Πέμπτη

Οι Μασκες Επεσαν!!!

40 Χρόνια στην ξενιτειά σε κάνουν σκληρό!!!!Ειδικά  όταν από την άλλη μεριά του πλανήτη  παρακολουθείς  την μακροβιότερη θεατρική παράσταση που έχει παιχτεί στην ψευδεπίγραφη Μεταπολίτευση. Με στόχο την υποταγή του Έθνους στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας Νέας Τάξης, μαζί  οι Νεοέλληνες και τα λεγόμενα  κόμματα εξουσίας , με τη συνέργεια ή την ανοχή των υπολοίπων, σκηνοθέτησαν τη φαρσοκωμωδία του Μνημονίου, γνωρίζοντας τις τραγικές συνέπειές του και την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας. Της εθνικής ανεξαρτησίας που θυσιάζεται στο βωμό 7 τραπεζών που διοικούν τον κόσμο και μετονομάστηκαν σε «αγορές» για να μην τις αναγνωρίζουν οι πολίτες (Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Morgan Stanley, UBS). Βέβαια, για την εθνοπροδοτικες, εμετικες μαριονέτες που έπαιζαν το ρόλο του Πρωθυπουργού στην μεταπολιτευτικη Ελλαδα , κάτι τέτοιο ήταν απολύτως αναμενόμενο.
Κανεις από τους φιλους μου δεξιους δεν φανταζονταν  όμως  ότι στο έργο ξεπουλήματος της εθνικής μας υπόστασης θα ηταν  συμπρωταγωνιστής  ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,ο Αντωνης Σαμαρας  ο οποιος  έπαιζε «τον κακό και τον καλό μπάτσο». Τον κακό που φέρνει τα μνημόνια και τον καλό που υποδύεται ότι δεν τα θέλει!!!.Οι μάσκες της προδοσίας δεν έπεσαν με τη συγκυβέρνηση. Είχαν πέσει πολύ νωρίτερα !!!
Φτάσaμε ετσι στην  ξευτίλα  των τελευταίων ημερών, κατά την οποίo η διαδρομή Συγγρού-Βουλή-Μαξίμου-Προεδρικό Μέγαρο πρέπει να στρώθηκε με τα ακριβότερα χαλιά για να φιλοξενήσει τις κωλοτούμπες που δεν προλαβαίναμε να μετράμε.
ΝΑΙ στην ελεγχόμενη χρεωκοπία. ΝΑΙ στη συγκυβέρνηση με τους αρχιπροδότες. Και μετά, ΝΑΙ στην παρατεταμένη θητεία της. ΝΑΙ στη συμμετοχή πολιτικών στελεχών. ΝΑΙ στον δοτό, δεύτερο κατοχικό πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον διοικητή της ΤτΕ επί σκανδάλου χρηματιστηρίου και επί παραποίησης οικονομικών στοιχείων, τον άνθρωπο των τραπεζών που οδηγούν τα έθνη στην εξαθλίωση, τον εκλεκτό της διαπλοκής, του Σημίτη και του Τρισέ. Του ίδιου Τρισέ που μέχρι το 2009 ο Αντώνης Σαμαράς κατακεραύνωνε, προφορικά και γραπτά, για τη θηλιά που βάζει στο λαιμό της Ευρώπης. Με λίγα λόγια, ΝΑΙ στην ταφόπλακα της Πατρίδας και την εγκαθίδρυση οικονομικών δολοφόνων στη χώρα. Κι ύστερα απ’ όλα αυτά, ένα διάγγελμα από το οποίο έλειπαν οι χάντρες και τα καθρεφτάκια, μια που μάλλον απευθυνόταν σε ιθαγενείς!!!
Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς δυστυχώς για την γαλάζια παράταξη. Έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Τυγχάνει, όμως, αποδοχής, από κάθε λογής νταμαρτζήδες, ξένους, εγχώριους και κομματικούς. Η περίοδος της «πολιτικής ερήμου», της ΠΟΛΑΝ και  ή η φιλοδοξία της πρωθυπουργίας τον έχουν κάνει επικίνδυνο.

Ο ιδιος και η εξουσία στο κόμμα  Ν.Δ. έχει παραδοθεί σε μια πολιτική συμμορία που κατέλαβε σχεδόν όλες τις θέσεις-κλειδιά. Τους γνωρίζει μέχρι και το τελευταίο μέλος Τοπικής με τα παρατσούκλια «κυανόκρανοι», «golden boys» ή «πράκτορες». Και απ’ ότι δείχνει με τους ίδιους σκοπεύει να διοικήσει και τη χώρα αν ποτέ τα καταφέρει

Αθανασιος  Δεσλης 
Γεωπονος Οικονομολος PhD
τ.Αρχηγος της ΕΡΕΝ Β.Ελλαδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: