Παρασκευή

Ειστε τοσο ξεφτυλες τελικα!!!!

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν ένας βουλευτής ο οποίος πριν από δέκα μέρες καταψήφισε την Δανειακή Σύμβαση και διαγράφηκε από το κόμμα του, να ψηφίσει την επόμενη εβδομάδα τον εφαρμοστικό νόμο αυτής της σύμβασης.
Πώς γίνεται δηλαδή να αρνείται να συναινέσει στην γενικότερη συμφωνία με τους δανειστές μας για την πολιτική που θα ακολουθήσει η χώρα το επόμενο διάστημα αλλά να συναινεί σε συγκεκριμένα μέτρα όπως η περικοπή των κύριων και επικουρικών συντάξεων, που περιλαμβάνει ο νόμος ο οποίος έρχεται στην Βουλή την Τρίτη.
Και ποιος λέει ότι θα συμβεί αυτό; Αν έχω καταλάβει καλά, αυτό σκοπεύουν να κάνουν κάποιοι από τους διαγραφέντες από την Νέα Δημοκρατία βουλευτές και , ενδεχομένως, ορισμένοι κι από άλλο κόμμα.
Χθες ο κ. Σαμαράς σχεδόν το είπε ανοιχτα ότι η πόρτα της επιστροφής στη ΝΔ είναι ανοικτή για τους διαγραφέντες υπό την προϋπόθεση ότι θα αναδιπλωθούν και θα ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους. Από την πλευρά του, πολύ καλά κάνει. Προφανώς γνωρίζει -και το γνωρίζουμε κι εμείς- πώς ορισμένοι είναι έτοιμοι για την...μεγάλη κωλοτούμπα! Τόσο γρήγορα συνειδητοποίησαν πώς έκαναν λάθος.
Τι ακριβώς θα πουν όλοι αυτοί στους ψηφοφόρους τους για να δικαιολογήσουν τα εντυπωσιακά... ακροβατικά τους , δεν έχει και τόση σημασία. Είμαι πολύ περίεργος όμως να δω με ποιο τρόπο θα τους ανταποδώσουν οι πολίτες αυτή την επιλογή τους, όταν φτάσει η ώρα της κάλπης.
Εκτός κι αν το ρεσιτάλ... κωλοτούμπας που παρακολουθούμε στην πολιτική ζωή της χώρας το τελευταίο διάστημα, αρχίζει πια να μην προκαλεί καμία αίσθηση στον κόσμο. Αλλά αν φτάσαμε εκεί, αλίμονο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: