Τετάρτη

Τά προεόρτια τής 25ης Μαρτίου!!!!!!. Θά γελάση καί ο κάθε πικραμένος!!!!!.



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.


Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.Οι διαμαρτυρίες των πολιτών είχαν στόχο τους πολιτικούς τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα και με σκληρές εκφράσεις.
Τα μέλη ομάδας «αγανακτισμένων» πολιτών, αφού επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση.
Οι πολιτικοί αποχώρησαν έντρομοι με την προστασία της Αστυνομίας.
ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΩΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΔΙΩΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ: ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
Εν τω μεταξυ δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος οκτώ ατόμων, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, τα οποία κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Ρόδο που είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται, συγκεκριμένα, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απείθειας, αντίστασης, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοκατοχής.
Αναλυτικότερα, το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου ομάδα συγκεντρωμένων, στην οποία συμμετείχαν οι οκτώ συλληφθέντες, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση.

Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο σημείο, πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.

Οι οκτώ συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: