Δευτέρα

Ο Σαμαρας δεν κραταει ουτε τα προσχηματα!!!!

Δέσποινα Μπακάλη
Η σύζυγος του νομικού συμβούλου του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου στη θέση της Τζότζολα!






H νέα σύμβουλος επικοινωνίας της ΝΔ, που επέλεξε ο στενός συνεργάτης του προέδρου Γ. Μουρούτης, είναι η κ. Δέσποινα Μπακάλη  παντρεμένη με διακεκριμένο στέλεχος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τον Άγη Τάτση, πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και νομικό σύμβουλο του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.
Με απόφαση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου και Διευθυντή Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Μουρούτη, ορίζεται σύμβουλος Επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, η κυρία Δέσποινα Μπακάλη.  
 
Η Δέσποινα Μπακάλη σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1990 – 1994). Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, όπου ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της το 1996 στο τομέα της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. Στη διπλωματική της εργασία ασχολήθηκε με τους «Μηχανισμούς Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» .
Εργάστηκε στην Alpha Bank από το 1996 έως το 2009 και είχε ως βασικό της αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις. Το 2010, μαζί με δύο συνεργάτες,  δημιούργησε την 3Sixty.com, εταιρεία που ειδικεύεται στην στρατηγική επικοινωνία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται με την πολιτική από τα φοιτητικά της χρόνια ενώ συμμετείχε μεταξύ άλλων στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: