Τετάρτη

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Ο κόμπος έφθασε στο χτένι!






Η κατάληψη από το εισαγόμενο, μέσω του ανεξέλεγκτου μεταναστευτικού ρεύματος, οργανωμένο έγκλημα και την παραβατικότητα και η πλήρης υποβάθμιση του κέντρου και μεγάλων λαϊκών περιοχών της Αθήνας (160 θάνατοι από εγκληματικές ενέργειες το 2010) έρχεται να προστεθεί στη μηχανή της μαζικά εισαγόμενης «μαύρης εργασίας» και τον μεθοδευμένο εκμηδενισμό της αξίας της εργατικής δύναμης από την παρασιτική οικονομική ελίτ και το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της χώρας.
Έρχεται, στο όνομα της δήθεν της εργατικής αλληλεγγύης και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να αποτελειώσει και να καταστήσει αφόρητη τη ζωή της Ελληνικής εργατικής τάξης, να ολοκληρώσει την εικόνα της Ελλάδας των 2.000.000 ανέργων και του μεροκάματου των 15 ΕΥΡΩ και συγχρόνως να θέσει τα θεμέλια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Έρχεται να θέσει τα θεμέλια μιας χώρας - αθροίσματος γκέτο, για την εκπροσώπηση της οποίας θα ερίζουν στα διεθνή φόρα οι διάφοροι φασίστες εκπρόσωποι του Σόρος και των hedge funds τύπου Γκρούεφσκι, Θάτσι, Ερντογάν, Νταβούτογλου και όλοι όσοι, μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και τη Νέα Τάξη πραγμάτων, απεργάζονται την διάλυση των εθνικών κρατών και την πολτοποίηση της χώρας μας και της Βαλκανικής. Αυτή είναι η άλλη όψη του Μνημονίου και της ξένης κατοχής της χώρας.
Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους γύρω από το Μεταναστευτικό διαμορφώνεται από καιρό ένα κλίμα ιδεολογικής τρομοκράτησης από τις δυνάμεις του Ευρωατλαντισμού και της παρασιτικής οικονομικής ελίτ. Ένα κλίμα σύμφωνα με το οποίο όποιος τολμά να αμφισβητεί την μηχανή της εισαγόμενης μαύρης εργασίας, την βίαιη αλλαγή του εργασιακού χάρτη και της δημογραφικής - πολιτισμικής ταυτότητας του τόπου, όποιος τολμά να υπερασπιστεί την δουλειά, την αξιοπρέπεια και το βιος του, απειλείται να καταγγελθεί από τους κάθε λογής Καμίνηδες, Σωμερίτηδες, Δαμανάκηδες, Ανδριανόπουλους, Μπίστηδες, Κοψίδηδες και λοιπούς ιδεολογικούς γκουρού του κοινωνικού Μεσαίωνα του Νεοφιλελευθερισμού και της Παγκοσμιοποίησης, ως... ρατσιστής! εθνικιστής! κ.ο.κ.
Σήμερα εκτός από τον μεθοδευμένο πλήρη αποκλεισμό του Ελληνικού εργατικού δυναμικού από τη καθαυτό παραγωγή και το ξήλωμα του εργασιακου - κοινωνικού της ιστού, το οποίο αποτελειώνει τις πιο δυναμικές συνιστώσες του Ελληνικού εργατικού κινήματος (οικοδομή, ναυτεργάτες, μέταλλο κ.λ.π.), η χώρα, μέσω του μεταναστευτικού ρεύματος, έχει κατακλυστεί και από ένα μεγάλο αριθμό εγκληματικών στοιχείων τα οποία αξιοποιούν το καθεστώς ανεξέλεγκτης εισόδου και διαμονής για να τη χρησιμοποιήσουν ως παράδεισο και βάση ανάπτυξης του οργανωμένου εγκλήματος στις πλάτες του Έλληνα πολίτη. Είναι αρκετά διαφωτιστικά τα δημοσιεύματα του Τουρκικού τύπου για την εμπλοκή της Τουρκικής μαφίας στην υπόθεση αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν συγχέουμε τον μετανάστη με την εμφανή πολιτική σκευωρία που εξυφαίνεται γύρω από το Μεταναστευτικό και πολύ περισσότερο με το οργανωμένο έγκλημα που διακινείται αξιοποιώντας το άναρχο μεταναστευτικό ρεύμα, ούτε υποβαθμίζουμε τις πρωταρχικές, κατεξοχήν ταξικές, αιτίες της μεγάλης κρίσης. Αντιθέτως, θεωρούμε ότι το μεταναστευτικό δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως πολιτικά ουδέτερο, ανθρωπιστικό πρόβλημα, αποσπασμένο από την ταξική φύση της Ελληνικής κοινωνίας και της κρίσης και από τα ισχυρά συμφέροντα του ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης πραγμάτων στην περιοχή.
Ο μετανάστης μεταφέρεται στην Ελλάδα έχοντας ήδη καταληστευτεί και καταστεί θύμα απατηλών-ψεύτικων υποσχέσεων. Μεταφέρεται για να ξεκοπεί και να μην αγωνιστεί για την ανοικοδόμηση της χώρας του, για να εγκλωβιστεί εδώ ως όμηρος και εφεδρική απεργοσπαστική δεξαμενή του δόγματος του σοκ του Γερμανικού ιμπεριαλισμού και του Ευρωπαϊκού Βορρά, και ως αναλώσιμη πρώτη ύλη για υπερπλουτισμό της Ελληνικής άρχουσας τάξης (βλέπε κατασκευή Αεροδρομίου, Αττικής οδού κ.λ.) και τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που επιχειρούν οι ΗΠΑ και η Άγκυρα σε βάρος της χώρας μας και των λαών περιοχής.
Είναι όμως επόμενο, όταν μια χώρα - κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα - μετατρέπεται ως ξέφραγο αμπέλι, σε κύρια πύλη εισόδου και εστία λίμνανσης-αποθήκευσης του μεγαλύτερου διεθνούς ρεύματος μετακίνησης εξαθλιωμένων πληθυσμών και όταν το πραγματικό (με πολύ μέτριους υπολογισμούς) ποσοστό μεταναστών της ξεπερνά ακόμα και αυτό χωρών του G-7, και δη χωρών με αποικιοκρατική παράδοση όπως η Αγγλία! να μετατρέπεται ταχύτατα ακόμη και σε ένα είδος Μπρονξ και να κινδυνεύει η ίδια η υπόσταση και ύπαρξη του κοινωνικού και εργασιακού της ιστού.
Γιατί είναι αδιανόητο μια χώρα που έχει καταστεί το παγκόσμιο πειραματόζωο της «διεθνούς των τραπεζών» και οδηγείται σε 2.000.000 ανέργων, να πρέπει μαζί να σηκώσει μόνη της το βάρος 1.500.000-2.000.000 ενός μεταναστευτικού ρεύματος που έρχεται ταγμένο να εργασθεί με μεροκάματα των 15-20 ΕΥΡΩ. Πόση σχέση μπορεί να έχει η υπόθεση αυτή με την ταξική αλληλεγγύη ή με τα μεταναστευτικά ρεύματα προηγούμενων ιστορικών περιόδων τα οποία κινούνταν αποκλειστικά στην βάση της «έλλειψης εργατικών χειρών» στις μητροπόλεις της Δύσης; και - σε αντίθεση με ότι ζούμε σήμερα - καλλιεργούσαν κυρίως θέμα αμφισβήτησης των αντιδραστικών ή ακόμη και θεοκρατικών-φονταμενταλιστικών καθεστώτων των χωρών προέλευσης;
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ υπέγραψαν και εξακολουθούν να στηρίζουν το Δουβλίνο 2 το οποίο μετατρέπει τη χώρα μας σε «ζώνη εγκλωβισμού» και Ευρωπαϊκή αποθήκη μεταναστών εμπαίζουν ξεδιάντροπα τον Ελληνικό λαό με τo... συρματόπλεγμα στον Έβρο. Το ΔΗΚΚΙ επανειλημμένα έχει καταγγείλει ότι πίσω από τα δήθεν μέτρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τον περιορισμό του μεταναστευτικού πληθυσμού, ζούμε μια συνεχή, άοκνη προσπάθειά τους για έναν συγκαλυμμένο μαζικό εποικισμό της χώρας.
Εποικισμό ο οποίος απειλεί σταδιακά να ανατρέψει τον εθνικό προσδιορισμό που κατακτήθηκε από τον 19ο Αιώνα, για να ανατρέψει έμμεσα και την έννοια του κυρίαρχου κράτους, να ανατρέψει την βάση της εθνικής κυριαρχίας, επομένως και τις κατακτήσεις και κάθε δυνατότητα λαϊκής κυριαρχίας, και να μας παραδώσει εξ΄ ολοκλήρου στους «υπερεθνικούς», στην ουσία ιμπεριαλιστικούς, οργανισμούς, της Παγκοσμιοποίησης και του νέου ολοκληρωτισμού.
Πρόκειται για ένα δεύτερο ιμπεριαλιστικό πείραμα, μετά το Μνημόνιο, σε βάρος της χώρας μας. Πρόκειται για επιχείρηση διάλυσης και υποκατάστασής της από μια κοινότητα τύπου σχεδίου Ανάν, υπό την αρμοστεία του ΟΗΕ, από ένα διεθνές προτεκτοράτο και «ζώνη εμπορικών συναλλαγών» τύπου Κοσσυφοπεδίου, του οποίου οι υπήκοοι όταν δεν θα συγκρούονται για την επιβίωση θα επικοινωνούν με την «γλώσσα των αεροδρομίων» και μετά την δύση του ηλίου θα κλείνονται στα σπίτια τους να προστατευθούν. Άλλωστε ο εκ΄ των επιτελών του Στεητντηπαρτμεντ κ. Χαντιγκτον, ιδρυτής της θεωρίας της «σύγκρουσης των πολιτισμών», έχει προ πολλού περιγράψει, επακριβώς, για την χώρα μας, αυτήν την εκδοχή.
Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι το στρατιωτικό κράτος της Τουρκίας, γνωστό διεθνώς λόγω των σχέσεών του με το οργανωμένο έγκλημα και ως «κράτος του Σουσουρλούκ» διοργανώνει διαμέσου της Τουρκικής μαφίας την μεταφορά των μεταναστών, ενώ αρνείται – παρά τις διεθνείς συνθήκες – την επαναεισδοχή τους στο έδαφός του. Δεν είναι τέλος τυχαίο ότι ο στενός συνεργάτης του κ. Χάντιγκτον, στυλοβάτης ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ΥΠΕΞ της Άγκυρας, ο γνωστός φασίστας Νταβούτογλου, επιμένει ότι «η Τουρκία εκφράζει ως κράτος όχι μόνο τους Τούρκους αλλά όλους τους μουσουλμάνους της Βαλκανικής» και διαφημίζει αυτήν την αρχή ως το επίσημο δόγμα της νέας Τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.
Διερωτόμαστε: τι εξυπηρετούσε και που τελικά στόχευε η υπόθεση της Υπατίας που εκτυλίχθηκε μάλιστα όταν η χώρα άρχισε να διαφημίζεται διεθνώς και ως κύριος αποδέκτης του νέου μεταναστευτικού κύματος του 1.000.000-1.500.000 από την Β. Αφρική; Γενικότερα:
-Γιατί δεν καταγγέλλεται από την χώρα μας το Δουβλίνο 2 ώστε ένα πολύ μεγάλο μέρος του μεταναστών να πάρει τα αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα και να προωθηθεί στις χώρες του Ευρωπαϊκού Βορρά όπως διακαώς επιθυμεί; Και γιατί δε καταγγέλλεται ταυτόχρονα με βέτο στην Ε. Ένωση η υποψήφια για ένταξη Τουρκία για το ότι αρνείται την επαναπροώθηση μεταναστών;
-Τι εξυπηρετεί η μη επαναπροώθηση στις χώρες προέλευσης όσων μεταναστών βρίσκονται εδώ χωρίς αναγκαία νομιμοποιητικά έγγραφα και με δυνατότητα για εργασία μόνο σε τομείς και κλάδους που είναι ήδη υπερκορεσμένοι; Θέλουν να πιστέψουμε πως τάχα η κυβέρνηση μπορεί να κυκλώνει κυριολεκτικά με δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς τις πορείες για το Μνημόνιο αλλά δεν μπορεί μέσα σε λίγες εβδομάδες να επιτύχει - πολύ ομαλά - το προηγούμενο;
-Τι εξυπηρετεί η διατήρηση ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ; Γιατί δεν εφαρμόζεται ο έλεγχος στα σύνορα της χώρας και η είσοδος μόνο όσων προβλέπονται από διακρατική συμφωνία με τη χώρα καταγωγής όπως γινόταν έως το 1990 και την Παγκοσμιοποίηση, όταν, (χωρίς να χρειαστεί καμία απολύτως ένταση) δεν περνούσε ούτε κουνούπι; Ποιόν εξαπατούν με το αφελές επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τεχνικά εφικτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: