριτική και την αυτογνωσία..όταν συστηθείς μαζί τους αυτές θα σου κάνουν μετά και το κονέ με την πραγματική αγανάκτηση και τότε δεν θα κάθεσαι μπροστά στην βουλή..θα μπουκάρεις μέσα!!!
Αμ εσεις  εργοδότες που την λέξη ασφάλιση την έχετε σβήσει ως και απ’τα λεξικά σας και πατάτε πάνω σε ανάγκες για να κάνετε την δουλίτσα σας.
Και εσυ υπαλληλίσκε άντρα ή γυναίκα που μου έβγαινες στην σύνταξη απ’τα 40 και τα 45 είτε επειδή είχες ανήλικα παιδιά είτε επειδή ήσουν σε σώμα ασφαλείας είτε στο στρατό..είτε επειδή τερμάτισες την πασιέντσα και το ναρκαλιευτή στο γραφειάκι σου και εγώ δεν ξέρω γιατί άλλο! Λες και στις άλλες χώρες τα παιδιά που κάνουν οι γυναίκες γεννιούνται έτοιμα και ενηλικιωμένα στα 18 (η Ελλάδα αν κρίνω από αυτό και μόνο θα πρέπει να είναι ο αποκλειστικός αγοραστής βρεφικών και παιδικών ειδών) και οι στολές των ένστολων πηγαίνουν τόσο πολύ με το γκρίζο μαλλί και δεν μπορούν να τις αποχωριστούν!
Μηπως εσυ Λαρισαιε που μου έπαιρνες τα εορτοδάνεια και τα Euroδάνεια και περίμενες τον Χαριστέα να σε κάνει να νιώσεις πιο γαμάουα και απ’τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και όταν ήρθε η ώρα για να τα ξεπληρώσεις μας το έπαιζες θύμα των αδίστακτων τραπεζών..ας προσεχες!!

Κορίτσια νομίζατε ότι τα δικά σας τα χαϊλίκια με τις πιστωτικές τα ξέχασα?Τι να πω για σας..μια κουβέντα μόνο..το
Sex and the City έκανε περισσότερο κακό στις ελληνίδες απ’ότι οι πυρηνικές βόμβες στις Γιαπωνέζες!!
Αμ εσυ ταχα  ακαδημαικέ και πανεπιστημιακε που έχεις κάνει το Πανεπιστήμιο τσιφλίκι σου και κάνεις ότι γουστάρεις..πατά όποτε γουστάρεις..έχεις τους υποψήφιους διδάκτορες σου για δουλάκια σου και αμα περνάς καμιά δύσκολη φάση στην ζωή σου ή κουβαλάς κάνα κόμπλεξ μπορεί να κάνεις το μάθημα σου μεγαλύτερη στάση για τους φοιτητές και από αυτή του Νίκα..
Εσείς  αιώνιοι φοιτητές που δεν κάνετε τίποτα στην ζωή σας..Αν δεν γουστάρετε την σχολή σας σταματήστε την και μην αρμέγεται τους δικούς σας..Αν εργάζεστε παράλληλα δικαιολογείτε να καθυστερήσετε αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας..8 και 10 χρόνια  για μια σχολή δεν δικαιολογούνται που να βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο… Αν βέβαια πάλι κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα στην ζωή σου και χρωστάς όλη την σχολή εκτός από κάνα δυο επιλογής στο 6ο και 7ο έτος ε τότε είσαι μεγαλύτερο βάρος για την κοινωνία από ότι οι αντιπρόεδροι μας για τις πολυθρόνες τους!
Ερχομαι τωρα  στους  ένστολους  της πλάκας και κάθε είδους και ράτσας που είστε οι επιβεβαίωση του ρητου “Αν θες να δεις τι είναι κάποιος..δώστου εξουσία”..Ε σας είδαμε λοιπόν τι αρχικομπλέξαροι  είσαστε..Γδυθείτε τώρα!!!Οταν ειστε στην εξουσια γλυφετε …Παλιά το παίζατε θύματα της Χουντας ….Μετα μολις χασετε τα γαλονια κανετε κόμματα και εκλιπαρειτε  για καποια θεσουλα οπου λαχει…  By the way..σαν επιχείρημα που θα βοηθούσε να αποδεχτεί ο κόσμος το γεγονός ότι βγαίνετε τόσο νωρίς στην σύνταξη θα μπορούσατε να πείτε..”Δεν μπορώ να αντέξω άλλο το πόσο βλακα με κάνει να φέρομαι….. η στολή” ΜΗΔΕΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άμ εσυ φοιτητάκο και συ φοιτητριούλα που μου χρωματίζεστε από τα 18 και παπαγαλίζετε τόσο ξύλινα τα ποιηματάκια των Κνιτων και των μαλλιάδων  λες και έχετε οδοντογλυφίδες στο στόμα σας και ελπίζετε μια μέρα να σας δώσουν μια τζούρα απ’το τσιγάρο που θα ανάψουν .Το μόνο που σας νοιάζει ενώ βρίσκεστε πάνω στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας ειναι  να ψαχτείτε, να ζήσετε και για να αμφισβητήσετε τα πάντα!!!Το μονο που σας νιαζει είναι τι θα φορέσετε και που θα πάτε..και όχι γιατί και με ποιον..

Αμ εσεις αριστεριστές και κομμουνιστές που δεν έχετε δουλέψει ποτέ στην ζωή σας και μου μάχεστε για τα εργατικά δικαιώματα και ανακατανομές ενός πλούτου ποσοστό του οποίου δεν παράγατε ΠΟΤΕ!!

Ελληναρα μου εσύ που μόλις ακούσεις μπηχτή από ξένο κατά της χώρας σου(που ανάθεμα αν ξέρεις με ποιους συνορεύει και τα ονόματα πέντε βουνών της και πέντε λιμνών και ποταμιών της) θυμάσαι τους αρχαίους προγόνους σου και καμαρώνεις ότι γάμησες με ξένα αρχίδια λέγοντας ότι εσύ έφτιαχνες τον μηχανισμό των Αντικυθήρων όταν οι άλλοι ζούσανε στα δέντρα και ότι είχες χοληστερίνη όταν οι άλλοι ανακάλυπταν το κρέας..

Ουστ πατεράδες που μας τα εχετε ζαλισει για το πως ήταν ο στρατός στα χρόνια σας αλλά τρώτε 3 πάγια του κινητού για να βρείτε βύσμα για το καμάρι σας μην τυχόν και πετάξει κάνα μωρομάντηλο σε κάνα κάδο εκτός του σπιτιού του ή μην αποχωριστεί το καμεροκινητό του!!

Ουστ λευκές ρόμπες ξεκούμπωτες που κλαίγεστε για τις εφημερίες που δεν σας έχουν πληρώσει..το κράτος τα έδωσε στις φαρμακοβιομηχανίες που σας λαδώνουν για να κάνετε ταξιδάκια σε συνέδρια με όλα τα κομφόρ και που σας δίνουν αμάξια για να αγοράζετε και να υπερκαταναλώνετε φάρμακα και υλικά που δεν χρειάζονται..Χώρια οι τσέπες σας που έχουν περισσότερα φακελάκια και από τσάντα ταχυδρόμου ή συσκευασία για τσάι!. Έχετε κάνει τον Ιπποκράτη να κάνει περισσότερες σβούρες στον τάφο του απ’όσες έχει κάνει ο Μελισσανίδης σε όλη του την ζωή.Ανεχεστε εναν αρχιτρομοκρατη να ειναι στο Υπουργειο Υγειας και να διεκδικει την Ηγεσια του ΠΑΣΟΚ ενω γνωριζετε οτι απο τα φοιτητικα του χρονια εκανε πλιατσικο στα ελληνικα Πανεπιστημια και ξυλοκοπουσε ατιμωρητος συμφοιτητες του!!
Συνταξιούχοι που μου κλαίγεστε στα καφενεία βλέποντας τον Αυτιά να σας λέει πόσο θα σας κόψουν τις συντάξεις και πάτε και τους ξαναψηφίζεται και με τα τσαρούχια!!Εσείς ειδικά δεν έχετε τίποτα να χάσετε..ακόμα και αν πεθάνετε σιγά μην το πάρει κανένας χαμπάρι…το “κράτος” θα συνεχίσει να στέλνει την πενιχρή σύνταξη σας για να τρώνε τα ανεπρόκοπα παιδιά σας!!Ο θάνατος στην περίπτωση σας θα είναι λύτρωση!!!

Ολοι οι ατσαλάκωτοι που βγαίνετε και κυκλοφορείτε αστραφτεροί και γυαλισμένοι και μέσα στο άγχος για το τι θα σκεφτεί ο κάθε τυχάρπαστος για σας και ξεχνάτε να διασκεδάσετε..να μιλήσετε με τους φίλους σας που έχετε βγει..να φλερτάρετε..να γελάσετε με την ψυχή σας…να βρείτε κάποιον ή κάποια που να πηδήξετε ο ένας τα μυαλά του άλλου τόσο πολύ που να μουδιάσουν τα κορμιά σας.

Δημοσιοκάφροι της πλάκας..κάθεστε και κάνετε πότε τους δικαστές και πότε τα φερέφωνα του κάθε μεγαλομαλάκα και έχετε και το θράσος να μιλάτε και για δεοντολογία και καθωσπρεπισμό!!Στρέφετε τις κοινωνικές ομάδες την μία εναντίον της άλλης για να εξυπηρετηθούν στην τελική τα αφεντικά σας.Αν έβαζα σαν όρο για την μέρα του θανάτου μου να είναι η ίδια που θα ακούσω απ’τα δελτία ειδήσεων να υποστηρίζουν επιτέλους μία απεργία..ΜΙΑ..θα γινόμουν Χαϊλάντερ!
Και σεις μαλάκες που κάθεστε και τους ακούτε..πραγματικά παθαίνει βραχυκύκλωμα το μυαλό μου όταν πάω να συλλάβω το μέγεθος της μαλακίας σας.Σηκωθείτε απ’τους δερμάτινους καναπέδες σας και βγείτε έξω να τα σπάσετε όλα..μην τους ακούτε..5.000.000 να μαζευτείτε στους δρόμους αυτοί θα λένε “Πορεία 5.000.000 στο κέντρο της Αθήνας εμποδίζει τον κόσμο να πάει στις δουλειές του” ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Άντε και εσυ  autocorrect που μου βγάζεις το “έλληνα” λάθος και μου προτείνεις να το γράψω με κεφαλαίο..θα το κάνω μόνο όταν αναφέρομαι σε Έλληνες που πιστεύω ότι τ’αξίζουν!!
Κκακομοίρη μαθητάκο που θα τραγούδας αργότερα για τα “Μαθητικά τα χρόνια που δεν τα αλλάζεις με τίποτα” ενώ απ’τα 14 μέχρι τα 17 σου διαβάζεις χωρίς να ξέρεις τι και γιατί..για να περάσεις κάπου που δεν θέλεις!!Πηδάς και πηδιέσαι χωρίς να ξέρεις ούτε το πως..και ούτε κυρίως το γιατί!
Ελληνακο… που όπως είπε και μεγάλος Χάρρυ Κλυν..έχεις δυο αμάξια στο πάρκινγκ σου..δύο κινητά στο χέρι σου..δυο τηλεοράσεις στο σπίτι σου..και δύο ευρώ στην τσέπη σου.
Οπαδέ/no lifer/ looser της ζωής που ενώ χάνεις τα πάντα στην καθημερινότητα σου εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι και αγχώνεσαι για το αν θα συνεχίσει να παίρνει τα τρελά εκατομμύρια ένας τυπάκος απ’την άλλη άκρη του πλανήτη φορώνας την σωβρακοφανέλα με τα αγαπημένα σου χρώματα ή αν θα πάει κάπου άλλου να πάρει πιο τρελά εκατομμύρια την στιγμή που εσύ σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι αν θα πάρεις και δεύτερο κρασάκι την Κυριακή που θα βγεις για φαγητό με τους φίλους σου!!
Δηλωμένε άνεργε και αδήλωτε άεργε που ενώ μου τρως μακαρόνια με κέτσαπ κάθε δεύτερη μέρα και κρέας κάθε δεύτερη Κυριακή μου ξεσκαρτάρεις τις αγγελίες και νομίζεις ότι είσαι για όλα overqualified όπως λέγατε και στο χωριό σου και δεν μπορείς να κάνεις το μυαλουδάκι να συνειδητοποιείσει ότι  ίσως χρειαστεί σε κάποια φάση της ζωής σου να έχεις κάποιο αφεντικό πάνω απ’το κεφάλι σου και να χρειαστεί να κάνεις κάποια δουλειά που ΩΩ ΘΕΟΙ θα απαιτεί να δουλεύεις κιόλας!!!!


ελληνάρα μου εσύ..που τρελαίνεσαι και βγαίνεις απ’τα ρούχα σου επειδή σου πήρε ο μετανάστης ο σκέτος και ο λαθρό την ευκαιρία να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα…να χύσεις τον ιδρώτα σου στα τσιμέντα των οικοδομών…και στα χωράφια της μητέρας πατρίδας σου για την οποία είσαι πάντα έτοιμος να δώσεις το αίμα σου στον πόλεμο για αυτήν αλλά δυστυχώς το μόνο αίμα που της δίνεις τελικά είναι αυτό απ΄τις αιμορροΐδες σου στις καρέκλες των γραφείων που φίλησες κατουρημένες ποδιές για να κάνεις την θητεία σου…..πάρε λοστό και πλάκωσε τον άτιμο μετανάστη που δεν σε αφήνει να μοιράσεις τον πολιτισμό του Ρέμου και του Χατζηγιάννη στους συμπατριώτες σου που δεν μπορούν να τον απολαύσουν αυθεντικό μετά τον τόσο κόπο που κάνουν να γυρνάνε το καλαμάκι του φραπέ…εεεε σόρρυ δεν ήθελα να σε προσβάλω..my fault..του freddocino ήθελα να πω!
Για όλα αυτά λοιπόν…σάλτα και γ….ου και εις τον αιώνα των αιώνων ΓΑΜΗΝ!!!Καλα να παθεις!!!

Υ.Γ. Αν υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσουν αυτά που έγραψα ή θεωρεί ότι τον προσβάλει κάτι ας μου στείλει μήνυμα και να είναι σίγουρος ότι θα αλλάξω τις απόψεις μου,την προσωπικότητα μου και το τι θεωρώ εγώ αστείο μόνο για αυτόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: