Παρασκευή

Προσπαθούν να διαλύσουν τη ΜΥΑ!

Το σύστημα έχει βάλει στο μάτι τα βατράχια του Λιμενικού Σώματος και τους διώχνει από τον Άγιο Κοσμά 
Αφού τους καταδίωξαν νομικά, προκειμένου να καταρρακώσουν το φρόνημά τους, τώρα τους διώχνουν και από τις εγκαταστάσεις τους, όπου εκπαιδεύονται και εργάζονται από το 1975. Ο λόγος για τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος, που κλήθηκαν να εκκενώσουν το χώρο τους μέχρι τις 20 Μαρτίου, χωρίς να γνωρίζουν που θα μετεγκατασταθούν. Είναι παραπάνω από σαφές, ότι κάποιοι, προσπαθούν να διαλύσουν την πιο μάχιμη μονάδα των Σωμάτων Ασφαλείας.
280310-oykΟ λόγος για την έξωση, είναι ότι ο ευρύτερος χώρος πουλήθηκε σε επενδυτές από το Κατάρ. Ο λόγος για μια διαδικασία που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών, δίνοντας την κυριότητα της περιοχής στα Ολυμπιακά Ακίνητα. Ακολούθησε η πώληση, με στόχο την «αξιοποίηση» της ευρύτερης περιοχής, η οποία περιλαμβάνει και το παλιό αεροδρόμιο. Τώρα, με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, Ευάγγελου Βενιζέλου και Χρήστου Παπουτσή αντίστοιχα, η μονάδα φεύγει από τον Άγιο Κοσμά, χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι αξιωματικοί της για το μετά... Ελευσίνα, Λαύριο; Που;
Σε μια εποχή μεγάλων απειλών, η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να διαλύσει μια μονάδα πολύ μάχιμη και πάντα σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου