Κυριακή

Το μανιφέστο του Πάνου Καμμένου
“Μαθαίνω τις σκέψεις μου από τον δικό τους φόβο”
Κινέζικη παροιμία

Είναι πια φανερό ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ της πραγματικότητας της ζωής και της virtual πραγματικότητας της υπό κατάρρευση μεταπολίτευσης και των σαπρόφυτων και καρκινωμάτων που τρέφει.

Γράφει σήμερα το Παρόν ότι δήθεν σκέπτομαι να μην προχωρήσω στην ίδρυση του κινήματος πολιτών λόγω έλλειψης υποψηφίων και «χρηματοδοτικών πόρων».

Γράφω και σκίζω εδώ και 5 ώρες αυτή την ανάρτηση προσπαθώντας να μην βγάλω θυμό και αγανάκτηση, αδικήσω ανθρώπους που δεν φταίνε και τελικά χάσω το δίκιο μου.

Πόσο έκτος πραγματικότητας είναι ακόμα οι συντηρούμενες από τους ισολογισμούς και τις κρατικές συνδρομές εφημερίδες που μαζί με ενδιαφέροντα άρθρα και έρευνες δημοσιογράφων αναγκάζονται να κινούν τις διαρροές και τις διάρροιες των κομματικών οχετών της μεταπολίτευσης που παράγονται όχι από εκλεγμένους αλλά από πρώην σφουγγοκωλάριους και γελωτοποιούς διαπλεκόμενων και σημερινούς αγκιτάτορες?

Οικογένειες Ελλήνων πεινούν και πονούν γιατί κάποιοι επίορκοι αποφάσισαν να γίνουν εκτελεστές των οικονομικών δολοφόνων και παγκοσμιοποιητών της νέας τάξης πραγμάτων.

Νέα παιδιά ξεριζώνονται και φεύγουν μετανάστες από τον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα για να δουλέψουν και όχι να εργαστούν στους εκπολιτισμένους από την Ελλάδα.

Επί χρόνια εντίμως εργαζόμενοι γέροντες αντί να απολαμβάνουν την ασφάλεια του προϊόντος του μόχθου τους βλέπουν τραπεζίτες τοκογλύφους που κατέλαβαν πια και τις εφορίες να δημεύουν παράνομα τον κόπο τους.

Περιφανούς Έλληνες να βλέπουν τον σύγχρονο Μέγκελε –Σόιμπλε να περιφρονεί ,να κοροϊδεύει , να προσβάλλει την Πατρίδα μας το Έθνος και τον λαό μας.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣΟΧΙ


ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΣΥΣΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΑΓΡΟΤΕΣ , ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΗΤΕΡΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΣΤΕΨΕΤΕ.

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΒΙΟΛΙΑ ΛΑΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΖΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ TWITTER

ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΗΤΑΙ

ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.........

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: