Πέμπτη

Τελειωσε ο Σαμαρας!!!!Σε ποσοστα ΠΟΛΑΝ η ΝΔ!!!10κομματική Βουλή με είσοδο της Χρυσής Αυγής δείχνει γκάλοπ .

Στον πάτο έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς την Ιστορική Παράταξη των συντηρητικών Ελλήνων, κάνοντας  το όνειρο της αυτοδυναμίας  απατηλό, παραδίδοντας την Χώρα στην Αριστερά με τις ακατανόητες Θέσεις που εκφράζει απαξιώνοντας  το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος. Από όλη την επικράτεια φτάνουν στη Συγγρού τα άσχημα μαντάτα αφου υπάρχει απροθυμία για στελέχωση των Τοπικών Επιτροπών. Την ιδία ώρα υπάρχει δυστοκία για την συγκρότηση ψηφοδελτίων μια και διαχυτη ειναι η εκονα διάλυσης που επικρατεί στις κομματικές οργανώσεις. Απο παντου φτανουν μηνύματα  καταποντισμού  και συντριβής και όλοι πλεον συμφωνούν οτι Ο Σαμαράς δεν τραβαει!!!!
 

Από τον πληροφοριοδότη μας εντός ΝΔ : Σαμαράς και Αβραμόπουλος είναι στα όπλα. Ο λόγος;

Ότι ο Αντώνης δεν δείχνει με τίποτα ότι μπορεί να κυβερνήσει. Έχει μετατρέψει τη Ν.Δ  σε Πολιτική Άνοιξη και τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αντί να ανεβαίνουν, έχουν πάρει την κατηφόρα.
Ούτε καν το ποσοστό του 2009 δε πιάνει ο αρχηγός.



Η πρώτη δημοσκόπηση που εμφανίζει μεγάλη υποχώρηση της ΝΔ σε ποσοστό 10% επί της εκλογικής επιρροής του 30% που εμφάνιζαν μέχρι τώρα οι δημοσκοπήσεις δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Ποντίκι» από την εταιρεία Pulse. Δύο είναι τα σημκαντικότερα ευρήματα της δημοσκόπησης: Πρώτον ότι έχουμε να κάνουμε με Δεκακομματική Βουλή και δεύτερον η είσοδος της Χρυσής Αυγής με 8 βουλευτές.



Πιο συγκεκριμένα η δημοσκόπηση καταγράφει στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ποσοστό 19% για τη ΝΔ, 9,5% για το ΠΑΣΟΚ, 9% για το ΚΚΕ, 8,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 8% για την "Δημοκρατική Αριστερά", 4% για το ΛΑΟΣ, 2,5% για τους "Οικολόγους - Πράσινους", 2% για τη "Δημοκρατική Συμμαχία", 2% για το "Άρμα Πολιτών", 2% για τη "Χρυσή Αυγή" και ποσοστό 4% απαντά υπέρ κάποιου άλλου κόμματος.
Στη δημοσκόπηση της Pulse το λευκό και η αποχή φτάνουν στο 19,5% και οι αναποφάσιστοι στο 10%.
Με βάση όμως τα ποσοστά αναγωγής προκύπτει Βουλή 10 κομμάτων με τη ΝΔ να καταλαμβάνει το 27%, το ΠΑΣΟΚ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η "Δημοκρατική Αριστερά" 11,5%, οι "Οικολόγοι - Πράσινοι" 3,5%, η "Δημοκρατική Συμμαχία" 3%, το "Άρμα Πολιτών" 3%, η "Χρυσή Αυγή" 3% και "άλλο κόμμα" 5,5%.
Image
Image

Δεν υπάρχουν σχόλια: